Blog

Genieten van Griekenland op Rhodos

zakynthos griekenland

Yes, we hebben dit jaar zoveel mooie reizen mogen maken en daar voegen we er nog eentje aan toe!
We gaan namelijk naar het Griekse eiland Rhodos en daar verheugen we ons heel erg op. Het is jaren geleden dat we in Griekenland waren (Jord en ik genoten daar van onze eerste vakantie samen op Zakynthos, zie foto hoe jong ik was haha) en dit jaar mogen we als gezin ontspannen op Rhodos. We kijken met zoveel plezier terug op onze Zakynthos vacay, dat we niet kunnen wachten om lekker op te laden in het Griekse zonnetje. Lekker eten, zwemmen in de zee, spelen op het strand en plezier maken aan het zwembad… We gaan mooie herinneringen maken met elkaar!

We vliegen naar Rhodos vanaf Schiphol en daar gaan we ook onze auto parkeren. Omdat we erg laat terugkomen, is het prettig om toch sneller thuis te komen en de auto weer te kunnen pakken, vandaar de keuze om er dit keer te parkeren. Ik ben niet zo’n fan van avond/nachtvluchten, maar dit was toch de makkelijkste optie voor deze bestemming en dan passen we ons er graag op aan. We gaan zo’n mooie vakantie tegemoet! Overigens ben je in 3,5 uur op het Griekse eiland en dan kan het genieten echt beginnen. Ik heb er zoveel zin in! We gingen eerder dit jaar op een avontuurlijke reis naar Oostenrijk waar we vooral een actieve en intensieve vakantie hadden haha. Een contrast met deze vakantie waarin opladen centraal staat en we echt niets moeten. Echt niks doen, is trouwens niet helemaal waar als je naar ons gezin kijkt. We gaan er eenmaal graag op uit om de omgeving te verkennen. We kijken daarom heel erg uit naar het bezoeken van dit mooie eiland!

We hebben een heerlijk hotel met lekker eten, zwembaden en het is ook nog eens aan het strand. Met een beetje geluk horen we zelfs de zee. Ik neem wat puzzelboekjes mee, mijn aquarelsetje, een zonnebril en een bikini. Meer heeft een mens vast niet nodig haha. We gaan de stad bekijken met de mooie bezienswaardigheden en wie weet gaan we nog een dagje naar Turkije, vanaf daar is het goed te doen met een boottocht. We verheugen ons heel erg op deze vakantie en hopen natuurlijk dat Griekenland weer net zo’n mooie ervaring zal worden als we op Zakynthos hadden. We hadden niet verwacht dat we dit jaar zoveel mooie plekken zouden bezoeken, maar wat ben ik blij dat we deze herinneringen met elkaar mogen maken. Op naar Rhodos en genieten in Griekenland!

Ben jij al een keer op het eiland Rhodos geweest? Heb je misschien tips welke bezienswaardigheden we niet mogen missen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.