Blog

Hoera, mijn mama is 50 jaar en terug uit Kraków

We zijn weer terug op Nederlandse bodem! Het afgelopen weekend spendeerden we extra feestelijk met familie in Kraków (Polen), want mijn lieve mama is 50 jaar geworden. Een mijlpaal die we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. We hebben genoten van dierbaren en deze mooie reis die we samen hebben gemaakt. Gelukkig hebben we de heerlijke herinneringen en foto’s nog, want wat vliegt de tijd voorbij. We zijn heel dankbaar en blij dat we deze feestelijke gelegenheid met elkaar in goede gezondheid en vol warmte  mochten vieren!

Mijn mama is 50 geworden

De voorbereidingen waren al een tijdje in volle gang om met elkaar dit feestelijke weekend te kunnen vieren in Polen. Zo gingen Jordy en ik al vroeg op pad om het heerlijke restaurant Szara die aan de Grote Markt van Kraków ligt te reserveren. Natuurlijk moesten ook de vlucht, het appartement, de decoratie en de cadeautjes geregeld worden. En zelfs Lucas knutselde erop los voor deze mijlpaal. De hoogtepunten van deze reis vormden absoluut de tijd die we samen konden doorbrengen met mijn opa en oma erbij, het rondrijden in de koets door Kraków en de spontane workshop Pretzels maken. Mijn grote droom kwam daarmee uit! Het was geweldig om dit met elkaar te mogen doen en het appartement was ook een plaatje. We hebben mijn mama goed kunnen verwennen en ik hoop dat ze er ook met een grote glimlach op terug kan kijken. Je wordt niet elke dag 50 jaar! Mijn mama is mijn grote voorbeeld en ik ben trots dat ik haar dochter mag zijn. Ik heb ontzettend veel van mijn mama mogen leren en ik hoop dat ik dat ook nu en in de toekomst mag doorgeven aan Lucas. Ze is echt de beste moeder die ik mij maar had kunnen wensen en ik hoop dat we nog heel veel onvergetelijke momenten met elkaar mogen delen. Daar verheug ik mij nu al op!

Back to work – Coachen en content creëren

Het is tijd om de koffer uit te pakken en lekker na te genieten van de mooie dagen die we in Kraków met familie mochten spenderen. 2019 is voor ons extra feestelijk begonnen met deze gezellige stedentrip en we kijken uit naar de mooie avonturen die we het komende jaar met elkaar mogen beleven. Er staat namelijk een grote reis op de planning waar ik je binnenkort meer over ga vertellen. We gaan namelijk dit jaar naar de andere kant van de wereld toe! Waar de reis naartoe zal gaan, laat ik je binnenkort weten. Ik verheug mij erop om onze reisplannen, voorpret en reisverslagen met je te kunnen delen. Het belooft een reislustig jaar te worden, ik ben klaar voor onze onvergetelijke reis naar… coming soon! Eerst back to work en aan de slag om ambitieuze ondernemers verder te helpen bij het neerzetten van een succesvolle onderneming. Vorige week heb ik met Anne o.a. gewerkt aan een toffe gratis weggever die je binnenkort kunt downloaden op mijn site. Ook mag ik aan de slag met het creëren van content voor toonaangevende bedrijven. Aangezien mijn inbox ook aardig volgelopen is de afgelopen dagen, ga ik hier eens flink doorheen. Gelukkig voelt mijn werk als een uit de hand gelopen hobby, waardoor ik extra veel zin heb om weer aan de slag te gaan. Let’s go! Ik wens je een heerlijke week toe vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Veel succes en maak er mooie dagen van!

Ben jij al een keer in Kraków geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.