Blog

Hoe leg jij jouw herinneringen vast?

Niets is mooier dan herinneringen maken. Met dierbaren mooie momenten beleven is voor mij het meest waardevolle dat er is! Ik geniet ook echt met volle teugen van lieve familie en vrienden waarmee we gezellig samenzijn en te gekke avonturen ervaren. Het zijn grote en kleine geluksmomenten die we met elkaar mogen delen. Ook is het heerlijk om terug te blikken op deze herinneringen om het samen te herbeleven. Maar als ik dan toch mag kiezen, dan kies ik voor (be)leven in het nu en genieten van unieke momenten met elkaar. Wat we zoal doen, vertel ik in dit artikel!

Welke herinneringen maken wij graag?

We houden van reizen, van gezellige uitstapjes in binnen- en buitenland, van natuur en van stedentrips, van spelletjesavonden en lekker eten. Van lachen en van kletsen, van hapjes en van drankjes en van gekke-buiten-je-comfortzone-ervaringen tot lekker relaxt niks moeten. We genieten van aanwezigheid van lieve familie en vrienden, waardoor ons gezin mag worden omringd. We houden ervan om als gezin avonturen te beleven, maar ook om juist die momenten met dierbaren te ervaren. Zo gaan we graag met anderen op vakantie, uiteten, dagjes uit of vermaken we ons allemaal bij ons thuis. Lachen, genieten, bewonderen en het leven vieren. Dat is wat we het liefste doen.

Vastleggen van kostbare momenten

We maken veel foto’s en ik beschrijf de mooiste en fijnste momenten in mijn bullet journal. Ook hou ik voor Lucas het One line a day-boekje bij, waarin ik 5 jaar lang elke dag een zin noteer die het gevoel van die dag kan vangen. Het is bijvoorbeeld een grappige uitspraak, een gezellige activiteit die we samen hebben gedaan of de sfeer van die dag. Ik hou het nu al 2,5 jaar trouw bij, al moet ik nog wel een flinke inhaalslag maken met de fotoboeken… Dat geef ik graag eerlijk toe, daar wil ik heel snel aan beginnen want hoe gaaf is het om daar samen gezellig doorheen te bladeren? Ook wil ik graag de mooiste foto’s laten bedrukken als wanddecoratie, bijvoorbeeld van ons gezin in de bergen. Zo combineren we het beste van twee werelden en kan ik het geluksgevoel van toen direct oproepen en nagenieten. Als wanddecoratie had ik een mooie foto in gedachten die we laten bedrukken. Daarvoor willen we het textielframe inzetten, want dit is een gebruiksvriendelijk en stijlvol product voor binnen. Het frame is dan ook zeer geschikt als wanddecoratie. Ik heb gezien dat je het bijvoorbeeld kunt bestellen in de webshop DVC, waardoor ik nu een keuze moet gaan maken tussen de mooiste foto’s. Lastig!

Nagenieten van mooie herinneringen

Ik kan ontzettend genieten van het maken van herinneringen (de foto’s van dit artikel maakten we in Kopenhagen, klik hier voor ons fotoverslag van deze citytrip), maar ook het vastleggen ervan. Om er eenmaal mee aan de slag te gaan, moet ik wel in de stemming zijn want het is eenmaal veel werk. Ik stop er veel energie in, maar het resultaat is altijd erg tof. Zo genieten opa’s en oma’s al van mooie fotokaarten, fotoboeken, sleutelhangers en filmpjes die ik heb gemonteerd. Het is even een klus die relatie wat meer tijd kost, maar het is geweldig om er anderen zo blij mee te maken. Deze zomer ga ik ook meer voor onszelf aan de slag, zodat we nog vaker kunnen genieten van de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt. Het allerleukste vind ik dat ik tegenwoordig Lucas bij het zien van een foto hele verhalen deelt die bij de betreffende gebeurtenis horen. Geweldig dat hij het zich kan herinneringen en het ook uitgebreid kan vertellen. Dat maakt ons nog enthousiaster om samen te genieten van het nu vol fijne en dierbare momenten.

Ik hoop dat je ook mooie herinneringen mag maken en dat je mag doen waar je blij van wordt. Geniet, leg het vast, bewonder en maak er vooral een plezierige tijd van vol hoogtepunten!

Aan welke herinnering denk jij met veel plezier terug?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.