Blog

Onze eerste vliegvakantie naar… Spanje!

Spanje_vakantieWe zijn weer terug uit het zonnige Spanje! Met mijn twee mannen vlogen we samen voor het eerst naar Alicante en wat hebben we het mooi gehad. Het was niet alleen de eerste vliegvakantie als gezin, maar ook de eerste keer voor mij om een ultieme zon, zee, strand vakantie te ervaren waarbij we even lekker konden niksen. Even weg van verplichtingen en verantwoordelijkheden, met elkaar mooie herinneringen creëren en ontspannen. Hoe we het hebben gehad vertel ik in dit artikel!

We zaten in een mooi appartement aan het zwembad, tussen palmbomen en in de buurt van het strand. We hebben de hele week genoten van 30 graden en veel zon; heerlijk die warme temperaturen. Misschien heb je het al eerder op mijn blog gelezen of wist je het al, maar deze droge en warme weersomstandigheden in Spanje zorgden ervoor dat ik deze hele week geen pijn hoefde te ervaren van de Fibromyalgie. Daar knapt een mens echt van op! We hebben heerlijk gegeten bij restaurantjes, maar ook zelf gekookt. Jord kon golfen op de mooie banen die in de buurt lagen en we hebben het mooie Alicante bezocht. Ik heb lekker kunnen lezen, veel voor mijzelf op een rij kunnen zetten, geschreven met schitterend uitzicht, palmbomen geknuffeld en gezwommen in de zee. Wat een verwennerij!

Lucas heeft ook een geweldige tijd gehad, het was zo fijn om zoveel momenten met elkaar te kunnen delen! Hij vond het vliegen ook niet erg en heeft zich super gedragen in het vliegtuig. Zo had hij gelukkig geen last van zijn oortjes, heeft hij zelfs geslapen in onze armen en entertainde hij in de wakkere uurtjes de medepassagiers. Meer over onze eerste vliegervaringen als gezin, vertel ik binnenkort in een ander artikel. We waren heel blij dat we de nieuwe buggy van Quinny mee konden nemen, dan ben je net wat mobieler en ook in de warmte kon Lucas daar lekker in zitten en slapen. Lucas heeft heerlijk in de zee gezwommen en ik heb hem nog niet eerder zo horen gillen van de pret. Hij was door het dolle heen bij het zien van de golven en visjes; een te leuke ervaring die ik niet zal vergeten.

Het hoogtepunt van de vakantie vond ik onze stedentrip naar Valencia, waar ik mij al een lange tijd op had verheugd. Het was een dag vol bezienswaardigheden en na afloop pijnlijke voeten van het lopen. We hebben véél kilometers gemaakt, maar ik had de stad voor geen goud willen missen. Er komt nog een leuk verslag over online met foto’s en handige tips voor het geval je ook graag de stad een keertje zou willen bezoeken. Onze ervaringen komen gauw je kant op! Ik ben heel trots op Luc die het ondanks de warmte en de veranderende omstandigheden echt super heeft gedaan. Lekker slapen, eten, spelen en zwemmen… hij kon zijn geluk niet op en dat maakte dat het voor ons ook een top vakantie in Spanje is geworden. We zijn opgeladen teruggekomen en kijken uit naar het najaar! Er komen veel fijne momenten op ons pad, deze vakantie vormt het begin van een nieuw hoofdstuk!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.