Fit! – Uzuma Raw Green Slow Juice

Fit! – Uzuma Raw Green Slow Juice

IMG_3068We zijn erachter gekomen dat onze koelkast best klein is, maar dat mag de pret niet drukken! Ik mocht de Uzuma Raw Green Slow Juice groentesapjes testen en wat vond ik dat ontzettend leuk om te doen. De sapjes werden bevroren verstuurd in een geïsoleerde verzenddoos en je had mijn gezicht moeten zien toen ik opendeed voor de pakketjesman (sorry voor uw rug!) en ik het grote pakket zag! Ik vertel je er meer over in deze nieuwe rubriek Fit! waarin ik jullie meeneem in mijn reis om mijn lichaam weer op niveau te krijgen. 

Fit programma
1 flesje staat gelijk aan meer dan 1 kilo verse groente en fruit, kan jij het geloven? Als mijn lichaam al denkt aan de hoeveelheid, dan krijgt het ongeveer een shock. En de sapjes zijn nog lekker ook! De groentesappen van Uzuma zijn ge-coldpressed (slowjuice) en onder hoge druk bewerkt (HPP) waardoor deze sappen 21 dagen houdbaar blijven zonder dat dit consequenties heeft voor de kwaliteit. De sappen worden als 4 programma’s verkocht of als los flesje. De programma’s zijn Steady, Detox, Slim en Fit. Ik heb gekozen voor Fit, omdat ik niet hoef af te vallen of mijn lichaam wil cleanen, maar extra energie is heel erg welkom. Het programma Steady staat voor op gewicht blijven, Slim voor snel en gezond afvallen en Detox voor het zuiveren van je lichaam. Een mooie variatie dat je met dezelfde producten verschillende kanten op kunt naar wens.IMG_2833

Mijn ervaring
De Uzuma groentesappen met de naam Rise & Shine vind ik het lekkerst, dit zijn de oranje flesjes. Heel toevallig roep ik regelmatig rise & shineeeeeeeeee bij het opstaan en het had misschien gewoon zo moeten zijn. De flesjes hebben leuke namen, dat maakt het een extra vrolijk geheel om te ontvangen, al noemde ik de groene gelijk Shrek en Groentje. IMG_2895

Rise & Shine bevatten onder andere wortels, ananas, mango, sinaasappels en smaken lekker verfrissend en wat zoeter. De andere sapjes zijn vaak iets meer bitter en je proeft er echt de groentes in, wat natuurlijk heel gezond smaakt en goed is, maar ik vind de combinatie lekker & gezond nog aantrekkelijker. Soms vergeet ik door het dagelijkse fruit te eten, maar zo’n flesje drink je snel weg. Zo zet ik het op mijn werk voor mijn neus en in plaats van aan de thee ga ik gezond aan een sapje! Ik had niet verwacht dat het zo goed zou voelen om het te drinken, maar het is wel een prijzig concept helaas. Voor twee weken deelname aan het Fit programma betaal je namelijk 98 euro, slik! Je krijgt hier 28 flesjes voor terug. Het is duur wat heel begrijpelijk is, want je krijgt er veel voor terug, maar zelf zit ik niet in de fase dat ik mij dit programma zou kunnen permitteren. Dan maar wat extra groente en fruit halen bij de supermarkt en vaker naar de sportschool voor dat geld, maar ik vond het heel leuk om deze ervaring met Uzuma te beleven en leuk om op deze manier te werken aan een betere gezondheid.

Welke groentesapjes vind jij lekker om te drinken?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Simone

  Lijkt me erg lekker. Zeker die Rise and Shine. Jammer dat ze nog best prijzig zijn! Heb je er ook echt energie van gekregen?

  1. Dagmar Valerie

   Ik zat wel heel lekker in mijn vel, maar ik denk dat het een combinatie is van meer bewegen, gezonde voeding, veel water drinken en een goed humeur helpt ook mee :D Ik voel me er wel heel goed door, je krijgt in ieder geval alles binnen :D

   1. Simone

    Dat is fijn! Dan denk ik er toch nog eens over na. Heb altijd wel last van een winterdipje. Thanks! :)

 2. Tara

  Leuk en interessant artikel om te lezen! Ik kende dit merk nog niet. Maar meestal blend ik mijn sapjes zelf, bijvoorbeeld met sinaasappelsap, wortels en spinazie :)

  1. Dagmar Valerie

   Wat een goede tip, dankjewel voor het delen! Ik moet nog even ontdekken wat er allemaal in een sapje kan denk ik, zo leuk!

 3. Xaviera

  Leuk om jouw verslag van de Uzuma sappen te lezen! Ik maak regelmatig verse sapjes thuis en mijn favoriet is eigenlijk alles waar rode biet in zit, heerlijk!
  Xaviera onlangs geplaatst…ReflectionMy Profile

 4. Inge

  Lijkt me erg gezond en makkelijk (je hoeft zelf niet uren in de keuken te staan) maar het is inderdaad wel erg prijzig.. Ik wacht nog eventjes!
  Inge onlangs geplaatst…No Sugar ChallengeMy Profile

 5. Dina

  Wat leuk dat de sapjes ook zulke leuke namen hebben! Ik vind mijn eigengemaakte groentesapjes het lekkerst (liefst met wat fruit ook erdoorheen).
  Dina onlangs geplaatst…Antiek in het bosMy Profile

 6. Veerlez

  Het lijkt me heel leuk om dit een keer te doen, maar ook hier is de financiele situatie niet goed genoeg om dit te doen! Helaas!
  Veerlez onlangs geplaatst…Tag: Crazy Cat ladyMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Echt waar? Wat superleuk! Ik vond ze ook onwijs lekker :)

 7. Ik vind dit echt super interessant en zou zelf wel de slim variant willen proberen, toch houdt het geld mij ook wel tegen, het is echt een smak geld. Zelf houd ik ook meer van de fruitsapjes dan groentensapjes, maar dat komt puur omdat ik dat meer gewend ben. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Samen met Palmolive vieren we kerst 2014My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat een goede tip! Heel erg bedankt voor het delen, leuk om te horen!

 8. Andrea

  Ik ken deze sapjes niet, maar deed toevallig vorige week een sapkuur van 3 dagen. Ik vind vruchtensapjes toch het lekkerste, maar die zaten er helaas bijna niet tussen haha
  Andrea onlangs geplaatst…NYC life: Day 6My Profile

 9. Beautylisz

  Ik heb deze drankjes geproefd bij het Beautygloss weekend na de yoga. Ik vond ze toen erg lekker! Vooral die ene met munt geen idee welke dat was… Oh en die met rode bieten was ook erg lekker!
  Beautylisz onlangs geplaatst…Video: What’s In My Bag!My Profile

 10. Emily

  Ik vraag me bij dit soort sapjes wel altijd af hoe gezond het werkelijk is. Zit er rotzooi in, bijvoorbeeld? Suiker aan toegevoegd? Daardoor maak ik het liever zelf maar eerlijk is eerlijk: zo’n flesje is veel makkelijker… misschien dat ik ’t een keer probeer.
  Emily onlangs geplaatst…EHBB: Stand-up comedyMy Profile

 11. Karlijn

  Ik zit er al een tijdje over na te denken om het Detox pakket te bestellen omdat ik hoop dat ik me beter zou voelen na een soort ‘reset’ en omdat ik door het chronisch ziek zijn niet veel kan bewegen en graag een paar kg af zou willen vallen. Ook heb ik last van mijn darmen dus daarvoor denk ik ook dat een paar dagen alleen maar groente en fruitsapjes goed zouden kunnen helpen. Misschien na deze maand.. Ik moet vaak oppassen dus misschien kan ik het pakket van dat geld bestellen.

Geef een antwoord

CommentLuv badge