Blog

Parijs dag #3 – Picknicken bij de Eiffeltoren en wandelen over Champs-Élysées

Helaas komt aan alles een einde, zo ook aan de heerlijke stedentrip in Parijs met Anne. We hebben veel moois gezien de afgelopen dagen en we besloten nog even lekker de stad in te gaan, voordat we met de Thalys weer terug naar Nederland zouden gaan. De temperaturen vlogen omhoog, maar met genoeg water in de hand en leuke jurkjes aan konden we de zomer trotseren. Klik hier als je wilt weten wat we op dag 1 en dag 2 in Parijs allemaal hebben ondernomen. Misschien leuke inspiratie voor als je zelf naar Parijs gaat! Reis je met ons mee om te ontdekken wat we de laatste dag allemaal hebben gedaan?

Dag 3 stond in het teken van het vertrek, maar gelukkig was dit pas later in de middag aan de orde. We begonnen daarom weer de dag met een frisse douche en lekker ontbijt in het hotel. We pakten de koffers in, checkten uit en konden de bagage gelukkig nog even in het hotel laten. Dat loopt een stuk prettiger door deze bruisende stad. Omdat we nog niet over de Champs-Élysées hadden gelopen, vonden we het heel erg leuk om er nog even wat winkeltjes in en uit te gaan. Ook zagen we Arc de Triomphe bij daglicht; het blijft een schitterend plaatje.

Metro Parijs

Daarna kochten we een lekkere lunch en gingen we richting de Eiffeltoren met de metro. Als je een mooi uitzicht wilt op de toren, dan raad ik je aan om uit te stappen bij Trocadero. Vanaf daar kan je niet alleen mooie foto’s maken, maar ook lekker wandelen om dichterbij de toren te komen. Ook zie je prachtige fonteinen en daar hebben we nog even gezeten om te koelen. Heerlijk! Vervolgens liepen we over de Champs-de-mars om daar lekker te picknicken. We zochten een heerlijk plekje op in de schaduw met uitzicht op de Eiffeltoren. Echt geen straf! Boekje erbij, een lekkere baguette, drankjes en uren kletsen. Het ultieme vakantiegevoel!

Helaas was het tijd om te gaan en we moesten nog ‘even’ onze koffers ophalen in het hotel. We hadden de wens om van elke minuut in Parijs te genieten, dus dat zorgde ervoor dat we een beetje krap hadden gerekend voor de terugweg. Wist je dat we 10 minuten speling hadden om de Thalys te halen? Haha wat een timemanagement. Het werd een beetje spannend op het laatste moment, maar… we hebben wel echt van elke minuut genoten. Het was een onvergetelijke tijd en wat hebben we veel gezien en gedaan! We hebben heel wat kilometers in de benen, maar we zijn veel indrukken en herinneringen rijker.

Bagage Thalys

Dank je wel Anne voor de geweldige tijd en het was heerlijk om er even een paar dagen tussenuit te zijn. Nu weer extra opgeladen en vol inspiratie teruggekomen om te genieten van mijn twee mannen. Het was heel fijn om weer met hen te kunnen knuffelen bij thuiskomst. Lucas stond te springen in zijn bed toen hij mij zag en riep mamamamaaaaaa. Ik kreeg een dikke knuffel en een plakzoen, heerlijk hoe die handjes je vast kunnen houden. Ik heb hen ontzettend gemist, maar ook volop genoten. Het was een fantastische stedentrip naar Parijs.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn verslagen van deze stedentrip te lezen. Parijs is echt een aanrader, het reizen met de Thalys is ook absoluut de moeite waard. Je bent er zo en dan kan het genieten beginnen. Goede reis!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.