Blog

Anne en ik gingen met srprs.me naar Turijn


Mag ik terug alsjeblieft? Ik ben nog geen dag thuis en ik mis Anne nu al. Kan je het voorstellen dat we drie dagen achterelkaar non-stop hebben gekletst en gelachen? Ik wist niet eens dat het kon! Dat je nooit uitgepraat raakt en zo op één lijn blijkt te zitten… Onvoorstelbaar en heel mooi! Anne en ik gingen het avontuur aan en boekten met srprs.me een stedentrip naar… bestemming onbekend. We zijn inmiddels terug uit het stralende Turijn!

Zaterdagochtend kwamen wij aan op Schiphol met een kraskaart waarop onze code zou worden getoond die we moesten invullen op de website van srprs.me. En spannend dat we het vonden! We durfden amper te krassen haha. Zelf dachten we dat de reis naar Boekarest of Italië zou gaan. En toen kwam daar het verlossende antwoord: Turijn! De voorpret met de speculaties waar we naartoe zouden gaan vonden we al heel erg leuk en goud waard, maar Turijn was ook een superleuke verrassing. We waren er allebei niet eerder geweest en wisten ook niet goed wat we van deze stad konden verwachten. De boekjes met informatie en leuke gidsen over Turijn waren op Schiphol niet te vinden: we gingen er helemaal blanco in! Helaas moesten we nog wel overstappen in Frankfurt waardoor we veel tijd verloren en het was ook erg intensief om in zo’n korte tijd vier keer te vliegen. Maar ons hoor je niet klagen, de vluchten verliepen soepel en ook het hotel beviel heel goed. We hadden een lekker ruime kamer, we kregen een heerlijk ontbijt en de medewerkers waren erg vriendelijk. Oh en ook niet onbelangrijk: het internet was lekker snel zodat we in de avond konden meezingen met liedjes van ‘vroegah’ (denk aan de m-kids, K3 en ChipZ! haha).

We hebben continu gelachen en lekker gekletst. We aten heerlijke pizza’s en pasta’s en genoten volop van de Italiaanse sfeer. Een grappig moment kwam o.a. toen we de eerste avond op het terras pizza gingen eten. Pizza Calzone Napoli bestelde ik, ik dacht dat het gewoon een ronde pizza was met lekkere ingrediënten erop. Ik vergeet nóóit meer dat het dus een half-opgerolde-deeg-bobbel is met erin allemaal lekkers. Het wás ook lekker, maar als je een ronde pizza verwacht is het toch ergens jammer haha. Maar zo ontstaan de beste vakantie theme songs: we zongen de hele tijd het Pizza Calzone lied (zeker de moeite waard om op te zoeken). En ik denk dat ik nog heel mijn leven door Anne aan dit incident wordt herinnerd en dat vind ik helemaal niet erg.

Turijn zelf was erg gezellig en vol Italiaanse sfeer. Mooie winkels (ja, we hebben de economie vooruitgeholpen door te shoppen), lekkere restaurantjes en mooie plekken. We hebben de hele stad doorgewandeld tot onze voetjes ‘STOP!’ riepen, maar eigenlijk gingen we ook toen nog even door. Voor de spectaculaire bezienswaardigheden en cultuur hoef je in Turijn niet te zijn, dan kan je beter nog even doorreizen naar bijvoorbeeld Milaan, maar een feestje was deze stad zeker. We hebben er samen een onvergetelijke tijd van gemaakt en ik moet toch ook even melden dat het Italiaanse ijs verrukkelijk is. Alleen al daarom zou ik graag weer even het weekend op repeat willen zetten.

Ik weet het zeker, waar Anne en ik terechtkomen: van elke plek maken we samen een feestje. Dankjewel voor de geslaagde en onvergetelijke tijd! A good friend knows all your best stories. A best friend has lived it with you! 

Zou jij het durven, bestemming onbekend boeken?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.