Blog

Wij zijn terug van onze vakantie naar Dubai

Dubai

DubaiOnze vakantie naar het zonnige Dubai zit erop! We hebben als gezin genoten van deze prachtige en indrukwekkende reis en zijn nu weer terug op Nederlandse bodem. En het is hier behoorlijk fris! We hebben elke dag van 35 graden genoten, het zonnetje verwarmde ons en we keken onze ogen uit. Een korte update deel ik met jou in dit artikel. Lees je mee?

We hebben maanden naar deze vakantie toegeleefd, we boekten al begin dit jaar (nog tijdens mijn verlof) en genoten van de voorpret. Eindelijk onze lieve vrienden weer zien die naar Dubai zijn geëmigreerd en wat zijn we ongelooflijk trots op wat zij samen hebben opgebouwd. Geweldig om dit na alle verhalen en uren Skypen te mogen bewonderen! Het was heerlijk om weer samen te mogen zijn, ik heb het er vaak moeilijk mee gehad dat de afstand zo groot is tussen ons. Dat je dan opeens zoveel tijd met elkaar mag delen is echt een cadeautje. Het vliegen vonden we ook erg gaaf, want we vlogen met een A380 van Emirates. Een vliegtuig met een verdieping! En wifi aan boord, een bar (!), fonteintjes bij de trappen en je had amper het gevoel dat je vloog. Ongelooflijk dat dit gevaarte überhaupt de lucht in kan toch? Ik zal jullie niet verder vermoeien met mijn fascinatie voor vliegtuigen, maar indrukwekkend blijft het zeker. Lucas heeft het wederom geweldig gedaan, trotse ouders hier!

We hebben lekker veel gezwommen, gewandeld, de overweldigende skyline bekeken, door de stad gelopen en de hotspots van Dubai bewonderd. Jord wou dolgraag naar het hoogste gebouw van de wereld én naar de top… Je hebt wat over voor je mannen toch? Dus ging ik met Jord en Lucas mee. Jemig, wat was dit onwijs hoog! Ik had het achteraf niet willen missen, het is echt een ervaring voor het leven en het uitzicht… daar zijn geen woorden voor. Ik schrijf nog een uitgebreid artikel over de bezienswaardigheden van Dubai, maar al onze verwachtingen zijn overtroffen! We zijn uitgerust en opgeladen teruggekomen van de vakantie en genieten nog helemaal na van deze indrukwekkende reis. En we missen onze lieve vrienden nu al! Aftellen tot onze volgende ontmoeting!

Lucas heeft het ook geweldig naar zijn zin gehad en werd enorm verwend. Het thuiskomen was ondanks de lange reis heel erg leuk, omdat Lucas alles herkende en zo blij was met het zien van zijn eigen kamertje en Poes. We zijn echt geluksvogels met hem! Reizen was al mijn hobby, maar met mijn eigen gezinnetje deze mooie plekken van de wereld ontdekken is echt onbeschrijfelijk. Heel dankbaar dat we dit met elkaar mogen ondernemen.

Ben jij al een keer in Dubai geweest? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.