Blog

Terug van onze eerste gezinsvakantie naar… Zeeland!

Zeeland gezinsvakantie

Wat een feestje! Onze eerste gezinsvakantie met z’n vieren hebben we ondanks alle toch kunnen beleven! In eerste instantie zouden we naar Winterberg gaan afgelopen week, maar we vonden het geen fijn idee om de grens over te gaan met een newborn en peuter. Door de omstandigheden vonden we het een fijne gedachte om in Nederland te blijven. We kregen meteen een leuk alternatief aangeboden, want we konden een midweek in Zeeland verblijven! We droomden al weken van een uitstapje naar de zee, want wat heb ik het strand gemist. De afgelopen dagen genoten we er volop van. Lees je mee?

We zijn erg dankbaar en blij dat we een midweek konden genieten van een andere omgeving. Ik ben niet eerder in Zeeland op vakantie geweest, waardoor ik extra verrast was door het fantastische strand. En dat op 1,5 uur rijden! We werden omringd door weinig mensen en een geweldige zee inclusief tropische temperaturen. De perfecte mix om het ultieme vakantiegevoel te beleven als je het ons vraagt. Samen genoten we van de zeelucht, zandkastelen bouwen, spetteren in het water, krabbetjes spotten en ijsjes eten. De geur van zonnebrandcrème in combinatie met zand tussen de tenen deed de zonnige vakantiebestemmingen vergeten, want vakantie in eigen land is óók heerlijk. Natuurlijk is het Gardameer fantastisch, maar wij kwamen niets tekort! Sterker nog; wat een fijne ervaring om niet lang te reizen, terwijl je op zo’n mooie plek kunt ontspannen en opladen!

Na maanden thuis vonden we het erg bijzonder om er tussenuit te zijn. We hebben er een onvergetelijke tijd van gemaakt waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Zo heeft Simon zelfs voor het eerst even gezwommen en genoot Lucas van de ijsjes en het strand. De kids sliepen voorbeeldig in het vakantiehuisje, waardoor wij ook tot rust konden komen. ’s Avonds speelden we heel wat potjes Rummikub en genoten we van de mooie herinneringen die we overdag hadden gemaakt. Het was zo’n fijne gezinsvakantie en een droom die uitkwam; voor het eerst met de jongens op avontuur.

Op reis kun je eigenlijk nog beter zien wat je allemaal hebt. En ook dat voelt als een kans waardoor je mag worden verrijkt. Zo beseften we nog beter hoe fijn en goed ons huis voor ons is. Dat het een plek mag zijn waar we kunnen ontspannen en ontladen. Waar we genieten met volle teugen en waar we het meer dan goed hebben. Dat is soms lastiger te zien als je er altijd bent en in zit. Het is een plek waar we na een paar heerlijke dagen echt thuis mochten komen en waar we de ruimte vullen met liefde.

We kijken terug op een heerlijke gezinsvakantie met de jongens en wat is Zeeland ongelooflijk mooi. Zo dichtbij toch het ultieme vakantiegevoel ervaren; wat een feestje!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.