Terug uit Thailand én we zijn verloofd!

Terug uit Thailand én we zijn verloofd!


Welkom terug lieve allemaal! We zijn weer op Nederlandse bodem en terwijl ik nog vecht tegen de jetlag kon ik niet meer wachten om weer lekker te gaan bloggen. Ik heb jullie gemist en ik hoop van harte dat jullie een geweldige tijd achter de rug hebben met Sinterklaas, veel pepernoten en nu lekker genieten van de periode richting kerst. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en we hebben volop genoten van elkaar, de cultuur in Thailand en de kleurrijke omgeving. Ik vertel je er meer over, want we hebben bijzonder nieuws: we zijn verloofd!

Onze vakantie, mijn eerste verre reis, was in één woord onvergetelijk. We hebben een rondreis gemaakt door Thailand waar we begonnen in Bangkok en vervolgens het noorden hebben bezocht tot aan het drielandenpunt met Laos en Myanmar en daarna trokken we door naar het zuiden. Het was magisch, verrijkend, inspirerend en ontspannend. Ik heb het reisvirus inmiddels goed te pakken en ik ben ontzettend blij dat ik deze ervaring mocht beleven met mijn beste vriend én… verloofde!

Jord is in Thailand midden in de mangroven op zijn knieën gegaan! De allermooiste plek van de hele reis zei ik nog vlak voor hij vroeg of ik zijn vrouw wilde worden. We zweven nog op een wolkje en genieten nu al ontzettend van het feit dat we verloofd zijn. Overigens zijn we nu niet als een speer aan het plannen, we willen het graag in rust stap voor stap beleven en doen alles in ons eigen tempo. Wel kunnen we alvast verklappen dat in 2016 de bruiloft zal plaatsvinden. Meer hierover vertel ik binnenkort, maar we genieten nu al volop!

We hebben drie weken lang echt een magische periode beleefd vol ervaringen die in ieder geval ver buiten mijn comfortzone lagen. Ik heb een cultuurshock gehad, vond het ook ontzettend spannend allemaal, maar ik voel mij nu ontzettend verrijkt en ik ben blij dat Jord mij het duwtje in de juiste richting heeft gegeven om toch het vliegtuig in te stappen en dat we samen Thailand mochten ontdekken. Want ja, mijn vliegangst speelde ontzettend op vlak voor vertrek, maar het ging achteraf gezien heel goed! Het was heel erg de moeite waard, we hebben zoveel moois gezien! Aan de andere kant van de wereld hebben we onder andere sprinkhanen gegeten, gesnorkeld in de zee, tempels bezocht, zon gevangen, boeken gelezen, van elkaar genoten, héél veel rijst gegeten, in tuktuks gereden… Mijn reisverslagen komen gauw online, eerst maar even van die jetlag afkomen en van de verloofde wolk genieten. De kerstboom staat inmiddels overeind, de kersttruien zijn aan, Poes hebben we flink geknuffeld en er moet weer gewerkt worden.Ik ga weer fris en fruitig aan de slag!

Heel veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 86 reacties.

 1. Kelly

  Van harte gefeliciteerd lieve Dagmar! Gewoon verloofd op Thailand, wauw echt iets om nooit te vergeten.

  Ik heb echt genoten van je updates op Instagram, heel erg leuk dat je af en toe een fotootje hebt geplaatst. Ik kijk uit naar je andere verhalen, echt bijzonder dat je zo’n verre reis hebt gemaakt en heel veel hebt gezien!
  Kelly onlangs geplaatst…Photodiary #149 I love beauty & kerstboom opzettenMy Profile

 2. Sophie

  Oh wauw Dagmar! Inderdaad een reis om nooit te vergeten! Zo leuk dat jullie gaan trouwen! Hopelijk blijf je nog even in die vakantiewaan en kun je nog lekker lang nagenieten van deze bijzondere reis!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #23 – Foto’s vol gelukMy Profile

 3. Wauw, super gefeliciteerd met jullie verloving. Wat een mooie romantische plek is er uitgekozen voor DE vraag. :) De foto’s die voorbij zijn gekomen waren echt jaloersmakend, maar het is je extreem gegund. Heerlijk zo’n vakantie! Hoe is het met je vliegangst gegaan op zo’n lange vlucht?
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…Eropuit: Museumkaart besteld.My Profile

 4. Renske

  Echt geweldig dat jullie verloofd zijn. :) En dat op zo’n magische plek! Het was waarschijnlijk al een reis om nooit te vergeten, maar nu is het natuurlijk helemaal een bijzondere reis. Nogmaals gefeliciteerd! :) Ik kijk uit naar jullie reisverslagen!
  Renske onlangs geplaatst…Kerstcadeautip | Houten telefoonhoesje met graveringMy Profile

 5. Tirza

  Wauw Dagmar wat super gaaf! Gefeliciteerd!! Ik ben heel erg benieuwd naar je reisverslagen!

 6. Isabelle

  Gefeliciteerd! Thailand lijkt mij zo ontzettend mooi! Ik ben blij dat jullie het zo leuk hebben gehad.

 7. Romy

  Wat ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd!

 8. Frauke

  Wauw, wat een schitterend nieuws! Sowieso dat de reis geweldig was, maar natuurlijk ook dat jullie verloofd zijn. Superromantisch! Gefeliciteerd :D!! Ik ben ontzettend benieuwd naar je reisverslagen! X
  Frauke onlangs geplaatst…Brrr: de winter in huis!My Profile

 9. Annabel

  Wauw Dagmar, gefeliciteerd! Wat super dat hij je op zo’n fantastische plek heeft gevraagd. Geniet er maar van!
  Veel liefs xxx
  Annabel onlangs geplaatst…Blogmas: kerstboekenMy Profile

 10. Shirley

  Ik vind het zo leuk voor jullie! Gefeliciteerd voor de derde keer, haha. Geniet nog even van je wolk en de voorpret! X
  Shirley onlangs geplaatst…DIARY: huismutsMy Profile

 11. Svenja

  Wauw, wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie reis in Thailand. de foto’s zien er prachtig uit. En wat onwijs geweldig dat je ten huwelijk bent gevraagd, zo bijzonder. Gefeliciteerd Dagmar <3 Een reis om nooit meer te vergeten!
  Svenja onlangs geplaatst…Outfit Inspiration / Sunny Winter DayMy Profile

 12. Femke

  Fijn dat je zo’n mooie reis hebt gehad, ik ben heel benieuwd om hier binnenkort alles over te lezen. Net zoals over je verloving natuurlijk! Wat leuk!! Gefeliciteerd, veel plezier met nadenken, plannen en regelen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MAC Velvet Teddy (matte) + winMy Profile

 13. Leah

  Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Het moet een prachtige reis zijn geweest én dan ook nog eens gevraagd worden.. wauw!

 14. Iris

  Ten eerste gefeliciteerd!! Wat een prachtige herinnering moet dit zijn, een mooie reis en dan zo’n bijzonder moment. Fijn dat je weer fris en fruitig aan de slag kan en veel succes met alles plannen!
  Iris onlangs geplaatst…Been There Done That TagMy Profile

 15. Sonja

  Aaah zo leuk!! <3 Gefeliciteerd!!! En ook heel tof om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad. Super gaaf dat je nog een echte eerste verre reis hebt gemaakt! Geniet nog maar lekker na van alles:)
  Sonja onlangs geplaatst…The Jukebox #12 – Creature FearMy Profile

 16. Evelien

  Dagmar, zo leuk! Allereerst natuurlijk dat je deze reis gemaakt hebt en het geweldig was, maar nog veel meer dat je verloofd bent! Dat zweven op een wolkje mag zeker en ik hoop dat dit nog even zo blijft. Het moet een geweldig gevoel zijn. Gefeliciteerd!
  Evelien onlangs geplaatst…Hot spot: Pit040My Profile

 17. Desiree

  Ah hoe leuk is dit! Dat zat er natuurlijk aan te komen! Wat een sprookje zo op vakantie! Het moet een onvergetelijke reis geweest zijn! Geniet maar lekker van die roze wolk! Het is jullie van harte gegund! <3
  Desiree onlangs geplaatst…Spread the happiness #2My Profile

 18. Kimberly

  Ik ben zo blij voor jullie!! Ik krijg helemaal een mega lach op mijn gezicht toen ik zag dat jullie verloofd zijn!! <3 Geniet lekker van elkaar en hoop dat je snel van de jetlag af bent! Ik wacht met smart op je volgende blogposten :D
  Kimberly onlangs geplaatst…Kerstmis Kringloop KoopjesMy Profile

 19. Rachel

  Wat onwijs leuk van harte gefeliciteerd en geniet ervan saampjes !

 20. Gefeliciteerd! Lekker genieten van de roze wolk waar jullie opzitten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar wat jullie allemaal hebben ondernomen in Thailand. Ga je daar nog een blogpost over schrijven?
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Project “back in shape”My Profile

 21. Rosanne

  Fijn dat je zo hebt genoten van jullie fantastische reis! De foto’s op instagram waren echt ongelooflijk mooi!
  En nogmaals van harte gefeliciteerd! Zo ontzettend leuk en lief. En wat is hij op een prachtige plek op z’n knieën gegaan, romantischer kon niet! Geniet van alle voorpret!
  Rosanne onlangs geplaatst…Bring back memories!My Profile

 22. Wanda

  Gefeliciteerd! Lijkt me zeker een hele speciale ervaring als zoiets tijdens je vakantie gebeurd, vooral als je er dan totaal niet op voorbereid bent!
  Wanda onlangs geplaatst…De Zondagse Drie… (15)My Profile

 23. Wauw dat klinkt als een prachtige vakantie. Ik ben benieuwd naar je reisverslagen.
  Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Herfst ABCMy Profile

 24. Bo stuffbybo

  Ah de foto’s zien er echt heel gaaf uit. Vooral die 2e. En verloofd wauw wat gaaaf! Gefeliciteerd meid!
  Ik vertrek donderdag naar Thailand! Heb er onwijs veel zin in, vooral na jouw artikel.

  Liefs

 25. Jennifer

  Prachtig bericht Dagmar, geniet ervan! En nageniet van de prachtige reis die jullie gemaakt hebben!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 60My Profile

 26. Marjo

  Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd met jullie verloving!

 27. Larissa

  Wat ontzettend leuk dat jullie verloofd zijn, gefeliciteerd! Fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad in Thailand. Het lijkt me een heel mooi en bijzonder land, en ik zou er ook graag nog een keer in mijn leven naartoe willen. Liefs.
  Larissa onlangs geplaatst…New in: extreme budget heelsMy Profile

 28. anna

  Aaaah, wauw, wat een super nieuws! Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! <3 Fijn dat jullie weer lekker thuis zijn, met een prachtige reis om op terug te kijken. Echt hele mooie foto's heb je gemaakt!
  anna onlangs geplaatst…MLBB #50 | TERUGKOMDAG, KRINGLOOP EN FLYERENMy Profile

 29. Miriam

  Wieeehhhh, super leuk!! Gefeliciteerd en fijn dat jullie zo genoten hebben! Lijkt mijn een hele (toffe!) ervaring, zo’n reis :)
  Miriam onlangs geplaatst…Warme winter outfitsMy Profile

 30. Melanie

  Wat fijn dat jullie zo heerlijk genoten hebben van de vakantie en helemaal fantastisch dat jullie verloofd zijn! Gefeliciteerd!!! Ik kijk uit naar de reisverslagen….nu maar eerst even bijkomen van de jetlag en alles van de laatste 3 weken aan indrukken en belevenissen!

 31. Mariëlle

  Van harte gefeliciteerd meid! Verloofd wat prachtig. Dan komen er nu spannende maanden/weken aan? En heerlijk genoten op je vakantie in Thailand…Ik kijk uit naar het reisverslag. Ik hoop er zelf ook ooit nog eens een keer naartoe te gaan. Schijnt prachtig te zijn, dus kom maar op met die mooie pictures…

  Groetjes,
  Mariëlle

 32. alexa

  wat heerlijk dat jullie lekker naar thailand zijn geweest en over jullie verloving wauw wat een mooie plek en een mooi moment om te doen. ik wil jullie van harte feliciteren en ben benieuwd naar de blogjes hierover! <3 ga er heerlijk van genieten wat moet het een fijn en bijzonder gevoel geven!
  alexa onlangs geplaatst…Klaar voor kerst!My Profile

 33. Marjolein

  Ik vind het heel erg leuk voor jullie dat jullie verloofd zijn :) Gefeliciteerd! Ik ben ook heel erg benieuwd naar je reisverslagen, want op Instagram heb ik al hele mooie plaatjes voorbij zien komen.
  Marjolein onlangs geplaatst…10 fijne dingenMy Profile

 34. Mandy

  Gefeliciteerd!! Wat ontzettend leuk, lief en romantisch. Ik ben echt onwijs blij voor jullie, geniet van alle voorbereidingen lieve Dagmar.
  Mandy onlangs geplaatst…♥ 10 x Maffe kerstcadeausMy Profile

 35. Susanne

  Geweldig dat hij juist daar op zijn knieeen is gegaan! Gefeliciteerd en geniet lekker samen van jullie roze wolk!

 36. Dat is inderdaad een reis om nooit te vergeten. Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad en wat een geweldige verrassing. Gefeliciteerd. Mijn vriend en ik gaan ook over een paar maanden naar Thailand, mijn beste vriendin opzoeken die over twee weken voor ruim vier maanden naar Bangkok vertrekt voor haar Minor. Heel gaaf dus. Geniet nog even van jullie roze wolk. X

 37. Joyce

  Oh Dagmar wat ontzettend leuk en gefeliciteerd jullie samen! Het moet een prachtige plek geweest zijn, maar Thailand is dan ook ontzettend prachtig!

 38. Ilse

  Aaaah, zo leuk en romantisch dat ie op zo’n mooie plek op z’n knieën gaat! Gefeliciteerd!! Geniet van die verloofwolk, lijkt me magisch! :)
  Ilse onlangs geplaatst…Sephora Fiber MasksMy Profile

 39. Anniek

  Wauw, Dagmar, wat ontzettend tof om te horen zeg! Echt hartstikke leuk dat jullie verloofd zijn, gefeliciteerd :) Het klinkt ook echt als de perfecte verloving: midden in de Mangroven… Fijn ook dat jullie het zo goed hebben gehad in Thailand, tof om alles nu ook terug te zien op je blog! Veel liefs!
  Anniek onlangs geplaatst…Dit ga ik doen in de kerstvakantieMy Profile

 40. Jessica

  Zo fijn om te horen dat jullie er zo ontzettend van genoten hebben en toen ik op Facebook zag dat jullie verloofd zijn werd ik helemaal enthousiast. Hoewel ik Jord natuurlijk niet persoonlijk ken, lijken jullie qua wat ik meekrijg op je blog en Facebook echt een fantastisch stel en wens ik jullie alle geluk in de wereld! <3
  Jessica onlangs geplaatst…Boekrecensie | Faye en Sean, A love story – Marina FolkersMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge