Blog

Wij zijn terug van een lang weekend Kraków (Polen)

Krakow_DagmarValerie
Wij zijn net terug van een lang weekend Polen en weer veilig geland. We hebben genoten van een paar dagen bij familie in Kraków en het was heerlijk om Lucas met zijn (overgroot)opa en oma te zien. Zo fijn om lekker bij hen thuis te kunnen logeren en tijd met elkaar door te kunnen brengen, een geweldig eerste weekend van 2018!

We telden de dagen af totdat we weer samen met familie in Kraków konden zijn. De vlucht verliep ondanks de harde wind voorspoedig en voor Lucas was het alweer de derde keer vliegen in zijn leven. Ongelooflijk, wat een kleine wereldreiziger is het toch. Ons geluksvogeltje heeft zich weer fantastisch gedragen en natuurlijk vond ik het idee weer even spannend, maar Lucas maakt het ons wel heel erg makkelijk. Ook de terugvlucht was indrukwekkend te noemen, Lucas viel in slaap tijdens het stijgen en werd pas wakker toen we in Nederland aan de gate werden gekoppeld, echt fijn! De hele vlucht gewoon geslapen, heerlijk. Eenmaal in Polen was het een feestje om elkaar weer te kunnen zien, te knuffelen en te spreken. Natuurlijk heb ik mijn opa en oma onwijs gemist en om hen met Lucas samen te zien; daar geniet ik intens van. Ik heb genoten van elke seconde en het weekend vloog voorbij.

We hebben heerlijk gegeten, geshopt (want sale!) , we zijn de stad in geweest, hebben lekker veel gekletst totdat we er schoor van werden en we genoten van elkaar. Het was ook weer erg fijn om door Kraków te kunnen wandelen, ook in de winter is het een prachtige stad. Het was het laatste weekend van de kerstmarkt en de gezellige kraampjes en eettentjes waren een feestje om te bewonderen. Voor Lucas was het de derde keer in Polen, maar de eerste keer Kraków. Daarom voelde het ook als een bijzondere mijlpaal om hier samen te mogen zijn. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dit jaar, maar dit eerste weekend van 2018 kon niet beter. De reis was nog wel even intensief omdat het slechts een weekend was, maar we hebben heerlijke herinneringen gemaakt met elkaar die veel energie geven. We gaan gauw weer Skypen met mijn lieve opa en oma, maar het was zo leuk om hen te zien genieten van Lucas en andersom. En extra leuk dat Lucas ook zo dol is op de Poolse aardappels, hij smikkelde erop los en at nog net niet zijn bord erbij op. Van wie zou hij dat nou hebben? That’s my boy!

Ik heb altijd een hekel aan het uitpakken van onze koffers, maar we waren dit keer erg compact ingepakt dus het is gelukkig te overzien. Even nog wat wasjes draaien en lekker nagenieten van de mooie foto’s die we met en van elkaar hebben gemaakt. Het was een onvergetelijk lang weekend in Kraków, het eerste reisje van 2018 zit erop! Ik geniet nog lekker na en hoop dat je ook een mooi eerste weekend hebt gehad van dit jaar.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.