Blog

Op mijn bucketlist – Slapen in de natuur en een eigen kantoor

In mijn boek Liever met lef beschrijf ik hoe je een bucketlist kunt maken, maar wat staat er eigenlijk op mijn bucketlist? Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang over die vraag na moest denken, zeker na de komst van Lucas geniet ik vooral van zijn aanwezigheid. Daardoor draait natuurlijk ook veel om hem in mijn dagelijkse leven. Ik vond het extra leuk om weer even stil te staan bij de vraag wat ik eigenlijk fijn zou vinden om te ondernemen en te doen. Ik heb verschillende ideeën op mijn bucketlist gezet, het leek mij leuk om deze met jou te delen. Wat staat er op jouw bucketlist?

Slapen in de natuur

Allereerst is een hele grote wens van mij om te slapen midden in de natuur. Dat je wakker mag worden door fluitende vogeltjes, een oase aan rust, het geluid van klotsende golven op het strand of het geritsel van bladeren… Magisch lijkt mij deze ervaring! En dan in zo’n klein hutje of minimalistisch huisje, waardoor je het ultieme camping gevoel mag ervaren. Ja, daar kan ik helemaal bij wegdromen! Basic kamperen gaat vanwege mijn gezondheidssituatie geen succes worden, maar om op deze ‘luxury camping‘ manier omringd te worden door natuur is een grote droom van mij. Ik hoop dan ook dat deze wens binnenkort werkelijkheid zal worden. Een geweldig en ontspannen vooruitzicht!

Een eigen kantoor

Een eigen kantoorplek in huis is een droom die ik al een tijdje heb. Nu werk ik vooral in de woonkamer en dat gaat eigenlijk tot nu toe erg goed, alleen het nadeel is dat je allemaal werkspullen laat slingeren. Ook ben ik sneller afgeleid om een huishoudelijke taak te vervullen, maar dat is hopelijk gauw voorbij. We hebben namelijk een prachtige en ruime zolder, zodra de internetverbinding er snel genoeg is dan komt er een make-over. Ik ben ondertussen al aan het kijken naar een mooie bureaustoel, een goed bureau en te gekke accessoires om de ruimte gezellig aan te kleden. Een handig tafeltje waar ik foto’s op kan maken, zal ook zeker goed van pas komen. Ik kan niet wachten om van de zolder een kantoorruimte te maken waar ik met nog meer focus en aandacht de ambitieuze ondernemers van mijn businessprogramma Dichterbij dan je denkt mag begeleiden.

Aquarel onder de knie krijgen

De laatste tijd geniet ik steeds meer van creatieve uitspattingen door middel van aquarelverf. Ik kan zo blij worden van mooie how-to’s en tutorials hoe je mooie kunstwerkjes kunt creëren. Ik zou het daarom geweldig vinden om deze techniek en materialen nog beter onder de knie te krijgen, waardoor ik er anderen (en mijzelf) blij mee kan maken. Het schilderen van mensen, quotes, landschappen en vrolijke illustraties lijken mij echt een feestje! Ja, mijn aquareltechnieken en creaties verder ontwikkelen staat absoluut op mijn bucketlist.

Reizen, reizen en nog meer reizen op mijn bucketlist

En het zou mijn bucketlist niet zijn als er mooie reizen op staan. Met mijn lieve gezin, maar eigenlijk ook een keertje zelf. Ik heb nog niet eerder zelf een reis gemaakt en het lijkt mij een erg bijzondere ervaring om even zelf een bestemming te bereiken waar ik nog niet eerder ben geweest, lekker te eten en ontspannende activiteiten te verrichten waar ik blij van word. Misschien combineer ik glamping wel door het zelf te gaan ondernemen? Het slapen op het strand of midden in de bossen lijkt mij een fantastische ervaring. Met mijn gezin wil ik dolgraag een keer een roadtrip maken door Amerika, Schotland, Canada en Zuid-Afrika. Genieten van de Azoren lijkt mij ook onvergetelijk. Sinds mijn moeder en broertje er zijn geweest, staat ook Kirgizië op mijn wishlist. Ik kan niet wachten om deze prachtige reizen met elkaar te ondernemen. Hopelijk kan binnenkort het vinkje geplaatst worden, zin in!

Wat staat er op jouw bucketlist? Ben jij een echte kampeerder of geniet jij meer van de glamping way?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.