Blog

5 X Verrassende bestemmingen voor onze gezinsvakantie

duurzamer leven

We zijn net terug van vakantie, maar we dromen over het ontdekken van nog meer mooie bestemmingen met elkaar. Oostenrijk was fan-tas-tisch. We boften met het heerlijke weer en het uitzicht op die prachtige bergen. Maar over welke bestemmingen dromen we nu dan eigenlijk? Als gezin zijn we dol op avonturen beleven, nieuwe locaties en hotspots ontdekken en plekken bewonderen waar we nog niet eerder zijn geweest. Reis je met ons mee?

Genieten van Schiermonnikoog – Misschien had je deze bestemming niet van ons verwacht, maar al jaren hebben we het over Schiermonnikoog. Het eiland telt nog geen 1000 bewoners en prachtige natuur, waardoor we ons heel erg verheugen op een bezoek aan dit mooie eiland. We horen er zoveel positieve verhalen over!

Schotland – Ook hoog op onze travel wishlist staat het mooie Schotland. Het lijkt ons waanzinnig om die kant op te gaan, waarbij wij afwisselend steden en de natuur bezoeken. Mooie hikes maken, genieten van het buitenleven en vooral de omgeving bewonderen staat tijdens deze vakantie centraal. Ik ben nu al zo enthousiast over Schotland, dat ik niets liever zou willen dan de koffers inpakken en gaan! Ben jij al een keer in Schotland geweest? Mocht je tips hebben dan zie ik deze heel graag tegemoet. Net als bijvoorbeeld mooie hotspots en bezienswaardigheden. Wat mogen we tijdens onze vakantie in Schotland echt niet missen?

Met een caravan naar Zuid-Frankrijk – We hebben nog nooit vakantie gevierd in een caravan. Of we er als gezin voor gemaakt zijn is natuurlijk de vraag, maar het lijkt ons heel leuk om een keer een klassieke gezinsvakantie te beleven door de caravan te pakken naar Zuid-Frankrijk. Wel hebben we daarvoor nog een trekhaak nodig, maar gelukkig zag ik dat je bij Rameder heel gemakkelijk de juiste trekhaak voor je auto kunt vinden, waardoor we met de caravan naar het Zuiden kunnen reizen. Op naar de verse croissantjes, stokbroden en voor het eerst genieten van campingavonturen!

De Plitvice meren in Kroatië – Sprookjesachtig vond ik de Plitvice meren in Kroatië. Het was daar echt zo indrukwekkend mooi dat ik dolgraag deze omgeving zou willen laten zien aan mijn twee lieve mannen. Ik denk dat het bekijken van deze plek als gezin echt magisch zal zijn. Als we dan toch in Kroatië zijn, dan zou ik ook heel graag nog een keertje naar Rovinj willen. Ik denk met veel plezier terug aan de mooie vakantie die we hier mochten beleven en extra speciaal om terug te kunnen komen na zoveel jaren als gezin.

Vakantie naar Valencia – Toen Jord en ik in Valencia waren, genoten we van de perfecte stedentrip. Lekker even het strand bewonderen, bezienswaardigheden bekijken, lekker eten, cultuur snuiven en uren wandelen door het groene park dat dwars door deze sportieve en stijlvolle stad loopt. Wij zijn behoorlijk verliefd geworden op deze Spaanse stad en zouden het heerlijk vinden om hier als gezin naartoe te gaan. Ook wil ik dolgraag Barcelona aan Jord laten zien, want deze kleurrijke stad is echt een feestje om naartoe te gaan.

Zoals je hoort blijven wij heerlijke avonturen beleven met elkaar. Ook nu we een gezin zijn vinden we het geweldig om mooie herinneringen met elkaar te maken op reis. We hebben nog fijne vakanties in de agenda staan en tellen af naar deze momenten. En in de tussentijd dromen we over mooie bestemmingen en genieten we van het hier en nu. Ons huis voelt ook vaak genoeg als een vakantieplek, nu we het steeds meer eigen hebben gemaakt. En dan in combinatie met die lekkere temperaturen, een kleurrijke tuin en al je eigen spulletjes bij de hand; wat wil een mens nog meer.

Welke bestemming wil jij nog graag bewonderen?

Warme groetjes en veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.