Blog

Muziek voor tijdens het sporten (voor hem en voor haar)

20170822_174950Jord en ik zijn weer op de sportieve tour en dat voelt goed! Muziek geeft ons de ultieme boost om lekker aan de slag te gaan. De juiste beat zorgt voor een heerlijk ritme én geeft energie. Met geschikte oortjes en een goede afspeellijst wordt het sporten een stuk aangenamer! Bekijk hier onze afspeellijsten én muziektips!

Afspeellijst van Jord
Ik luister graag naar de bands Porcupine tree, Coldplay en Alter Bridge. Deze muziek zet ik eigenlijk op elk moment op. Als het gaat om sporten, zoek ik graag muziek op met pit en een lekker tempo. Dit kan variëren van metal en rock tot stevige house. Ik kan niet zonder muziek tijdens het sporten, maar ook tijdens het autorijden en thuis staat Spotify standaard aan. Als ik sport, dan ben ik te vinden in de sportschool of ik loop buiten hard, maar meestal sla ik met plezier een balletje op de golfbaan of doe ik mee met competitie en wedstrijden. Ik deel mijn afspeellijst met plezier met jou, maar eigenlijk ben ik altijd op zoek naar nieuwe muziek om op mijn lijst te zetten waardoor deze vaak wisselt. Alle tips en leuke aanvullingen zijn welkom!

 1. The Blind House – Porcupine Tree
 2. Ghost of Days Gone By – Alter Bridge
 3. Metalingus – Alter Bridge
 4. Blackest Eyes – Porcupine Tree
 5. Square One – Coldplay
 6. Shiver – Coldplay
 7. Strobe – Deadmau5
 8. Witchcraft – Pendulum
 9. Earth – Demians
 10. World on Fire – Slash
 11. Overcome – Creed
 12. The Pretender – Foo Fighters
 13. Careful – Paramore
 14. Luminol – Steven Wilson

Afspeellijst van Dagmar
Ik luister over het algemeen maar weinig muziek en laat mij graag adviseren door anderen. In de auto luister ik met veel plezier naar Q-music, maar ik switch ook graag naar musical liedjes (momenteel staat The Lion King op repeat omdat ik er net ben geweest). Als Lucas er is en de muziek aan staat, dan luisteren we regelmatig naar de Efteling Radio omdat zij lekker luchtige, vrolijke en gezellige liedjes draaien. Tijdens het sporten vind ik het belangrijk dat er een goede beat onder de liedjes zit die het juiste tempo kunnen bepalen. Deze liedjes geven energie en zorgen voor een fijn ritme. Over het algemeen luister ik tijdens het hardlopen of als ik in de sportschool sta. Als ik buiten ren, dan vind ik het belangrijk om de muziek niet te hard te zetten, omdat ik ook geluiden van de omgeving mee wil krijgen. Ik ben erg blij met de functionele en stijlvolle Avanca D1 oordoppen van HDPHNS die draadloos zijn. Eindelijk geen gedoe met draden, want deze raken bij mij altijd in de knoop (waar Jord zich vervolgens aan irriteert… #relatieredder). Bovendien zitten er handige knoppen op de oordoppen zelf én heeft deze headset een lekkere pasvorm. De kwaliteit van het geluid klinkt – lekker cliché, maar helemaal waar – als muziek in de oren! Wist je trouwens dat Avanca een Nederlands bedrijf is? De headset is flexibel, licht en ideaal voor sportactiviteiten, ik ben er heel erg blij mee en Jord ook! De witte variant is van mij en de zwarte is van Jord. Stijlvol én sportief. Oké, genoeg uitstelgedrag vertoond. Ik deel mijn afspeellijst met jou en ga door naar de sportschool. Wish me luck! 

 1. Sing – Ed Sheeran
 2. There’s nothing holding me back – Shawn Mendes
 3. Ciao adios – Anne-marie
 4. OK – Robin Schultz & James Blunt
 5. Lips are movin – Meghan Trainor
 6. We found love – Rihanna & Calvin Harris
 7. La la la – Naughty Boy & Sam Smith
 8. Fireball – Pitbull
 9. Break free – Ariane Grande
 10. Mama – Jonas Blue & William Singe
 11. More than you know – Axwell & Ingrosso
 12. 2U – David Guetta & Justin Bieber
 13. Up till dawn – Lucas & Steve
 14. New Rules – Dua Lipa

Welke muziek luister jij graag tijdens het sporten?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

♥ Deze review bevat producten die ik heb ontvangen, maar dit beïnvloedt mijn mening niet.

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.