Blog

Onze mooie herinneringen aan de reis naar Dubai

Een jaar geleden genoten we van het zonnige Dubai. Het was een reis om nooit te vergeten en Dubai maakte veel indruk op ons. We kijken er dan ook met veel mooie herinneringen op terug. De reis maakten we, omdat lieve vrienden van ons naar Dubai zijn geëmigreerd en we hen ontzettend misten. Dat doen we nog steeds elke dag, maar wel terugkijkend op geweldige momenten met elkaar. Dat we deze tijd samen mocht beleven vinden we nog steeds onvergetelijk en we kunnen niet wachten om weer samen met hen te zijn. Ondertussen denken we met veel liefde en warmte terug aan de speciale vakantie die we met hen mochten beleven. 

Met het gezin naar Dubai

Een jaar geleden stapten we – Lucas, Jordy en ik – in het grote vliegtuig van Emirates waarmee we naar Dubai vlogen. Lucas werd bijna 1 jaar en de vlucht verliep vlekkeloos. Eenmaal op de bestemming aangekomen, was het geweldig om weer te knuffelen en te kletsen met onze vrienden en wat zijn we trots dat zij hun leven daar op zo’n mooie manier hebben opgebouwd. Daar kijk ik met veel bewondering naar en dat ik zo trots op hen ben, schuif ik niet onder stoelen of banken. We vonden het dan ook heel speciaal om bij hen in huis te logeren en te zien hoe zij hun dagelijkse leven op deze mooie bestemming invulling hebben gegeven. We vonden het een eer om Dubai te kunnen bewonderen door hun ogen; zo kwamen we bij gezellige restaurants en ontdekten we de bezienswaardigheden met veel meer achtergrondinformatie dan we ooit in boekjes konden lezen. We maakten zelfs een uitstapje naar de woestijn en de prachtige Sheikh Zayed moskee in Abu Dhabi. Als ik eraan terug denk dan voelt het nog steeds onwerkelijk. Gelukkig hebben we de mooie foto’s nog!

Onze onvergetelijke reis

Als ik denk aan Dubai, dan denk ik aan de warme temperaturen die zorgden dat ik pijnvrij was (ik heb Fibromyalgie en het klimaat in Dubai had een erg positief effect op mijn lichaam). Ik denk aan het hoogste gebouw van de wereld – de Burj Khalifa – waar we in zijn gegaan en waar we genoten van het uitzicht. Ook het aquarium vond ik te gek bij hotel Atlantis op het palmeiland en dat we zwommen in de zee vlakbij het luxe hotel Burj al Arab. In Dubai Mall keken we onze ogen uit, net als bij de fonteinshow. Het leek een soort gigantische Efteling, zo sprookjesachtig dat Dubai was. We voelden ons er veiliger dan ooit en iedereen was zo warm en hartelijk naar Lucas en ons toe. We zagen kamelen in de woestijn en gebouwen waarvan je nooit had verwacht dat ze ooit gebouwd konden worden. Dubai vonden we verrassend, hartelijk, sprookjesachtig en vooral heel indrukwekkend. We hebben er een onvergetelijke tijd mogen beleven en het was een fantastische reis.

Mocht je het leuk vinden om meer te lezen over de hotspots die ik aan kan raden, ik heb een uitgebreid artikel geschreven over de indrukwekkende bezienswaardigheden in Dubai. Ben jij al een keer in Dubai geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.