Blog

Reizen – Explore, Dream, Discover in 2017

stedentrip_praagReislustig. Dat zijn wij. We genieten volop van het ontdekken van nieuwe plekken en het verleggen van grenzen. Ik kan ook ontzettend uitkijken en genieten van de voorpret wanneer we een reis gepland hebben. De voorpret ervaar ik als minstens zo waardevol als de reis zelf, maar als we eenmaal vertrokken zijn dan geniet ik natuurlijk ook met volle teugen. Als ik de loterij zou winnen, dan zou ik ook niets liever willen dan het uitgeven aan reizen of aan belevenissen met familie en vrienden. En hoogstwaarschijnlijk zou ik deze twee liefdes combineren want er is niks mooiers dan avonturen beleven met dierbaren. Ik fantaseer heel graag over de reizen die we dit jaar gaan maken en ik ben benieuwd hoe we over een jaar terug zullen blikken en welke plekken we dan mochten ontdekken. Lees en reis je mee? 

Reizen werkt verrijkend en stiekem struin ik alvast reisblogs, websites en reisbureaus af om de leukste deals en mooiste plekken te ontdekken vanachter mijn computer. En dan komt natuurlijk ook ons wensenlijstje om het hoekje kijken. Samen hebben we al wel georiënteerd wat de mogelijkheden zijn om ook met onze kleine prachtige tripjes te maken en we kunnen niet wachten om het daadwerkelijk te realiseren, want we zijn heel wat van plan. Er komt natuurlijk wel het een en ander kijken bij het reizen met een baby. Waar we eerder spontaan konden besluiten om de auto te pakken en plek X te bezoeken, moet je nu toch een logistiek plannetje opstellen. Maar wat lijkt het ons heerlijk om samen op ontdekkingstocht te gaan! Heel letterlijk, want we hopen dit jaar enkele mooie tochten te maken.

Zoals je misschien weet zijn we dol op de bergen en we zijn van plan om dit jaar enkele bijzondere bergtochten te realiseren met Lucas erbij. Dit kan natuurlijk niet op zo’n indrukwekkende wijze zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan (vorig jaar lukte het gelukkig nog wel, ondanks de zwangerschap. Stiekem was Lucas er al een beetje bij, gezellig!) maar met gezond verstand,een ontspannen houding én een draagzak kom je al een heel eind. Ook moeten we natuurlijk rekening houden met vervoer; wat is logistiek handig en realistisch, maar ook comfortabel met onze kleine erbij. Ook daar denken we nu extra goed over na bij het beslissen waar onze reizen dit jaar naartoe zullen gaan.

We dromen alvast even lekker verder, want dit najaar hopen we het mooie Spanje een bezoekje te brengen. Zon, ontspanning, strand, lekker lezen, samen zwemmen en Jord de golfbaan op… Het wordt de ultieme relax vakantie om heerlijk op te laden en we kunnen nu al niet wachten tot het zover is. Maar tot die tijd zijn we niet van plan stil te zitten. We genieten nu al van de ideeën om bijvoorbeeld een weekendje naar Luxemburg te gaan, een paar dagen naar Oostenrijk om de bergen te trotseren, familie in Polen te bezoeken met Lucas (hij wordt er helemaal plat geknuffeld dat weet ik zeker haha) en uitstapjes naar België te maken. Wij zijn echt dol op België en komen er ontzettend graag. Onze travelwishlist is nog véél langer, want een bezoek aan Parijs (de naam van Lucas moet er natuurlijk bij op ons slotje dat zichtbaar is op bovenstaande foto), Italië,  de Waddeneilanden en Londen zouden we ook fantastisch vinden voor dit jaar maar erover dromen is minstens zo leuk.

Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden welke plekken we dit jaar samen mogen ontdekken en hoe het reizen met Lucas erbij ons gaat bevallen. Ook ben ik erg benieuwd welke plekken daardoor juist heel leuk zijn om met een kleine te beleven en waar we op moeten letten wanneer je reist met een baby. Onze indrukken en ervaringen zullen we met plezier met jullie delen, maar mocht je tips hebben dan zijn deze ook van harte welkom. Je helpt ons er enorm bij, alvast bedankt voor het delen! Een geweldig vooruitzicht om met mijn twee mannen voortaan avonturen te beleven, herinneringen te creëren en grenzen te verleggen.

Welke reizen hoop jij in 2017 te maken? Wat staat er op jouw travel wishlist? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.