Blog

Op vakantie naar de zon: gaan wij naar Kaapverdië?

Quinny_Zapp_Flex_Stroller_Black_on_Sand_Dagmar_Valerie

We genieten volop van mooie reizen met ons gezin. We houden van avontuur, het ontdekken van nieuwe plekken, het bewonderen van andere culturen en het proeven van culinaire buitenlandse gerechten. Reizen maakt je rijker, zo ervaren wij dat helemaal. We hoopten dat we ook met Lucas mooie reizen konden blijven maken, ook al zouden de vakanties er een tikkeltje anders uitzien met een kleine erbij. Tot nu toe gaat het gelukkig juist fantastisch en we beleven onze vakantie op een vernieuwende manier; we genieten nog meer van het moment en kijken door de ogen van onze zoon naar de plaats van bestemming. Dit najaar lijkt het ons fantastisch om Kaapverdië te bewonderen. Waarom? Dat lees je in dit artikel!

Genieten van een gezinsvakantie op Kaapverdië

In het najaar wordt het eenmaal sneller donker en kouder. Vaak krijg ik dan wat meer last van pijn in gewrichten door Fibromyalgie. We hebben ontdekt dat – door de zomer iets te verlengen en zon te vangen waar mogelijk – de pijn minder heftig aanwezig is en ik daar gedurende de koudere maanden profijt van heb. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend lekker om nog even naar de zon te kunnen met het gezin wanneer dat tot de mogelijkheden behoort. We hebben niet heel veel dagen meer over, maar we zouden toch lekker even worden omringd door warmte en zon. Heerlijk zwemmen, lekker eten, veel buiten en genieten van de mooie omgeving. Zo’n fijn vooruitzicht! Met die wensen in ons achterhoofd kwamen we bij Kaapverdië uit. De stranden zien er adembenemend uit en met de kleine erbij lijkt het mij heerlijk om met elkaar te genieten van een perfecte gezinsvakantie op deze mooie bestemming.

Heerlijk ontspannen en opladen: het ultieme vakantiegevoel

We moeten nog even kijken hoe lang het vliegen is en welke bezienswaardigheden we er kunnen bewonderen. Het schijnt vooral een bestemming te zijn waar je heerlijk kunt opladen en ontspannen. Het is dan ook een typische zon, zee en strand vakantie, maar dat is absoluut geen straf! We zijn er nog nooit geweest en het is zeker een goede kanshebber. Dat we er nog even met z’n drieën lekker tussenuit gaan staat vast, maar mocht je nog leuke alternatieven hebben dan zien we deze heel graag tegemoet. Wie weet ontvangen we zo’n leuke tip dat we daar een mooie vakantie van maken met elkaar. Kaapverdië lijkt mij heel relaxt en mooi, die witte stranden zijn net een paradijs! Zuid-Spanje is ook nog altijd een grote kanshebber, al is het in die periode minder mooi weer en zongarantie zou lekker zijn. We hebben daar ook zoveel mooie en leuke herinneringen aan, denk aan Malaga, Barcelona of Valencia. Plekken waar ik absoluut mijn hart aan heb verloren!

Aanraders gevraagd: tips en bezienswaardigheden

Wie weet gaan we dit najaar naar Kaapverdië toe, ben jij daar al een keertje geweest? Mocht je leuke tips hebben voor activiteiten, hotspots of bezienswaardigheden die je er echt niet mag missen dan verheug mij er nu al op om deze te ontvangen. Wat een rijkdom om de wereld met elkaar te mogen ontdekken!

Welke bestemming wil jij graag binnenkort bewonderen?

Veel liefs,

Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.