Blog

Lovely Luxemburg – Overnachten in het Hilton en Jimmy Choo zonnebril

LuxemburgWat een droomweekend beleefden wij toen we mochten vieren dat we 1 jaar getrouwd zijn. Samen met Lucas gingen we namelijk naar het prachtige Luxemburg om daar te genieten van de mooie stad, het mooie Double Tree by Hilton hotel waar we verbleven én gingen we samen voor het eerst zwemmen met kleine Luc. Het was een groot feest, lees je mee?
Mijn wens was al jaren om naar Luxemburg te gaan, maar het kwam er steeds niet van. Qua timing kwam het op de een of andere manier nooit uit, maar des te groter werd de voorpret om deze hoofdstad te bezoeken. Ik keek er dan ook ontzettend naar uit om er naartoe te gaan, extra gezellig dat Lucas ook met ons mee is geweest. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn schoonouders een bon voor een overnachting en daar zat toevallig het Double Tree by Hilton Hotel in Luxemburg bij! Hoe gaaf is dat? En ik kan je achteraf vertellen dat we er onze ogen uitkeken, zeker na het zien van onze kamer die zelfs groter was dan ons appartement waar we voor het eerst hebben samengewoond haha. Het bevatte een gigantische woonkamer, twee wc’ s, een kingsize bed, een groot bad en een aparte inloopdouche waar je in kon dansen. We hadden een fantastisch uitzicht over de stad en de mooie bossen; kortom een waanzinnige locatie om ons eerste jaar huwelijk te vieren met zn drieën.

Het feest werd nog completer toen ik een mooi doosje mocht openen en daar mijn nieuwe zonnebril in zat te stralen van Smartbuyglasses.nl. Een echte Jimmy Choo, ik kon mijn ogen niet geloven en ben er onwijs blij mee! Hij staat vrouwelijk, heel chique en zat meteen perfect. De combinatie van navy blue en goud is heel luxe en de sparkles op de zijkant maken deze zonnebril helemaal af. Ongelooflijk, wat een weekend! Natuurlijk ging de zonnebril gelijk op, want het zonnetje scheen volop.

We genoten van deze heerlijke citytrip en het heuvelachtige landschap. Luxemburg is zo kleurrijk, sprookjesachtig en mooi onderhouden! We zijn erg onder de indruk van de warme uitstraling van de stad en de sfeervolle architectuur. Heel verrassend en voorzien van mooie details, gezellige steegjes, lekkere restaurantjes, mooie uitzichtpunten, leuke terrasjes en prachtige gebouwen. Het contrast tussen oud en nieuwbouw is groot, maar tegelijkertijd erg stijlvol. Het was er nog fijner dan ik had gehoopt en dan heb ik het nog niet eens gehad over de mooie parken en al het groen dat de stad Luxemburg rijk is. We hebben er mooie wandelingen gemaakt en de stad bewonderd.

We sloten deze dag af in een lekker restaurant en gingen terug naar het hotel om… voor het eerst met Lucas te gaan zwemmen! Hier keek ik ook zo naar uit en ik heb genoten van elke seconde. Zijn blije gezichtje was onbetaalbaar toen we samen in het water zaten en die vrolijke kreetjes maakten het helemaal af. Het was een speciale mijlpaal die dit weekend voorzag van het gouden randje. We zijn zo blij en dankbaar dat we deze dag met zn drieën mochten vieren! Deze mini vakantie gaf energie en rust, maar zorgde er ook voor dat we kostbare tijd met elkaar mochten delen.

Ik droomde ervan om naar Luxemburg te gaan met mij mannen, om voor het eerst te gaan zwemmen met Lucas, om een keertje in het Hilton te overnachten (bucketlist vinkje) én om ooit te kunnen genieten van een design zonnebril met als ultieme favoriet de Jimmy Choo; dit weekend leefde ik mijn dromen! Het was onvergetelijk!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

☆ In dit artikel is er sprake van een samenwerking, maar dit heeft geen invloed op mijn mening of ervaring. Dank je wel voor het lezen en fijne dag vandaag!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.