Blog

6 Mooie vakanties die ik met Jord mocht ervaren

Dubai Khalifa

Wat hebben Jord en ik mooie reizen gemaakt in de afgelopen jaren dat we ons leven samen delen. We hebben onwijs veel plekken bezocht die eigenlijk allemaal in deze top 6 passen op een eigen, unieke manier. We hebben te gekke avonturen beleefd, vakantiegevoelens ervaren, bezienswaardigheden mogen bewonderen en culturen ontdekt waar we van hebben genoten. Toch springen er zes vakanties voor ons uit die extra speciaal voor ons zijn en waar we met veel mooie herinneringen op terugkijken. Lees je mee?

Zakynthos – Onze eerste vakantie samen

De eerste vakantie die ik heel graag wil noemen is onze allereerste vakantie die we samen vierden. We gaan heel graag met familie en vrienden op reis, maar echt met z’n tweeën hadden we toen nog niet gedaan. De bestemming die we kozen was Zakynthos, vanwege de zomer die we nog even konden doortrekken en het schitterende eiland. We hadden een heerlijk hotel, deden er toffe excursies en hebben heel lekker gegeten op Zakynthos. Het eiland is echt een aanrader als je graag wilt ontspannen, kunt genieten van zon, zee en strand en zin hebt in een mooi uitstapje.

Thailand – Onze verloving op 6 december

De vakantie naar Thailand was op alle manieren bijzonder. Voor mij was het de eerste keer naar Azië én dat ik naar de andere kant van de wereld vloog met zoveel tijdsverschil, ander eten en een andere levensstijl. We genoten van een mooie rondreis die begon in Bangkok en vervolgens trokken we door naar het Noorden van Thailand waar we zelfs de jungle in zijn gegaan. Ook bezochten we het Zuiden waar we de mooiste stranden hebben gezien en waar we heerlijk hebben gegeten. Echt waar, alleen al voor het eten zou ik terug willen! Het kanoën door de mangroven in Krabi was de meest indrukwekkende activiteiten die we deden. Het was er adembenemend en op de allermooiste plek op de wereld vroeg Jord mij ten huwelijk. Precies een jaar later werd op onze verlovingsdag Lucas geboren.

Het Gardameer in Italië – Onze eerste gezinsvakantie

Vorig jaar vertrokken we in juni naar het Gardameer in Italië. Na veel positieve verhalen leek het ons geweldig om daar onze eerste gezinsvakantie te vieren met z’n drieën. De reis verliep erg voorspoedig en we zaten op camping Bella Italia waar we genoten van de faciliteiten. Het meer was prachtig, we hadden geweldige temperaturen en onze eerste bergtocht met z’n drieën maakten we op Monte Baldo. We mochten aan het Gardameer een prachtige gezinsvakantie beleven!

De bergen van Oostenrijk, Salzburg en Wenen – Onze honeymoon

Je maakt ons ongelooflijk blij met bergen. Wat dat betreft zijn we echte berggeiten die niets liever willen dan lekker wandelen over de toppen met mooie uitzichten omringd door bergen. Dat deden we dan ook tijdens onze niet-zo-typische-honeymoon-bestemming: Oostenrijk. Toen we nadachten over onze honeymoon bestemming, vroegen we onszelf vooral af waar we echt een vakantiegevoel door krijgen en waar we blij van worden. Bergen mochten daarom niet ontbreken en omdat we nog niet alle toppen in de omgeving van Salzburg hadden gezien, besloten we om te genieten van de mooie bergen in deze regio. We zijn heel erg blij dat we hier onze honeymoon mochten vieren! Op onze bruiloft vertelden we aan onze gasten dat we in verwachting zijn van Lucas. Eenmaal in Oostenrijk deelden we onze aankondigingsfoto van de zwangerschap én dat mijn boek Liever met lef in september van dat jaar (2016) zou verschijnen. Het was een turbulente tijd vol hoogtepunten!

Liefs uit Londen – Onze eerste stedentrip met elkaar

Onze eerste stedentrip had als bestemming Londen. We gingen tussen kerst en Oud & Nieuw en genoten van de kerstsfeer, de mooie versiering op straat, de boottocht en de hotelontbijtjes. Het was zo’n te gekke reis dat we in de jaren daarop deze periode aanhielden om samen op stedentrip te gaan. Berlijn, Praag, Brussel en Parijs volgden. Het is zo bijzonder en gezellig om een stedentrip te maken in deze kerstperiode! Echt een aanrader wat ons betreft.

Dubai – Onze eerste verre vliegvakantie met Lucas

Onze 10-daagse reis naar Dubai om lieve vrienden van ons te bezoeken staat ook zeker in onze top 6! Het was echt zo’n mooie reis vol letterlijke hoogtepunten (want we stonden op het hoogste gebouw van de wereld) en te gekke bezienswaardigheden. Je kijkt je ogen uit in Dubai, we genoten van de mooie temperaturen, het vliegen was heel luxe met Emirates en de stad voelde heel veilig en goed. Iedereen is er zo behulpzaam en we kijken vol warmte en veel plezier terug op deze mooie tijd. We hebben er onwijs genoten van onze lieve vrienden en veel plezier gemaakt tijdens deze reis. De vakantie maakte veel indruk op ons en we hebben er een fantastische tijd gehad!

Wat een mooie bestemmingen hebben we bezocht de afgelopen jaren! Deze vakanties behoren absoluut tot onze favorieten door de mooie herinneringen en avonturen die we er hebben beleefd. Welke vakantie behoort tot jouw favorieten en waarom?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.