Blog

De eerste gezinsvakantie: wij gaan naar Winterberg

Onze eerste gezinsvakantie met twee jongens is geboekt, wij gaan namelijk naar Winterberg! We hebben heel veel zin in deze vakantie die nu al hartstikke speciaal voelt. Alleen al het feit dat we met onze twee lieve jongens de grens overgaan voelt als een verrijking. We hebben gekozen voor een comfortabele vakantie waardoor we allemaal lekker kunnen ontspannen en genieten. Laat de vakantievoorpret beginnen!

Naar Duitsland voor onze eerste gezinsvakantie

Op een stedentrip naar Berlijn na hebben we niet eerder vakantie gevierd in Duitsland. We vinden het hartstikke leuk om Duitsland te ontdekken en er onze eerste gezinsvakantie met z’n vieren te beleven. Met twee lieve jongens op stap is het natuurlijk even wennen om zo’n reis te maken, vandaar dat we ook de focus hebben liggen op ons comfort. We vonden het een fijn idee om als eerste reis niet al te ver weg te gaan, maar toch het gevoel te hebben dat je er echt even tussenuit bent. We houden van nieuwe plekken ontdekken en pakken voor deze vakantie de auto om naar Winterberg af te reizen. Je kunt Winterberg kennen van de mooie vakantieplaatjes met sneeuw, maar ook in de zomer schijnt het een fantastische omgeving te zijn. Je kunt er van heerlijke natuur genieten en er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud mogelijk. Bovendien is Winterberg goed te berijden, maar waan je toch helemaal in het buitenland. Voor ons een ideale vakantiebestemming!

Vakantie vieren met z’n vieren!

We hebben een heerlijk huisje gehuurd op een vakantiepark waardoor we handige faciliteiten binnen handbereik hebben. Dat maakt het nu al tot een ontspannen vooruitzicht. Ook omdat we niet weten hoe het met ons tweede mannetje zal gaan en met mijn herstel zal verlopen na de bevalling en zwangerschap. Misschien verloopt alles erg voorspoedig (daar gaan we zeker vanuit), maar natuurlijk moet je rekening houden met verschillende scenario’s. Met deze vakantie naar Winterberg zitten we hoe dan ook goed en weten we dat we ons allemaal zullen vermaken. Zo komen we echt aan vakantie vieren toe en kunnen we opladen en ontspannen met elkaar. We hebben er zoveel zin in!

In de zomer naar Winterberg

We zijn niet eerder in deze omgeving geweest, maar we hebben al leuke activiteiten op ons lijstje gezet om eventueel te ondernemen. Eventueel zet ik er graag tussen, want op deze vakantie gaan we lekker doen waar we op dat moment zin in hebben. Niets moet, niksen mag! En alleen al dit vooruitzicht maakt ons erg gelukkig. Met twee jongens onze grenzen verleggen, genieten van elkaar, de mooie omgeving en de gezellige tijd. Deze vakantie wordt een feestje!

Ben jij al een keer in Winterberg geweest? Alle tips voor leuke restaurantjes, hotspots, mooie plekken en activiteiten zijn meer dan welkom. Dank je wel alvast voor het delen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.