Blog

Deze reizen maakte ik in 2015


Reizen verrijkt. Ik geniet volop van ons heerlijke huis dat we inmiddels helemaal tot ons thuis hebben gemaakt. Maar ook vind ik het ontzettend bijzonder en inspirerend om nieuwe plekken te mogen ontdekken, kennis te maken met andere culturen en de wereld te zien. In 2015 mocht ik geweldige reizen maken, lees en kijk je gezellig mee? Veel plezier!

Milaan – Wat een avontuur! Ik mocht met Promiss en Miss Etam in januari op persreis naar Milaan! Ik weet nog dat ik het ontzettend spannend vond om alleen te vliegen en daar vreemden te ontmoeten waarmee ik op stap zou gaan om Milaan te ontdekken. Een onvergetelijke ervaring waar ik als persoon ook erg door ben gegroeid. Het gaf mij extra zelfvertrouwen en ik knijp mijzelf nog regelmatig dat ik deze reis mocht maken voor mijn blog. Dat had ik nooit durven dromen toen ik mijn blog startte! Mijn plog van Milaan kan je hier lezen en bekijkenEnjoy!

♧ Barcelona – Hola, wij gingen naar Barcelona! En met wij bedoel ik met het allerliefste vriendinnetje die ik maar kon wensen: Anne. We hadden heel veel zin om er even lekker tussenuit te gaan en de mannen thuis te laten. Samen op stap voor een heerlijk meiden-lang-weekend-inclusief-shoppen-en-zon-please! En onze wens kwam in vervulling, want eenmaal in Barcelona genoten we van de mooie architectuur, de vriendelijke mensen, het geweldige aanbod aan winkels en we lagen zelfs een lekker dagje te ontspannen op het strand. We hadden perfect weer met geweldige temperaturen en zon, we hebben uren gelachen en lekker gegeten. Wat kijk ik toch met onwijs veel plezier terug op dit mooie weekend!

Kraków – Mijn tweede thuis, Kraków mag natuurlijk niet ontbreken in dit jaaroverzichtaan geweldige reizen. Ik bezocht mijn familie dit jaar twee keer, maar gelukkig kwamen mijn opa en oma ook nog logeren bij ons in Nederland waardoor we de periode toch enigszins konden overbruggen. Door de verhuizing moesten we toch keuzes maken wat vrije dagen betreft, maar ik ben heel blij dat we nog twee keer in Kraków konden zijn. Heerlijk om daar rond te lopen, lekker Pools te eten en natuurlijk te knuffelen met familie. Onbetaalbaar!

♧ Ameland – Op vakantie in eigen land is ook prachtig. Mijn moeder, broertje, vriend en ik gingen naar Ameland en het stormde volop. Het was alsnog geweldig om daar te zijn, de omgeving is er heel erg mooi en je kunt er goed ontspannen en opladen. We komen er graag binnenkort weer terug!

♧ Turijn – Met mijn citytrip bestie Anne bezochten we met reisorganisatie srprs.me Turijn. Dit was ook echt een beleving, want we wisten vooraf dus niet wat de bestemming van deze trip zou zijn en voor we het wisten vlogen we naar Frankfurt om daar over te stappen naar Turijn. Echt een geweldige ervaring om te doen en Turijn is een erg mooie stad waar je de Italiaanse sfeer goed kunt proeven. Meer over onze belevenissen en ervaringen in Turijn kan je hier lezen.
Leuven – Jord en ik zijn verliefd op België, wist je dat we zelfs hebben overwogen om er te gaan wonen? We vinden de omgeving super, de mensen heel hartelijk en warm, de taal is fantastisch en we krijgen er altijd gelijk een ontspannen gevoel waardoor we automatisch opladen. In januari kregen we de kans om Leuven te bezoeken als perstrip en we hebben hier heel erg van genoten. Onze plog kan je hier bekijken!

Thailand – En last but not least mag natuurlijk Thailand niet ontbreken in deze fantastische en hele lange lijst aan reizen die ik dit jaar mocht maken. Deze eerste, verre reis van mij stond al een jaar op de planning en we keken daarom ook echt heel erg uit naar het moment dat we in het vliegtuig mochten stappen om Azië te ontdekken. Van Bangkok tot aan het noorden waar we gluurden in Laos en Myanmar tot aan Phuket: we zijn inmiddels terug en ontzettend verrijkt. Het hoogtepunt van deze reis? Fietsen door het bruisende Bangkok én dat Jord op zijn knieën ging in de kayak midden in de mangroven! Het was een onvergetelijke vakantie propvol geluk en lichtpuntjes.

Het is niet vanzelfsprekend dat je reizen kunt maken, het is immers een flinke investering. Ook wij sparen graag om mooie plekken te mogen ontdekken, we geven bijvoorbeeld liever dagelijks iets minder uit om meer te mogen zien en op avontuur te gaan. Ook maken we heel graag mooie herinneringen in het buitenland en verleggen we met plezier onze grenzen. Travel is the only thing you buy that makes you richer!
Wat is jouw droombestemming?

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.