Blog

Een verrassingsreis naar een Europese stad

Durf jij dit risico te nemen? Met een verrassingsreis ga je het onbekende tegemoet en reis je af naar een bestemming die voor jou is gekozen! Weet je niet welke stad je graag zou willen bezoeken? Dan kan ik je een verrassingsreis naar een Europese stad zeker aanraden. Met Anne heb ik een geweldige stedentrip gemaakt als verrassingsreis naar de Italiaanse stad Turijn. We vonden het een onvergetelijke ervaring om af te reizen naar… bestemming onbekend! Ga je mee op verrassingsreis naar een Europese stad?

Een verrassingsreis boeken

Wij boekten een reis waarbij we wisten dat we een weekend lang mochten genieten van een Europese stad. Maar welke? Dat was de grote vraag. Misschien is het prettig om te weten dat je voorkeuren qua termijn, soort vakantie en betreffende afstand zelf kunt aangeven. Van te voren kregen we aanwijzingen op hoeveel uur reizen de stad zich zou bevinden, ook wisten we dat we zouden vliegen. Een week van te voren kregen we meer informatie over de weersomstandigheden. Vanaf dat moment speurden we alle weersvoorspellingen af om tot een match met onze reisbestemming te komen, maar dit was tevergeefs. De voorpret was erg groot én we waren ongelooflijk nieuwsgierig naar welke stad we zouden gaan. We weten niet of het bij elke verrassingsreis tot de mogelijkheden behoort, maar wij mochten bij de opmerkingen aangeven naar welke plekken we liever niet wilden. Bijvoorbeeld omdat we er al geweest waren of omdat het ons niet zo aansprak. Handig!

Op avontuur in Turijn

Ten slotte kregen we de informatie hoe laat we ons moesten melden op het vliegveld. Eenmaal op Schiphol aangekomen, haalden we onze kraskaart tevoorschijn en kon het krassen beginnen. Dit moment was onvergetelijk, want we dachten dat hier onze bestemming zou staan. Wat bleek: we kregen een code die we in de app moesten zetten waar de locatie zou worden onthuld. Zo gezegd, zo gedaan: de spanning was inmiddels om te snijden! We gilden het uit van plezier toen we zagen dat we naar Italië zouden vliegen: op naar het land van fashion, heerlijk eten, prachtige architectuur en warmte!

Zowel het vliegen als het hotel was perfect geregeld, we zaten op een mooie locatie en genoten van de prachtige stad Turijn. We zouden uit onszelf niet zo snel op een stedentrip Turijn gekomen zijn, daarom vonden we het extra bijzonder om deze stad te ontdekken. Tegenwoordig heb je overal internetverbinding, maar wij hebben voordat we het vliegtuig instapten nog even de route gedownload van het vliegveld naar het hotel toe. Ook kochten we in de boekhandel op het vliegveld nog een fijne gids die ons meer vertelde over de bestemming. Zo konden we in het vliegtuig een leuke planning bedenken voor het heerlijke weekend. Het werd een verrassingsreis om nooit meer te vergeten!

Durf jij een stedentrip aan met bestemming onbekend?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.