Blog

Terug uit Thailand én we zijn verloofd!

Thailand dagmar valerie


Welkom terug lieve allemaal! We zijn weer op Nederlandse bodem en terwijl ik nog vecht tegen de jetlag kon ik niet meer wachten om weer lekker te gaan bloggen. Ik heb jullie gemist en ik hoop van harte dat jullie een geweldige tijd achter de rug hebben met Sinterklaas, veel pepernoten en nu lekker genieten van de periode richting kerst. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en we hebben volop genoten van elkaar, de cultuur in Thailand en de kleurrijke omgeving. Ik vertel je er meer over, want we hebben bijzonder nieuws: we zijn verloofd!

Onze vakantie, mijn eerste verre reis, was in één woord onvergetelijk. We hebben een rondreis gemaakt door Thailand waar we begonnen in Bangkok en vervolgens het noorden hebben bezocht tot aan het drielandenpunt met Laos en Myanmar en daarna trokken we door naar het zuiden. Het was magisch, verrijkend, inspirerend en ontspannend. Ik heb het reisvirus inmiddels goed te pakken en ik ben ontzettend blij dat ik deze ervaring mocht beleven met mijn beste vriend én… verloofde!

Jord is in Thailand midden in de mangroven op zijn knieën gegaan! De allermooiste plek van de hele reis zei ik nog vlak voor hij vroeg of ik zijn vrouw wilde worden. We zweven nog op een wolkje en genieten nu al ontzettend van het feit dat we verloofd zijn. Overigens zijn we nu niet als een speer aan het plannen, we willen het graag in rust stap voor stap beleven en doen alles in ons eigen tempo. Wel kunnen we alvast verklappen dat in 2016 de bruiloft zal plaatsvinden. Meer hierover vertel ik binnenkort, maar we genieten nu al volop!

We hebben drie weken lang echt een magische periode beleefd vol ervaringen die in ieder geval ver buiten mijn comfortzone lagen. Ik heb een cultuurshock gehad, vond het ook ontzettend spannend allemaal, maar ik voel mij nu ontzettend verrijkt en ik ben blij dat Jord mij het duwtje in de juiste richting heeft gegeven om toch het vliegtuig in te stappen en dat we samen Thailand mochten ontdekken. Want ja, mijn vliegangst speelde ontzettend op vlak voor vertrek, maar het ging achteraf gezien heel goed! Het was heel erg de moeite waard, we hebben zoveel moois gezien! Aan de andere kant van de wereld hebben we onder andere sprinkhanen gegeten, gesnorkeld in de zee, tempels bezocht, zon gevangen, boeken gelezen, van elkaar genoten, héél veel rijst gegeten, in tuktuks gereden… Mijn reisverslagen komen gauw online, eerst maar even van die jetlag afkomen en van de verloofde wolk genieten. De kerstboom staat inmiddels overeind, de kersttruien zijn aan, Poes hebben we flink geknuffeld en er moet weer gewerkt worden.Ik ga weer fris en fruitig aan de slag!

Heel veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.