Blog

5 Spaanse steden die ik nog graag wil bezoeken

Reizen maakt je rijker! Ik kijk met veel plezier terug op de mooie vakantieherinneringen die we in Spanje mochten maken. Ik ben regelmatig naar Spanje op vakantie geweest en heb daar genoten van de hartelijke Spanjaarden, het heerlijke eten, de kleurrijke cultuur en indrukwekkende architectuur. En ook de omgeving en de Spaanse taal vond ik prachtig. Spanje staat dan ook hoog op mijn lijstje met bestemmingen die ik met veel liefde aan zal raden. Ook zijn er nog genoeg Spaanse steden die ik heel graag binnenkort hoop te bezoeken. Daarover vertel ik graag meer in dit artikel!

Deze Spaanse plekken mocht ik bewonderen

Ik ben al een paar keer in Spanje geweest en ik kijk met ontzettend veel plezier terug op de mooie tijden die ik hier op vakantie mocht beleven. Zo ben ik twee keer in Barcelona geweest en ben ik helemaal verliefd geworden op Valencia. De mooie gebouwen, het heerlijke park en het lekkere eten… Mag ik alsjeblieft terug? Ook genoot ik van een zon-, zee en strand vakantie in Alicante. Daar heeft Jord lekker kunnen golfen en heb ik met onze kleine genoten van de zee. Ook mocht ik vorig najaar naar het prachtige Malaga op reis, waar we ook een uitstapje hebben gemaakt naar Gibraltar. We keken vanuit onze accommodatie uit op de zee en het was het allermooiste geluid om mee in slaap te kunnen vallen. Last-minutes naar Málaga zijn betaalbaar en ongelooflijk leuk, daardoor overwegen we ook dit jaar met elkaar naar Zuid-Spanje te gaan. Misschien kan je je nog wel mijn avontuur herinneren met mijn nieuwe koffer? Dat mocht de Malaga vakantiepret die we hebben ervaren niet drukken!

Deze steden wil ik heel graag nog bezoeken in Spanje

Op de eerste plek staat Madrid, alhoewel ‘concurrent’ Sevilla in de nek zit te hijgen. Madrid en Sevilla lijken mij geweldige steden om te bewonderen, daarnaast zijn er ook veel bezienswaardigheden die ik er graag een bezoekje zou willen brengen. Ik heb veel positieve berichten gelezen en gehoord over deze mooie Spaanse steden en ik hoop dat we er binnenkort naartoe kunnen voor een onvergetelijke stedentrip. Ook lijken de steden Granada, Bilbao en Cadiz mij prachtig. Ben jij daar al een keertje geweest? Als je de foto’s ziet die in deze steden gemaakt zijn, wil je spontaan emigreren! Vanwege mijn gezondheid hebben we het weleens overwogen. Mijn klachten van Fibromyalgie verdwijnen in Spanje als sneeuw voor de zon. Ik kan er pijnvrij tijd doorbrengen en daar geniet ik met volle teugen van. Misschien maakt dat mijn vakantieherinneringen extra mooi: eindelijk mentaal én lichamelijk ontspanning mogen ervaren en lekker opladen.

Met veel liefde bezoeken wij regelmatig Spanje en ik hoop dat we binnenkort weer een geweldige reis mogen maken naar dit prachtige land.

Ben jij al een keer in Spanje geweest? Welke stad staat er hoog op jouw travel wishlist?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.