Blog

Genoten van een weekje Kraków bij familie

krakow

Wat een mooie zomer mogen we beleven. Afgelopen week genoten we namelijk van familie in Kraków (Polen). Lucas vond het vliegen fantastisch en wou na het landen meteen nog een keertje haha. Ik was vooral heel blij dat we een hele week bij familie konden spenderen in deze kleurrijke stad. Vaak gaan we een weekendje en dan zijn de bezoekjes snel en vlug. Nu hadden we echt de tijd en ruimte om gezellige activiteiten te ondernemen met elkaar én genoten we zelfs van twee datenights! Ook die hebben ons erg goed gedaan. Wij zijn inmiddels terug en zijn mooie herinneringen rijker.

We hebben genoten van familie en vrienden, de bruisende stad en de zomerse setting. De temperaturen waren precies goed genoeg om allemaal leuks te ondernemen, al hadden we in de avonden eigenlijk altijd onweer. We hebben veel dierbaren gezien en gesproken, maar ook veel leuke uitstapjes gedaan. Bijvoorbeeld naar het aquapark waarin allerlei attracties en glijbanen zijn voor kids. Ook zijn we met mijn opa naar het vliegtuigmuseum geweest waar hij vertelde over de machines, het vliegen en het vliegveld. Het was heel mooi om zijn herinneringen op deze plek te (her)beleven. Lucas was niet weg te slaan uit de cockpit en had er nog gezeten als ik hem niet had weggelokt met een lolly haha #reallife. Hij is dol op vliegtuigen en vertelde er op de opvang nog steeds over; het maakte overduidelijk veel indruk.

Ook hebben we duifjes gevoerd op de markt en lekker geshopt. Ik genoot van non-alcoholische cocktails op de markt met Jord tijdens onze datenight en het was heel gezellig om samen door de stad te wandelen. We hadden een mooi appartement net buiten het centrum met een grote speeltuin ernaast, dat was een perfecte plek om zich uit te leven voor Lucas. Ik genoot ook van het Poolse fruit dat we op de markt kochten; verse frambozen, bosbessen, meloenen en aardbeien. Heerlijk!

We hebben hele fijne dagen gehad en kijken met veel plezier terug op deze mooie tijd. Dankzij onze geweldige buren was het een feestje om thuis te komen; de koelkast zat vol met lekkers en de mooiste bos met zonnebloemen straalde ons tegemoet. Echt goud waard om zo’n warm welkom te krijgen. Eenmaal thuis stelde ik het uitpakken van de koffers nog even uit, omdat ik met vriendinnen het vakantiegevoel nog even vasthield in Amsterdam. Wat een feestje was het om samen met hen te genieten, lekker te eten en te relaxen op de boot. Nu moet ik er toch echt aan geloven en draai ik het eerste wasje. Gelukkig hebben we de foto’s nog ♥

Ben jij al een keer in Kraków geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.