Wij gaan naar… Het Gardameer (Camping Bella Italia)
Ciao bella Italia ❤️ @annesolveignl en ik hebben een heerlijke tijd gehad en drie (!) dagen achterelkaar gekletst en gelachen. Dat wordt afkicken straks... ✈️ #happy #friends #italia #travel

Wij gaan naar… Het Gardameer (Camping Bella Italia)

Deze zomer gaan we een onvergetelijke roadtrip maken met het gezin! Een grote droom van mij komt uit, want we gaan het Gardameer in Italië bewonderen! We hebben een geweldige camping uitgezocht en mogen deze zomer heerlijk ontspannen in een bungalowhuisje van Camping Bella Italia. Ook gaan we terug naar het hotel waar we onze honeymoon hebben gevierd in Oostenrijk. Ik kan niet wachten om met Lucas en Jord deze te gekke plekken te bezoeken deze zomer!

Ik vertelde al even dat ik in januari een geweldig mailtje had ontvangen van een persreis die we als gezin mogen maken deze zomer en daar wil ik je in dit artikel meer over vertellen. Een droom van mij zal werkelijkheid worden, want we mogen als gezin op een heerlijke vakantie met als bestemming: het Gardameer in Italië. Ik knijp mijzelf nog steeds, want het allermooiste cadeau is in mijn ogen quality-time die je als gezin met elkaar mag delen. En dan ook nog eens op zo’n waanzinnig mooie plek?! Onwerkelijk.

En nu is het echt rond, we gaan op reis! De voorpret kan beginnen, want nu is het definitief. Ik vind het zoeken van een vakantiebestemming altijd een hele klus, maar nu was de droombestemming met behulp van de geweldige tips van Canvas Holidays zo gevonden! Extra leuk om met hen te oriënteren en op deze manier de perfecte vakantie samen te stellen. De locatie (Italië) was definitief en toen er werd doorgevraagd naar verdere wensen en faciliteiten, kwamen we uit bij deze fantastische camping. Lucas, Jord en ik gaan dit te gekke avontuur aan en deze zomer stappen we in de auto om naar Bella Italia af te reizen. Camping Bella Italia is idyllisch gelegen, direct aan de oever van het schitterende Gardameer. Het is een levendige, kindvriendelijke camping die toch een ontspannen sfeer blijft ademen. De camping is geschikt voor jong en oud en heeft alles voor een geslaagde vakantie. De slingerende weg over de camping biedt een fraai uitzicht op het meer en de bergen en geeft camping Bella Italia net dat beetje extra.

Ik kan nu al niet wachten om pizza en spaghetti te eten, lekker te zwemmen met Lucas, de bergen te bewonderen, in het meer te duiken, heerlijk te wandelen en spelen, boekjes lezen en plezier maken met elkaar. Deze zomer wordt onvergetelijk, laat de voorpret beginnen! Oh en mocht je je trouwens afvragen waar deze foto van is, de foto is gemaakt tijdens een weekendje weg in Turijn met Anne. Ik vond het erg passend bij dit artikel, maar natuurlijk gaan we heel veel nieuwe foto’s maken in Italië!

Het wordt onze eerste keer naar het Gardameer, ben jij er al een keertje geweest? Heb je wellicht tips en ervaringen die we mee kunnen nemen op reis? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 13 reacties.

 1. Simone

  Aaah wat heerlijk zo’n vooruitzicht! Met een marinier als vriend is het helaas erg lastig iets te plannen, dus bij ons moet de voorpret nog zeker een paar maanden wachten :-(
  Simone onlangs geplaatst…Full day of eating #3My Profile

 2. Jiska

  Leuk. Ik heb vroeger ook op die camping gestaan! Erg leuk en veel dingen in de omgeving

 3. Malou

  Ah wat leuk, daar zijn wij een paar jaar geleden geweest. Veel plezier alvast!

 4. anna

  Wat geweldig! Ik ben geloof ik zo’n 4 keer op vakantie geweest naar het Gardameer en dat is toch wel een van mijn favoriete bestemmingen ooit. Jullie zullen het ongetwijfeld fantastisch gaan hebben daar! Vanaf veel dorpjes kun je ook een boottocht maken naar een ander dorpje, dat is ook zeker een aanrader :-)
  anna onlangs geplaatst…3 x Kleurrijke outfit inspiratie voor de lente!My Profile

 5. Amy

  Wat gaaf dat jullie deze mooie trip mogen gaan ondernemen met zijn drietjes! Heerlijk vooruitzicht!
  Amy onlangs geplaatst…Een nieuwe weg?My Profile

 6. Jaaaa al eens geweest ook. Pescheira del garda. Eindeloze tripjes te voet naar de restaurantjes iets verderop. Ohhh heerlijk. Wat zul je genieten. Heb het fijn samen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge