Blog

Hoera, mijn vakantie is begonnen!

bloesem lente dagmar valerie Pasen

De tijd van opladen, uitrusten en mooie herinneringen maken is begonnen! Ik heb namelijk vakantie en daar geniet ik met volle teugen van. Woensdag had ik mijn laatste mooie opdracht voordat ik mijn vakantie mocht inluiden, namelijk een geweldige brainstormsessie met een ambitieuze ondernemer die de wereld met haar pluktuin zoveel mooier maakt. Daar krijg ik ook ontzettend veel energie van! Nu is het tijd om tot rust te komen, leuke activiteiten te ondernemen en vooral op te laden. Met mijn kleine vriendje, mooie gezin, maar ook zelf! Ik vertel je meer over mijn vakantieplannen.

Ik keek erg uit naar deze vakantie waarin ik allemaal moois mag ervaren en beleven. Ik ben net terug van een heerlijke wandeling bij het kabouterpad met mijn kleinste vriendje en dat vond hij ontzettend leuk. Vooral de kabouterhuisjes waren erg interessant, ik denk dat we er ook eentje zelf gaan maken voor in de tuin. Niet dat ik onwijs creatief ben, maar dit gaat misschien nog wel lukken haha. Het was erg leuk om Lucas zo enthousiast te zien! Een beetje jammer dat er een tractor in de buurt van het pad geparkeerd stond, waardoor ik mijn zoon meteen daaraan kwijt was. Omdenken: ik kon ondertussen lekker op een boomstammetje zitten en genieten van de heerlijke boslucht en het vogelconcert. Wát een fluittalenten!

Ook kijk ik erg uit naar een persoonlijke workshop die ik mag volgen in Amsterdam bij Paper Brush Studio. Hier ga ik namelijk ontdekken welke stijl bij mij past als illustrator. Ik wil mij heel graag verdiepen in deze richting en verheug mij nu al op alles wat ik er mag leren. Ik heb al een workshop bij hen gevolgd tijdens het Creative Life event, nu is het tijd om nog meer de diepte in te gaan en mijn eigen stijl te creëren met aquarelverf. Daar zien jullie vast gauw meer van terug!

Het voelt nog heel onwerkelijk, maar ik ga ook naar het kleurrijke en bruisende Londen! Ik vlieg samen met Anne en we verblijven in een luxe hotel vlakbij de Theems. We gaan mooie bezienswaardigheden bekijken, lekker eten, misschien een beetje shoppen en vooral genieten van deze citytrip. Natuurlijk mag een ritje met de dubbeldekker niet ontbreken! Ik ga mijn mannen erg missen, maar ik ben ook heel blij dat ik nog steeds zulke uitstapjes kan maken. Alleen al de voorpret was goud waard, nu is het aftellen begonnen!

De komende dagen ga ik minder moeten en meer ontspannen. Ik ga eerder naar bed, meer naar buiten en lekker eten. Ik ga genieten van alle grote en kleine gelukjes, illustreren, herinneringen maken en veel moois bewonderen. Ik kijk ernaar uit om deze lijn vast te houden en van deze fijne momenten gewoontes te maken ook voor na de vakantie.

Geniet van het weekend en maak er mooie dagen van!
Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.