Anne en ik gingen met srprs.me naar Turijn
A good friend knows all your best stories. A best friend has lived it with you ❤️ #crazy #happy #bestfriends #bff #travel #fun #italia #srprsme #torino

Anne en ik gingen met srprs.me naar Turijn


Mag ik terug alsjeblieft? Ik ben nog geen dag thuis en ik mis Anne nu al. Kan je het voorstellen dat we drie dagen achterelkaar non-stop hebben gekletst en gelachen? Ik wist niet eens dat het kon! Dat je nooit uitgepraat raakt en zo op één lijn blijkt te zitten… Onvoorstelbaar en heel mooi! Anne en ik gingen het avontuur aan en boekten met srprs.me een stedentrip naar… bestemming onbekend. We zijn inmiddels terug uit het stralende Turijn!

Zaterdagochtend kwamen wij aan op Schiphol met een kraskaart waarop onze code zou worden getoond die we moesten invullen op de website van srprs.me. En spannend dat we het vonden! We durfden amper te krassen haha. Zelf dachten we dat de reis naar Boekarest of Italië zou gaan. En toen kwam daar het verlossende antwoord: Turijn! De voorpret met de speculaties waar we naartoe zouden gaan vonden we al heel erg leuk en goud waard, maar Turijn was ook een superleuke verrassing. We waren er allebei niet eerder geweest en wisten ook niet goed wat we van deze stad konden verwachten. De boekjes met informatie en leuke gidsen over Turijn waren op Schiphol niet te vinden: we gingen er helemaal blanco in! Helaas moesten we nog wel overstappen in Frankfurt waardoor we veel tijd verloren en het was ook erg intensief om in zo’n korte tijd vier keer te vliegen. Maar ons hoor je niet klagen, de vluchten verliepen soepel en ook het hotel beviel heel goed. We hadden een lekker ruime kamer, we kregen een heerlijk ontbijt en de medewerkers waren erg vriendelijk. Oh en ook niet onbelangrijk: het internet was lekker snel zodat we in de avond konden meezingen met liedjes van ‘vroegah’ (denk aan de m-kids, K3 en ChipZ! haha).

We hebben continu gelachen en lekker gekletst. We aten heerlijke pizza’s en pasta’s en genoten volop van de Italiaanse sfeer. Een grappig moment kwam o.a. toen we de eerste avond op het terras pizza gingen eten. Pizza Calzone Napoli bestelde ik, ik dacht dat het gewoon een ronde pizza was met lekkere ingrediënten erop. Ik vergeet nóóit meer dat het dus een half-opgerolde-deeg-bobbel is met erin allemaal lekkers. Het wás ook lekker, maar als je een ronde pizza verwacht is het toch ergens jammer haha. Maar zo ontstaan de beste vakantie theme songs: we zongen de hele tijd het Pizza Calzone lied (zeker de moeite waard om op te zoeken). En ik denk dat ik nog heel mijn leven door Anne aan dit incident wordt herinnerd en dat vind ik helemaal niet erg.

Turijn zelf was erg gezellig en vol Italiaanse sfeer. Mooie winkels (ja, we hebben de economie vooruitgeholpen door te shoppen), lekkere restaurantjes en mooie plekken. We hebben de hele stad doorgewandeld tot onze voetjes ‘STOP!’ riepen, maar eigenlijk gingen we ook toen nog even door. Voor de spectaculaire bezienswaardigheden en cultuur hoef je in Turijn niet te zijn, dan kan je beter nog even doorreizen naar bijvoorbeeld Milaan, maar een feestje was deze stad zeker. We hebben er samen een onvergetelijke tijd van gemaakt en ik moet toch ook even melden dat het Italiaanse ijs verrukkelijk is. Alleen al daarom zou ik graag weer even het weekend op repeat willen zetten.

Ik weet het zeker, waar Anne en ik terechtkomen: van elke plek maken we samen een feestje. Dankjewel voor de geslaagde en onvergetelijke tijd! A good friend knows all your best stories. A best friend has lived it with you! 

Zou jij het durven, bestemming onbekend boeken?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Els

  Wat leuk om te lezen. Turijn is echt gaaf leuk me! Wel grappig ik hoorde laatst een verhaal van vrienden ook zo’n weekend hadden geboekt, die gingen ook naar turijn :-).
  Els onlangs geplaatst…DIY Herfst Dennenappels schilderen #13My Profile

 2. Anniek

  Ah zo leuk Dagmar! Tof dat jullie het zo goed hebben gehad samen, het klinkt echt onwijs gezellig :) En Turijn: ik ben er nog nooit geweest, en weet er eigenlijk niet zo veel vanaf, maar het klinkt leuk! Misschien nog eens een keer een shoplog? Liefs!
  Anniek onlangs geplaatst…Een beetje kliederen met Oost Indische inktMy Profile

 3. Frauke

  Ahhh klinkt leuk zeg! Turijn lijkt me een hele leuke stad, zeker om te shoppen dan. Jammer dat er niet héél veel cultuur e.d. is! Maar met z’n tweetjes is het sowieso altijd gezellig als je zo lekker kan kletsen en plezier maken natuurlijk :D. Wel heftig dat het overstappen zo vermoeiend was, maar I guess it was worth it ;)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Try out & review: Remington Pearl Wand krultangMy Profile

 4. Lonneke

  Dat klinkt juist heel gaaf. Echt iets voor mij dat de bestemming onbekend is. Het klinkt in ieder geval dat jullie je goed vermaakt hebben!
  Lonneke onlangs geplaatst…In beeld: septemberMy Profile

 5. Renske

  Ontzettend leuk om te lezen! En gaaf ook dat jullie die stap naar ‘bestemming onbekend’ hebben gemaakt. Ik weet niet of ik dat durf, haha. Het lijkt mij wel ontzettend gaaf, dus wellicht dat ik ooit ook eens een stedentripje naar een onbekende stemming boek. Wie weet… ;)
  Renske onlangs geplaatst…Met deze 9 tips kom jij makkelijker uit bed!My Profile

 6. Wat leuk zeg, Turijn is ook een stad waar ik uit mezelf niet zo snel naartoe zou zijn gegaan. Ik vind het concept van srprs.me echt goed bedacht.
  Nynke-Boudien onlangs geplaatst…Gelezen in septemberMy Profile

 7. Annelies

  Wat een retegaaf avontuur!! ‘bestemming onbekend’ dat klinkt in mijn oren als 1 groot feest (tenzij de bestemming verschrikkelijk blijkt te zijn, maar dan ben je er al hihi). Ja, ik zou zoiets ook met beide handen aanpakken. Wat ontzettend leuk dat jullie het zo naar je zin hebben gehad.
  Annelies onlangs geplaatst…WINACTIE: win een logo ontwerpMy Profile

 8. Sophie

  Oh wat heerlijk om te lezen! Echt :-) De foto’s van jullie samen zijn ook zo leuk! Als je vriendschap zo’n bijzonder reisje met SPRS me aan kan, dan kan het alles aan, hihi!!
  Sophie onlangs geplaatst…Face of the day: High TeaMy Profile

 9. Liselot

  Ah wat leuk dat zo goed is bevallen. Ik ben ook nog nooit in Turijn geweest, maar het is weer eens wat anders dan de bekende stedentriplocaties. Het lijkt mij best leuk om met Sprs.me zo’n reisje te boeken

 10. Anita

  Wat fijn dat het weer zo gezellig was daar in Turijn! Ik weet niet of een reis naar een onbekende bestemming iets voor mij is. Vind het wel fijn als ik mij kan voorbereiden op de plek waar ik naartoe ga.
  Anita onlangs geplaatst…Health challenge | update #2My Profile

 11. Linda

  Zo tof dat jullie bij SPRS Me geboekt hebben! Dit lijkt mij zo enorm leuk. Ik ben alleen ‘bang’ dat ik niet een goede accommodatie krijg omdat mijn slaap echt heel belangrijk is( gehorige kamer, geen goed bed etc) al zijn dat vast kleine monstertjes in mijn hoofd hihi. Ik ben dan ook erg benieuwd voor welk pakket jullie gegaan zijn. Het klinkt namelijk erg goed dat naast de stad de kamer jullie ook goed beviel. Lijkt mij namelijk leuk om mijn vriend voor zijn verjaardag te verassen! :)
  Linda onlangs geplaatst…Paul’s Boutique Bethany handbag | LookBookMy Profile

 12. Jennifer

  Leuk dat je inderdaad met SPRS.ME naar een stad gaat waar je in de eerste instantie nooit aan gedacht zou hebben om naartoe te gaan (ik bedoel maar, Barcelona, Rome … daar kun je zelf ook nog wel op komen om eens naartoe te willen. Zo zag ik bijvoorbeeld op 2wmn Split (dacht ik) en nu denk ik ook: oh wat een leuke stad lijkt me dat, daar zou ik ook wel eens naartoe willen! Ik durf alleen niet zo goed met SPRS.ME te boeken, aangezien kleine Melle dan ook mee zou gaan en tja … dat vind ik toch wel een beetje lastig hoor, zonder je helemaal voor te bereiden op de hele reis!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 56My Profile

 13. Manou

  Wat leuk zeg en wat een leuke foto’s op jullie beide de blogs.
  Ik wil ook een keer met srprs.me weg.
  Maar je moet zelf voor vervoer naar accommodatie zorgen toch? Hoe hebben jullie dat gedaan?
  Manou onlangs geplaatst…Inspiration of the day #9My Profile

 14. Vincit

  Wat heerlijk! Altijd leuk om een blogpost van jullie samen te lezen.

 15. Desiree

  Ah wat ontzettend mooi geschreven zeg! Mooi om te zien hoe hecht jullie band is. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s!
  Desiree onlangs geplaatst…Je bent mooiMy Profile

 16. Lijkt me heel spannend om op reis te gaan zonder de bestemming te weten. Ik denk dat Turijn een prima stad is voor een paar dagen gezelligheid!
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Update | Doelen SeptemberMy Profile

 17. Dianne

  Op reis gaan met srprs.me lijkt me zo ontzettend leuk! Het staat echt nog op mijn bucketlist om dat samen met mijn vriend een keer te doen! Turijn lijkt me een prachtige stad en zo te zien (en te lezen) hebben jullie het ontzettend naar je zin gehad!
  Dianne onlangs geplaatst…Hallo Oktober – School, vakantie en shoppenMy Profile

 18. Marjolein

  Srprs.me vind ik zo iets leuks! Ik wil ook heel graag een keer een tripje boeken, lijkt me erg spannend :D Turijn klinkt goed, en fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! Op naar de volgende bestemming dan maar, haha!
  Marjolein onlangs geplaatst…My SeptemberMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge