Blog

PUUR Exloo in Drenthe – Wij genoten van vakantie in eigen land

Landal Puur Exloo familieresort Drenthe vakantievilla

Het afgelopen jaar genoten we van een heerlijke vakantie in eigen land. De vakantie begon met een mooie fotoshoot in de Soesterduinen met mijn gezin (eindelijk prachtige foto’s met z’n vieren) en daarna vertrokken we naar het familieresort PUUR Exloo in Drenthe. Toen wisten we nog niet wat we nu weten; dat we terecht zouden komen op zo’n mooie plek dat we er niet meer weg wilden. En dat is een goed teken! Het regende behoorlijk, maar zelfs onder deze weersomstandigheden was het een fantastische vakantie. De accommodatie was niet normaal; écht magisch! Het overtrof werkelijk al onze verwachtingen en daarom vind ik het ook zo bijzonder om er nu een blog over te schrijven, want alle herinneringen komen weer boven. Lees je mee?

PUUR exloo familieresort Drenthe Landal boek vakantiehuisOp vakantie in eigen land in Drenthe

In Drenthe genoten we van een bezoek aan de Hunebedden en wandelden we in de bosrijke omgeving. Ook ontdekten we Landwinkel; een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Eenmaal in het luxe huis stond er namelijk een heerlijk pakket voor ons klaar met streekproducten van Landwinkel waar we in de avond van borrelden. Ik heb niet eerder zo van brood en kaas genoten als tijdens deze vakantie, want de producten waren een verrukkelijke smaakbeleving. Deze producten én winkel maakten veel indruk en ik heb meteen gekeken of er ook een Landwinkel in onze omgeving aanwezig is en daar koop ik nu ook regelmatig boodschappen voor het gezin. Maar terug naar het huis, want daar raak ik niet over uitgepraat. We boekten deze luxe vakantievilla op PUUR Exloo via Landal GreenParks, maar we hadden niet door dat luxe zo luxe kon zijn. Het huis was voorzien van een prachtige stijl; een mooi interieur, heerlijke sauna, gigantische eettafel, verschillende badkamers en luxe bedden. Voor de kids was er zelfs een kist met speelgoed! Aan alles is gedacht en de villa was meer dan compleet. Bovendien werden we omringd door groen; de natuur zo dichtbij was een verademing. We zagen in de verte paarden lopen in de wei en af en toe reed er een tractor voorbij; deze landelijke setting gaf ons inspiratie, energie en ruimte. Ruimte om te ontspannen en op te laden. Wat hebben we genoten!

pompoenen winkel landelijk PUUR exloo landelijk Drenthe vakantie

Landelijke Luxe bij PUUR Exloo

We hebben heerlijk gegeten, gebadderd, in de sauna gezeten, met de kids gespeeld en de omgeving verkend. Zo reden we langs een boerderij waarbij je vers fruit uit de muur kon halen. Dat vonden de kinderen geweldig en ik was niet weg te krijgen bij de pompoenen. Wat een droomplek! Het geluk straalt van mijn gezicht af, want hier droom ik al jaren van; een landelijke setting, pompoenen, fruitbomen en anderen ermee voeden. Alles kwam samen en de combinatie van luxe en het beleven van deze dromen was magisch.

fruit uit de muur drenthe

WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen

We konden vanuit de vakantievilla PUUR Exloo gemakkelijk uitstapjes maken naar Emmen waar we ook de dierentuin bezochten. WILDLANDS Adventure Zoo is echt gaaf! We vonden het een hele mooie dierentuin en je kunt er zelfs varen met een boot door de tropische jungle. Het maakte veel indruk op de boys en het vormde het perfecte dagje uit. Daarna kwamen we thuis en konden we meteen aanschuiven, omdat restaurants thuisbezorgen op het familieresort. Na het eten werd er gebadderd en voor de volgende dag hadden we een speurtocht door het familieresort bedacht. Er was zelfs een toffe speelplaats met gigantische trampoline! We hebben ons geen seconde verveeld, terwijl de weersomstandigheden niet al te best waren (lees bijna elke dag flinke regenbuien). Desondanks was het een vakantie om nooit te vergeten en zouden we er heel graag nog eens terug willen om verder te genieten.

Wildlands Adventurepark zoo Emmen

We hebben bijzondere herinneringen aan PUUR Exloo en het familieresort heeft ons hart gestolen. De mooiste accommodatie die we ons maar konden wensen. Wat een prachtplek om vakantie te vieren met z’n vieren!

Ben jij al een keer op vakantie geweest in Drenthe?

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.