Blog

Deze reizen willen we graag maken in 2020

peuter bijna 3 jaar

Het nieuwe jaar ligt voor ons en ik heb ontzettend veel zin in 2020. We mogen voor de tweede keer ouders worden en deze gezinsuitbreiding vormt voor ons nu al het hoogtepunt. Toch begint het stiekem ook al erg te kriebelen om na te denken over mooie plekken die we als gezin van vier mogen bewonderen. We zijn reislustig ingesteld en genieten volop van nieuwe bestemmingen. Welke reizen we kunnen maken dit jaar, weten we nog niet precies. Mijn herstel na de zwangerschap speelt daarin een grote rol. Misschien ben ik in een relatief korte periode weer de oude, maar we gaan uit van een iets langer herstel. Ook hebben we de tijd nodig om te wennen aan onze nieuwe gezinssamenstelling, die tijd gaan we zeker nemen. We kunnen niet wachten om het leven te vieren met z’n vieren en wie weet gaat het ons lukken om deze reizen te kunnen maken in 2020.

Het eilandleven beleven op Schiermonnikoog

Al jaren staat een bezoek aan Schiermonnikoog op mijn wensenlijstje. Ik verheug mij daarom nu al op het idee dat we dit najaar dit prachtige eiland gaan bewonderen. Het waddeneiland telt nog geen duizend bewoners en de natuur schijnt er echt adembenemend te zijn. We gaan er genieten van het strand, de rust, ruimte en vooral elkaar. Een heerlijk vooruitzicht om er een paar dagen te kunnen ontspannen!

Sprookjesachtige dagen in de Efteling

Met ons kersverse gezinnetje gaan we dit najaar ook een paar dagen slapen in de Efteling. We kregen deze gouden tip van onze lieve vrienden en we kunnen nu al niet wachten om Lucas te vertellen dat we daar een paar dagen zullen zijn. We hebben voor de Efteling gekozen vanwege het gemak en het comfort, maar ook de magische dag die we er het afgelopen jaar mochten beleven. De attracties vond Lucas toen fantastisch en straks zitten we in het hotel op loopafstand van het pretpark. Hij zal dan nog een stukje bewuster en groter zijn, waardoor hij de Efteling weer op een nieuwe manier mag beleven. Alleen al het vooruitzicht om met onze twee jongens daar te kunnen slapen en te zijn voelt als een onvergetelijke tijd. Wij hebben er zin in!

Een dagje naar Keulen

We zijn nog nooit in Keulen geweest en we roepen al een tijdje dat we hier graag een dagje naartoe willen. Wie weet komt het er in 2020 echt van, want het lijkt ons een prachtige stad. Ben jij al een keer in Keulen geweest? Alle tips voor mooie bezienswaardigheden zijn erg welkom en dan prikken wij vast een datum! Het zal hoogstwaarschijnlijk in de tweede helft van het jaar zijn dat we deze stedentrip maken, maar de Dom van Keulen willen we op een dag heel graag in het echt bewonderen.

Genieten van en met familie in Polen

Ook staat een bezoek aan Polen op onze travelwishlist voor dit jaar. We willen heel graag een paar dagen naar Polen met onze twee jongens, zodat mijn familie het broertje van Lucas kan bewonderen. We weten nog niet zo goed wanneer dit haalbaar is en of we dan naar Kraków zullen gaan of net over de grens bijvoorbeeld. We wachten even mijn herstel af en dan is het makkelijker om deze vakantie naar familie in te plannen. We kunnen dan ook beter inschatten wat haalbaar is, met het vliegtuig reizen of toch met de auto. Ik ben benieuwd! Ik vind het een bijzondere gedachte dat we de volgende keer in Polen zijn als gezin van vier.

Een gezinsvakantie met z’n vieren

Een paar dagen in een comfortabel huisje omringt door natuur lijkt ons ook helemaal het einde. We verwachten dat we de bergen van Oostenrijk dit jaar niet kunnen bewonderen, maar wie weet kunnen we alsnog een leuke gezinsvakantie net over de grens beleven met elkaar. Denk aan België, Duitsland of Noord-Frankrijk bijvoorbeeld. We gokken dat ook dit een last minute zal zijn, maar dromen mag altijd!

Wie weet waar 2020 ons allemaal naartoe zal brengen, ik ben heel erg benieuwd welke plekken we dit jaar gaan ontdekken. We kunnen nu al ontzettend veel voorpret beleven aan de vakantie ideeën en de wildste plannen schieten regelmatig door ons hoofd (rondreizen door Azië lijkt ons ge-wel-dig, maar die parkeren we waarschijnlijk nog even). We hebben heerlijke dagen in gedachten, maar we gaan ook thuis leven alsof we op reis zijn. Lekker samen genieten, beleven, ontspannen en vooral plezier maken. Wij verheugen ons op dit nieuwe jaar waarin de focus zal liggen op de avontuurlijke reis van het ouderschap, maar deze mooie plekken hopen we ook te kunnen zien.

Heb jij al reisplannen gemaakt voor 2020?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.