Blog

Genoten van het Pinksterweekend (vakantie in eigen land)

geitjes aaien

geitjes aaienWe zijn weer terug! We hebben ontzettend genoten van het familieweekend tijdens Pinksteren in bospark ’t Wolfsven. Dit heerlijke vakantiepark ligt midden in de natuur en het zonnetje scheen volop, dat maakte deze dagen extra aangenaam. We hebben veel buitenactiviteiten ondernomen, spelletjes gespeeld en kunnen opladen. Lees je mee?

In bospark ’t Wolfsven in de plaats Mierlo (Noord-Brabant) zaten we met het gezin in een stacaravan, midden in de natuur. Het was zo fijn om lekker buiten te kunnen ontbijten terwijl de vogels ons toezongen! We hebben het erg leuk gehad en ook Lucas vermaakte zich erg goed. Het speeltuintje was een groot succes, waarbij we op de kabelbaan gingen en Lucas het speeltoestel en de schommel ontdekte. Ook ging ik gezellig shoppen bij de Primark en we zijn ontzettend goed geslaagd. We dachten lekker de stad in te gaan, maar uiteindelijk waren we zo lang in de Primark en liepen we er met vier grote tassen uit. Oeps! Maar Lucas is een garderobe rijker en ook ik heb fijne items voor mijzelf gescoord. Ik ben onder andere heel erg blij met een mooi koraalkleurige rok en een heerlijk vest in de kleur okergeel.

Zondag zijn we naar een geweldige dierentuin geweest, het Dierenrijk in Mierlo. Mocht je in de buurt zijn; dit park is echt fantastisch. Het is overzichtelijk, je hebt er mooie dieren en de beleving is top. Je kunt de dieren bijna aanraken zo dichtbij dat je mag komen! Ook heeft het mooie faciliteiten en de verblijven van de dieren zijn ook erg mooi en goed verzorgd. We zijn er helemaal van onder de indruk en kunnen het aanraden. Ook staat er een grote, groene glijbaan (echt een hoge!) waar we met Lucas vaak vanaf zijn gegaan. Zijn gezicht was onbetaalbaar, zó enthousiast! Lucas gilde van de pret en heeft zich er goed vermaakt. Er speelde ook een live bandje waar Lucas bij zat te swingen en helemaal los ging. De zanger was zelfs onder de indruk van zijn gevoel voor ritme, zo lief!

Ik vond het ook geweldig om dé bruiloft te bekijken, waardoor ik de hele avond allerlei filmpjes en foto’s heb gekeken van de Royal Wedding. Wat zagen Harry (mag ik Harry zeggen ;)  ? ) en Meghan er toch waanzinnig mooi en verliefd uit. Het lijkt mij zo’n achtbaan om zoiets door te moeten maken. Trouwen is al een spannende, sprookjesachtige en indrukwekkende gebeurtenis, maar dit was echt historisch én perfect. Ik hoop dat ze nu vooral kunnen bijkomen van deze spectaculaire gebeurtenis en kunnen genieten van en met elkaar. We sloten het weekend af met een duik in het zwembad, veel potjes Ligretto, Poker, Sequence en een barbecue. We hebben echt geluk gehad met het weer, waardoor we lekker veel buiten hebben genoten van dit heerlijke weekend.

Dit fijne Pinksterweekend is helemaal geslaagd, we hebben genoten van deze vakantie in eigen land. Noord-Brabant heeft prachtige natuur en mocht je in de buurt zijn van de mooie dierentuin dan mag een bezoek aan het Dierenrijk niet ontbreken. Heb jij ook genoten van Pinksteren?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.