Blog

Onze vakantieplannen van 2019

Parijs Louvre Dagmar Valerie

Ik verheug mij op alle mooie vakanties en uitstapjes die we gaan maken in 2019! De komende periode wordt echt een feestje, omdat ik met mijn gezin veel mooie plekken mag ontdekken. We gaan regelmatig op reis met familie, vrienden of zelf als gezin dit jaar. We kunnen niet wachten totdat we deze heerlijke reizen mogen maken en propvol herinneringen terug mogen komen. We kunnen ontzettend genieten van reizen en het voelt dan ook als rijkdom in de puurste vorm dat we deze vakanties in het vooruitzicht hebben. Elk uitstapje dat we mogen maken voelt nooit als een vanzelfsprekendheid, maar als een onvergetelijke belevenis waardoor we nieuwe energie mogen ontvangen.

Slapen in een kasteel in Oostenrijk

Allereerst gaan we onwijs genieten van een actieve gezinsvakantie in Oostenrijk. We zijn verliefd op bergen en het vooruitzicht dat we er straks door worden omringd, voelt nu al als een feestje. Om het extra bijzonder te maken, gaan we slapen in een kasteel! Ik denk dat Lucas het heel erg gaaf gaat vinden en wij zijn er ook helemaal weg van. We verwachten mooie wandelingen te maken en vooral te genieten van de omgeving en elkaar. Aftellen!

Zonvakantie naar Rhodos

Dit najaar rekken we de zomer door op vakantie te gaan naar het stralende Rhodos! Wat hebben we er zin in om Rhodos te bezoeken en te bewonderen. De kans is ook groot dat we een boottochtje gaan maken naar Turkije, omdat je er vanaf Rhodos zo bent. Rhodos wordt een perfecte zonvakantie waarin vooral het opladen centraal staat. Ook willen we graag het eiland verkennen en bezienswaardigheden bezoeken. Zwemmen in de zee staat natuurlijk ook op onze wishlist. Relaxen op Rhodos is het motto!

Op stedentrip naar Londen

Maar voordat al die toffe vakanties gaan plaatsvinden, vlieg ik met Anne naar Londen! We gaan op een gezellige stedentrip om te genieten van deze bruisende stad. Ik ben al een tijdje niet meer in Londen geweest en ik weet zeker dat we comfortabele schoenen aan moeten trekken. We wandelen meestal heel wat af als we samen op vakantie zijn. Lachen, bijkletsen, cultuur snuiven, shoppen, lekker eten… We can’t wait!

Genieten van familie in Polen

Om dit reislustige jaar compleet te maken, gaan we ook een weekje naar Kraków in de zomer. Echt zo fijn dat we met ons mannetje naar familie kunnen en in de zomer ziet Kraków er nog kleurrijker uit. Er worden veel activiteiten georganiseerd en we gaan er allerlei leuke plekjes bezoeken. Denk de dierentuin, het aquapark en misschien zelfs de bergen van Zakopane. Het wordt een geweldige zomer!

Gezellige uitstapjes tussendoor

Last but not least maken we ook nog eens hele mooie uitstapjes tussendoor. Zo ga ik een dag een workshop broodbakken volgen en verheug ik mij op een dagje Texel met vriendinnen. We gaan onder andere met een garnalenboot de zee op en lammetjes knuffelen, het gaat zo leuk worden! Vorig jaar organiseerde ik een verrassingsdag en nu gaan we terug om onze Texel herinneringen aan te vullen met nog meer mooie belevenissen. Ook stap ik deze zomer in een kano, daar kan ik intens van genieten. Het lijstje met te gekke reizen, ontdekkingen en belevenissen wordt langer en langer voor 2019. Reizen maakt je rijker en we zijn dolblij dat we in de gelegenheid zijn om samen met Lucas deze vakanties te mogen beleven.

Heb jij mooie activiteiten en plannen voor 2019? Wat wil jij nog graag bewonderen en ontdekken?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.