Blog

2 jaar getrouwd – Stedentrip naar Brugge & Gent

Wij waren op 10 juni 2018 2 jaar getrouwd! We zijn dus officieel járen getrouwd haha, wat een mijlpaal! Afgelopen zondag genoten we van een dag propvol liefde. We proberen er een traditie van te maken dat we altijd op of rondom onze trouwdag er een dagje tussenuit gaan. Vorig jaar genoten we voor de eerste keer van Luxemburg met ons gezinnetje. Dit jaar paste mijn moeder op Lucas en gingen we met lieve vrienden naar Brugge en Gent. Wij zijn dol op België en genoten ook dit keer met volle teugen van deze heerlijke steden. 

De dag begon al lekker vroeg, zodat we voldoende tijd hadden om deze mooie dag te vieren in België. De reis viel alles mee (vanuit ons waren we slechts twee uurtjes onderweg) en voor we het wisten genoten we van het sfeervolle Brugge. Brugge heeft een warme, mooie uitstraling en ik ben verliefd op de binnenstad. Al die leuke watertjes, geweldige gebouwen en dan dat prachtige plein. Natuurlijk moest de Brugse zot geproefd worden en we doken ook de gezellige chocoladewinkels in. Voor we het wisten hadden we heel wat uurtjes gewandeld! In de ochtend was het erg aangenaam qua temperatuur, maar de zon brak pas echt door toen we naar Gent reden!

Vanaf Brugge rij je zo naar Gent toe. Ook Oostende is een aanrader om te bewonderen, maar als je nog niet eerder in Gent bent geweest dan mag deze prachtige stad niet op jouw travel wishlist ontbreken! Wist je dat wij serieus hebben overwogen om naar Gent te verhuizen? Dat is misschien wel een leuk feitje om aan te geven hoe enthousiast wij over deze geweldige stad zijn. Eenmaal in Gent zochten wij onze lieve vrienden op (die op dat moment, zonder dat wij het wisten) ook in Gent verbleven dat weekend. Met elkaar maakten we een boottocht door Gent en er werd enthousiast door de kapitein verteld over de geschiedenis, bezienswaardigheden en hotspots van Gent. We hebben de boottocht gedaan aan de kant van Graslei Gent watertoerist. Een aanrader wat ons betreft!

Na de boottocht hebben we een bierproeverij gedaan en de mannen genoten van de lekkere speciaalbiertjes, terwijl wij niet uitgepraat raakten. Mocht je dol zijn op spareribs dan bevelen we je restaurant Amadeus van harte aan, daar hebben we onwijs lekker gegeten voor een heel betaalbare prijs. Je kunt er onbeperkt spareribs eten, maar als liefhebber van aardappels kan ik geen genoeg krijgen van die fantastische gepofte aardappel. Die komt dus onbeperkt mijn kant op haha! We ontdekten dat het zonnetje ons behoorlijk had geraakt, het was ook zo’n mooie dag! Op de boot kan het snel gaan, volgende keer nog beter insmeren. We hadden echt veel geluk met deze mooie dag, het was perfect voor deze prachtige stedentrips. Niet te warm, niet te koud, lekker zonnig en daardoor zagen de steden er nog indrukwekkender uit dan deze al zijn.

Ik heb genoten van deze gezellige dag en het voelde als een veel langere vakantie! Wat kan je toch opgeladen weer terugkomen, ik ben erg blij dat we onze tweede trouwdag op zo’n mooie plek mochten vieren. En dan ook nog omringd door deze fantastische vrienden; rijkdom in de puurste vorm. Bij thuiskomst heb ik nog even gekeken in het bedje van mijn kleinste vriendje, hij lag vredig te slapen met ‘meneer Haasje’.  Op naar heel veel mooie herinneringen en avonturen die we tijdens dit derde huwelijksjaar met elkaar mogen beleven, ik heb er zin in!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.