Blog

Back home – Wij zijn terug uit Malaga

Gisteren zijn wij weer veilig geland in Eindhoven nadat we een week lang mochten genieten van Malaga. Lucas genoot ook volop van Spanje en heeft zich top gedragen in het vliegtuig. Echt een verademing dat hij altijd zo lief is wanneer we gaan vliegen. Nu hij wat ouder wordt, vindt Lucas het nog interessanter om te reizen. Hij hield tijdens het opstijgen stevig mijn handje en zijn knuffel meneer Haas vast en was helemaal onder de indruk. Ook in Spanje was Lucas zoet en hij wende snel aan de nieuwe omgeving. We hebben een mooie vakantie gehad, terwijl Jordy nog lekker aan het genieten is van IJsland. Verschil in temperatuur moet er wezen!

Jordy schreef er al eerder een artikel over op mijn blog, maar ik heb hem een speciaal cadeau gegeven: een vakantie naar IJsland. Vanwege mijn gezondheid is het niet aan te raden om naar IJsland te gaan. Het is er erg koud en vochtig, twee killers voor Fibromyalgie. Ik krijg al meer klachten wanneer hier in Nederland het najaar in zicht komt en op IJsland zou de pijn waarschijnlijk nog erger zijn. Hoe graag ik deze prachtige omgeving ook zou willen bezoeken, de wereld is nog veel andere paradijzen rijker waaronder Malaga. Jordy geniet nu ik dit artikel schrijf nog van zijn vakantie met zijn vriend in IJsland en beleeft er geweldige avonturen. De foto’s die hij stuurt zijn fantastisch, hij heeft zelfs het Noorderlicht mogen bewonderen! Ondertussen zat ik lekker met Lucas in een warmere omgeving; het zonnige Spanje. 30 graden verschil met Jordy! We genoten intens van deze fijne dagen en tijd met elkaar.

Het reizen werd ons een stukje makkelijker gemaakt, want ik ontving een prachtige koffer van het merk SUITSUIT. Van Duifhuizen tassen en koffers, mocht ik een koffer uitzoeken voor ons gezin en dat is deze SUITSUIT Fab Seventies in de kleurcombinatie coral cloud geworden. Hij is lekker groot, rolt makkelijk én ziet er heel stijlvol uit. Het is écht geen straf om op reis te gaan met deze beauty. Ik weet zeker dat we er veel indrukwekkende reizen mee mogen maken, Malaga was daar de eerste van.  Deze 76 cm koffer uit de Fabulous Seventies serie van SUITSUIT is stijlvol, vrouwelijk en praktisch. Wat wil een vrouw nog meer? Deze uitvoering in de kleur coral cloud is echt super cute door de roze kleur in combinatie met de goudkleurige en bruine details. Ik ben verliefd! De indeling van de koffer is praktisch door de verschillende ritsvakken. Zo kun je je koffer dus overzichtelijk inpakken. De verstelbare trekstang en de soepele wielen zorgen ervoor dat de koffer altijd prettig rijdt. Extra handig, omdat ik mijn handen echt wel vol had tijdens het reizen met mijn lieve zoontje.

Helaas verliep de terugreis iets anders dan gepland. Natuurlijk was het thuiskomen een beetje dubbel, want Jordy was niet thuis en Lucas vroeg steeds waar zijn papa was. Dat raakte mij opeens heel erg. Bovendien was de prachtige koffer niet aangekomen, waardoor we nu zonder een hoop spullen zitten (waaronder de camera met kostbare foto’s, mijn sieraden die ik droeg tijdens onze bruiloft en veel handige spulletjes voor Lucas). Even flink verdrietig geweest, maar toen kwam het omdenken: nu hoef ik niet meteen wasjes te draaien en hoop ik dat de koffer gauw weer thuis mag komen bij ons. Ik heb altijd een hekel aan uitpakken, maar had in het vliegtuig bedacht dat ik met elk item wat ik eruit zou halen dankbaar kon terugdenken aan de fijne tijd die we in Spanje mochten beleven. Ik had zelfs door deze mindset veel meer zin gekregen om de koffer thuis te ontspullen. Ik duim heel hard dat hij weer gauw bij ons is, zodat ik mijn sieraden weer om kan omdat ik deze dagelijks draag (gaat om een ketting, oorbellen en favo armbandje) en we weer compleet zijn. De koffer is echt een plaatje en ik ben er zo trots op en blij mee! We hadden in ieder geval dikke pret met deze nieuwe koffer van Duifhuizen, want Lucas past er precies op en vond het racen door de grote hallen hilarisch. Pluspunt aan dit avontuur: de achterbak van de auto ging makkelijker dicht en wanneer de koffer terecht is, zal deze worden ’thuisgebracht’. Iemand ooit eerder ook zo’n ervaring met bagage gehad?

Het was een echte relax vakantie waardoor wij dit najaar bruisen van de energie. De warmte heeft ons erg goed gedaan en we hebben genoten van deze mooie reis. Vooral Gibraltar en de oude stad Ronda waren heel gaaf! Ook word ik weer helemaal gelukkig als ik denk aan het blije gezichtje van Lucas op het strand. Ik zal gauw wat foto’s ervan gaan delen via Instagram bijvoorbeeld, maar first things first: naar bed! Lekker nagenieten van al die fijne momenten die we met elkaar hebben beleefd en duimen dat de koffer gauw weer thuis is. Ook volgt er binnenkort een artikel waarin ik meer vertel over onder andere Gibraltar. We hebben het heel goed gehad, maar zijn ook erg blij dat we lieve Poes weer kunnen knuffelen.

Ben jij al een keer in Malaga geweest? En heb je ooit zo’n ervaring meegemaakt met bagage?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.