Blog

De reizen die we in 2018 gaan maken

Dagmar_jurkjeDe wereld ontdekken. We willen met ons gezin niets liever dan de natuur bewonderen, cultuur snuiven en door lieve mensen worden omringd. We kunnen daarom ook echt niet wachten om met familie, vrienden en elkaar lekker op stap te gaan en deze prachtige plekken te bezoeken. We hebben de afgelopen weken opeens allemaal geweldige bestemmingen op onze travel wishlist gezet en daar gaan we een hoop van afstrepen dit jaar! Nieuwsgierig waar we zoal naartoe gaan? Ik laat het je weten!

Het is echt ongelooflijk, waar 2018 eerst leek op een jaar waarin we leuke dagjes uit gingen maken, staat het opeens vol met toffe reizen en mooie plekken. Dat hadden we niet verwacht, maar waar een wil is is een weg. En via die weg komen we op heerlijke bestemmingen. Maar ook via de lucht eigenlijk, want ook vliegreizen staan op de planning. Reizen is echt een luxe en we zijn ons er heel erg van bewust dat het erg bijzonder is dat we deze reizen in het vooruitzicht hebben. Waar de een dol is op shoppen, stappen, thuis ontspanning beleven, laden wij als gezin op als we onderweg zijn om samen herinneringen te maken. Daar genieten we met volle teugen van en we kunnen niet wachten om deze mooie bestemmingen samen te bezoeken!

Op vakantie in eigen land

Allereerst gaan we lekker op vakantie in eigen land, er staan twee weekendjes weg op de planning. Eentje in een vakantiepark in Brabant, lekker de natuur in, sporten, relaxen, boekjes lezen en spelletjes spelen. En het andere weekend zitten we in attractiepark Slagharen met daarbij ook een gezellig huisje. Ook heb je een mooi waterpark waar we kunnen ontspannen met elkaar; een heerlijk vooruitzicht. Vakantie in eigen land is echt een feestje, Nederland heeft zoveel mooie plekken! En we gaan ook elk jaar gezellig even naar België, dit jaar een dagje naar Gent en Brugge en ik heb er nu al heel veel zin in. België zit vol met geweldige steden, sfeervolle plekken en lieve mensen; daar komen we erg graag.

Vliegvakanties naar Polen en Spanje

We pakken dit jaar drie keer het vliegtuig, wat een luxe! Eerst gaan we gezellig naar mijn familie in Kraków (Polen) waar we op bezoek gaan bij dierbaren. Ook is de stad altijd extra kleurrijk in de zomer en kan je er leuke festivals bezoeken. Het bruist in de zomer en ik kijk er erg naar uit om iedereen weer te zien. Ook ga ik met Lucas en mijn familie naar Malaga, dat wordt zo lekker! Heerlijk opladen in het zonnetje, genieten van zon, zee en strand. Quality-time met mijn vriendje en even helemaal niets moeten. Alsof deze mooie reis nog niet lekker genoeg is, ga ik een paar weken daarvoor naar schoonfamilie die in Alicante zit samen met mijn mannen. Zij huren daar een leuk appartement waar nog voldoende ruimte over was om gezellig over te komen. Spanje, here we come! 

Op reis naar Ijsland en Parijs

Jord gaat de reis van zijn leven maken dit najaar door Ijsland te bewonderen. Hij kijkt erg uit naar deze avontuurlijke reis die hij met een goede vriend gaat maken. Echt leuk dat ze gaan en ik kijk nu al uit naar alle verhalen waarmee ze thuiskomen. Die twee zijn echt heel grappig en leuk, na een uur doen je buikspieren pijn van het lachen. En ook ik ga er even zelf tussenuit, maar dan met Anne! We gaan Parijs onveilig maken en dat gaat echt een heerlijke tijd worden. We gaan met de Thalys en ik kan niet wachten om te wandelen door de Franse straatjes, de Eiffeltoren te bekijken en lekker te relaxen in het park voor het Louvre. Zin in!

Het Gardameer in Italië

Maar wat ook een feestje gaat worden is de reis naar het Gardameer. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben besloten dat we er ook een paar mooie dagen Oostenrijk achteraan zullen plakken om nog even de bergen te kunnen zien. We zijn de route al aan het uitstippelen en het wordt onze eerste vakantie met z’n drieën. We boffen maar dat we deze mooie herinneringen samen mogen maken en het is echt onwerkelijk dat we al deze plekken nog dit jaar gaan zien. We hebben er zoveel zin in en tellen de dagen af.

Bovenstaande reizen kunnen we maken door goed te sparen, te letten op onze dagelijkse uitgaven (zonder in te leveren op comfort) en we reizen ook veel met familie en vrienden waardoor je kunt genieten van gezelligheid en mooie bestemmingen. Qua accommodaties kun je de kosten delen waardoor je ook een stukje voordeliger uitkomt. Zoals ik al aangaf is de reis naar het Gardameer onze eerste vakantie met z’n drieën, we zijn nogal geneigd om gezellig met dierbaren mooie bestemmingen te bezoeken. We zitten niet graag stil en zijn helemaal in ons element als we op reis zijn. Samen thuiskomen met een rugzak vol herinneringen, betekent de wereld voor ons.

Heb jij een leuke reis in het vooruitzicht? Wat staat er op jouw travel wishlist?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.