Blog

Mijn sportieve doelen voor 2016 + Superdry outfit

Life is better in running shoes! Het is tijd om actie te ondernemen, want ook ik wil heel graag fit op de bruiloft verschijnen en niet halverwege de avond m’n bed in moeten kruipen, omdat mijn conditie niet veel voorstelt… Dit gezegd hebbende is het handig om een lijstje met doelen op een rij te zetten, voor mij werkt dit als een houvast en extra stok achter de deur. Lees je mee?

Een jaar geleden begon ik aan het avontuur om met een conditie van onder het zeeniveau deel te nemen aan de We Run Amsterdam, een wedstrijd waar je 10 kilometer moest lopen door Amsterdam by night. Dit gaf mij de beste motivatieboost éver. Ik trainde vaak, had de flow helemaal te pakken en verlegde steeds mijn lichamelijke grenzen. Ik liep de run helemaal uit, het voelde alsof ik vloog én toen kwam de verhuizing. En verhuizingen zijn zwaar. En intensief. En slopend (alhoewel je wel letterlijk een thuis opbouwt…). Na de verhuizing duurde het dan ook erg lang voordat we weer een beetje op krachten kwamen, we hadden in zo’n korte tijd zoveel gegeven en dat hakte er behoorlijk in. Maar het is tijd om vooruit te kijken en niet meer te wijzen naar oorzaken in het verleden, want een nieuw jaar is aangebroken en ook ik doe met half Nederland mee om fitter en krachtiger te worden.

Hoe ik dit ga doen? Allereerst ben ik extra gemotiveerd door mijn nieuwe outfit van Superdry die ik mocht ontvangen. Zowel de running legging als de hoodie met rits zitten ge-wel-dig. Ik heb niet eerder zulke comfortabele en mooie hardloopitems gehad en ik was dan ook in de wolken toen ik deze voor de eerste keer aantrok. Echt een magisch momentje haha, het zat zo perfect! En toen ik het de tweede keer aantrok vond ik ook dat ik er wat mee moest doen zeg maar…Geen excuses meer, maar aan de bak! Maar ik kan uren vertellen over deze heerlijke outfit omdat ik er zo blij mee ben… Nog eventjes dan: de hoodie heeft namelijk een felgekleurde fleece voering en is daardoor juist geschikt voor najaar en voorjaar runs (geen smoesjes meer dat het zo koud is dus!). Ook een ode aan de fijne duimgaten en capuchon. Er zitten handige zakjes in met rits om kleine spulletjes veilig in op te bergen en de reflecterende banden zorgen voor goede zichtbaarheid. De lange slim-fit legging is gemaakt van vochtafvoerend stretchmateriaal om je koel te houden en bevat een ritszak op de tailleband. Ik vind het Superdry-logo op de pijp zó gaaf! Ik ben fan!

De komende maanden ga ik aan de slag om mijn conditie op te bouwen. Ik wil heel graag weer 5 kilometer aaneengesloten kunnen hardlopen en daar wil ik echt aan werken. Ik roep al een jaar dat ik zo graag een keer de squat challenge wil volhouden, tijd om daarmee consequent bezig te zijn zodat ik het daadwerkelijk haal. Dat zou zo gaaf zijn! En ten slotte wil ik heel graag wat aan het ontspannen en aansterken van mijn spieren doen. Dit hoop ik middels Body Balance en/of Yoga te doen bij mijn sportschool Fit 4 Free.

De bruiloft vormt een goede stok achter de deur, maar dan ben ik er nog niet. Ik moet het vooral doen omdat het goed is voor mijn lichaam en het mijn algemene gezondheid zal bevorderen. Ik heb er zin in en hoop gauw van het uitstellen af te zijn als ik eenmaal de flow te pakken heb. Go go go! 

Wat zijn jouw sportieve doelen voor 2016?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.