Blog

Weekendje weg – Wij gaan naar attractie- en vakantiepark Slagharen

Ik ga op reis en neem mee… mijn gezin! En spelletjes, wat kleding, de kinderwagen, de auto, het zonnetje en een goed humeur! Wij gaan namelijk binnenkort op vakantie in eigen land en daar hebben we ongelooflijk veel zin in. We mogen het attractie- en vakantiepark Slagharen bezoeken en daar kijken we erg naar uit. We gaan het pretpark ontdekken met meer dan 30 attracties en shows, blijven slapen in een echte lodge en nemen de volgende dag een duik in het zwembad van waterpark Aqua Mexicana. Wat een heerlijk vooruitzicht, het aftellen is begonnen!

We hebben geweldige reizen op de planning staan en ik geniet met volle teugen dat we deze avonturen met elkaar mogen beleven. Niets mooiers dan met elkaar herinneringen maken! En dat gaan we zeker doen in het attractiepark Slagharen. Ik ben er ‘vroeger’, ja dat klinkt stokoud maar dat ben ik ondertussen ook al wel een beetje, geweest en ik heb er toen een onvergetelijke tijd beleefd. Ik heb het nog steeds over pony ‘Dimitri’ waarop ik toen mocht rijden tijdens die vakantie. De pony’s vormen nu geen onderdeel meer van het park, maar het vakantie- en attractiepark is mooier, groter en feestelijker dan ooit! Ik kan niet wachten om terug te gaan en met het gezin nieuwe avonturen te beleven tijdens dit gezellige weekendje weg!

Vakantie in eigen land kent veel voordelen, zo is de reistijd korter en ben je dus zo op de plaats van bestemming. Je bent er toch helemaal tussenuit en dat zorgt voor de nodige ontspanning en plezierige momenten. We nemen wat spelletjes en leesvoer mee, maar zullen voornamelijk met Lucas erbij het attractiepark gaan ontdekken en het waterpark bewonderen. Lucas is dol op water, het zwemmen en glijbanen waardoor we in het waterpark vast veel plezier gaan beleven! Een gouden combinatie!

Slagharen ligt centraal tussen de steden Hardenberg en Ommen. De omgeving wordt gekenmerkt door natuur, ruimte en rust. Uiteraard is Attractie- en Vakantiepark Slagharen vooral voor kinderen een waar paradijs! Spetteren in het waterpark, wervelende shows bekijken en adrenalinekicks krijgen tijdens snelle of magische ritten over het park; alles is hier leuk voor jonge gasten. Ook een indoor speelparadijs en een gewone speeltuin ontbreken hier niet. Ons weekendje weg kan vast niet meer stuk!

We kijken er heel erg naar uit om dit weekend met elkaar in het park door te mogen brengen en je kunt achteraf een gezellig verslag verwachten op mijn blog! Nieuwsgierig naar de reizen die we als gezin gaan maken? Klik hier! Of volg de avonturen en reizen van mijn gezin en mij via Instagram voor actuele updates. See you there!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.