Blog

Wij genoten van Texel én vierden mijn eerste Moederdag

18485466_10213445036507343_5525387103792430607_n
We zijn net terug van een lang weekend op Texel met Anne & Stephen en wat hebben we er toch prachtige dagen beleefd. We genoten van een luxe Landal huisje, het zonnetje scheen volop, we werden omringd door dierbaren én Lucas had het er ook naar zijn zin. We vierden er mijn eerste échte Moederdag en die was onvergetelijk. Lees je mee?

Van vrijdag tot maandag hadden we het mooie huisje gehuurd (we zaten in het Landal Beach Park) en we wisten niet dat het er zo mooi zou zijn. Het was lekker ruim opgezet, had een buiten waar we spelletjes konden spelen, er was een open haard, fijne keuken én een bubbelbad! Vooral van het laatste hebben we goed gebruik gemaakt, het was zo leuk om met Lucas in bad te zitten en hem zo vrolijk te zien spetteren. Echt een blij eitje en dikke pret, heerlijk! Ook de boottocht leek indruk te maken, zijn handje ging uit enthousiasme alle kanten op en de meeuwen vond hij maar bijzonder. Je bent trouwens echt zo op Texel, we dachten dat de boottocht wat langer zou duren, maar voor je het weet zit je op het prachtige eiland en kan het genieten beginnen!

We hebben heel veel spelletjes gespeeld, waaronder het Sushi kaartenspel, Ticket to Ride en Kolonisten van Catan. Dit kon zelfs buiten, omdat het zonnetje volop scheen en de temperaturen ideaal waren. Ook hebben we naar het Eurovisie songfestival gekeken, wandelingen gemaakt aan het strand en door de duinen en zijn we naar het Juttersmuseum geweest. Dit vond ik echt zo’n leuke beleving! Ik had eindelijk de tijd en rust om twee boeken uit te lezen, daar zullen jullie binnenkort de recensies van online zien staan. Ik las My way van Monica Geuze en Zij, jij, ik van Julie Cohen. Ook begon ik in mijn Moederdagcadeautje Ikigai. 

Met Moederdag kwam familie een dagje meegenieten. Het was echt een feestelijke dag, ik voelde mij helemaal jarig en in het zonnetje gezet. Ik kreeg prachtige cadeaus; plantjes en zaadjes, waaronder mijn ultieme favoriet de Monstera Deliciosa, de ananasplant en blauwe regen voor in de tuin! Maar ik werd ook verwend met heerlijk leesvoer, bloemen en verzorgingsproducten van Clinique. De mooie kaarten en lieve woorden waren hartverwarmend om te mogen lezen, echt zo propvol liefde! En de kers op de taart was natuurlijk het cadeautje dat Lucas maakte op de opvang: een prachtige kaarsenhouder beplakt met papier en zijn voetafdruk op een boomstammetje. Echt te schattig! Er was een geweldig ontbijtje en we hebben die dag mooie wandelingen gemaakt en nog gezellig spelletjes gespeeld. Natuurlijk werd ook deze dag afgesloten met een bubbelbad party met Lucas. Ik had mij geen mooiere eerste Moederdag kunnen wensen! Wist je dat we vorig jaar ook een beetje Moederdag hebben gevierd? We gingen toen een weekend naar Oostenrijk en in dit artikel lees je er meer over. Toen genoten we al van onze kleine Lucas, maar zat hij nog vrolijk te dansen in mijn buik.

Binnenkort deel ik meer tips over de allerleukste hotspots die echt de moeite waard zijn om te bezoeken als je op Texel bent. We komen er immers heel erg graag en kijken nu al uit naar ons volgende bezoek aan dit schitterende eiland.

Ben jij al een keer op Texel geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.