Blog

Fit! – Uzuma Raw Green Slow Juice

IMG_3068We zijn erachter gekomen dat onze koelkast best klein is, maar dat mag de pret niet drukken! Ik mocht de Uzuma Raw Green Slow Juice groentesapjes testen en wat vond ik dat ontzettend leuk om te doen. De sapjes werden bevroren verstuurd in een geïsoleerde verzenddoos en je had mijn gezicht moeten zien toen ik opendeed voor de pakketjesman (sorry voor uw rug!) en ik het grote pakket zag! Ik vertel je er meer over in deze nieuwe rubriek Fit! waarin ik jullie meeneem in mijn reis om mijn lichaam weer op niveau te krijgen. 

Fit programma
1 flesje staat gelijk aan meer dan 1 kilo verse groente en fruit, kan jij het geloven? Als mijn lichaam al denkt aan de hoeveelheid, dan krijgt het ongeveer een shock. En de sapjes zijn nog lekker ook! De groentesappen van Uzuma zijn ge-coldpressed (slowjuice) en onder hoge druk bewerkt (HPP) waardoor deze sappen 21 dagen houdbaar blijven zonder dat dit consequenties heeft voor de kwaliteit. De sappen worden als 4 programma’s verkocht of als los flesje. De programma’s zijn Steady, Detox, Slim en Fit. Ik heb gekozen voor Fit, omdat ik niet hoef af te vallen of mijn lichaam wil cleanen, maar extra energie is heel erg welkom. Het programma Steady staat voor op gewicht blijven, Slim voor snel en gezond afvallen en Detox voor het zuiveren van je lichaam. Een mooie variatie dat je met dezelfde producten verschillende kanten op kunt naar wens.IMG_2833

Mijn ervaring
De Uzuma groentesappen met de naam Rise & Shine vind ik het lekkerst, dit zijn de oranje flesjes. Heel toevallig roep ik regelmatig rise & shineeeeeeeeee bij het opstaan en het had misschien gewoon zo moeten zijn. De flesjes hebben leuke namen, dat maakt het een extra vrolijk geheel om te ontvangen, al noemde ik de groene gelijk Shrek en Groentje. IMG_2895

Rise & Shine bevatten onder andere wortels, ananas, mango, sinaasappels en smaken lekker verfrissend en wat zoeter. De andere sapjes zijn vaak iets meer bitter en je proeft er echt de groentes in, wat natuurlijk heel gezond smaakt en goed is, maar ik vind de combinatie lekker & gezond nog aantrekkelijker. Soms vergeet ik door het dagelijkse fruit te eten, maar zo’n flesje drink je snel weg. Zo zet ik het op mijn werk voor mijn neus en in plaats van aan de thee ga ik gezond aan een sapje! Ik had niet verwacht dat het zo goed zou voelen om het te drinken, maar het is wel een prijzig concept helaas. Voor twee weken deelname aan het Fit programma betaal je namelijk 98 euro, slik! Je krijgt hier 28 flesjes voor terug. Het is duur wat heel begrijpelijk is, want je krijgt er veel voor terug, maar zelf zit ik niet in de fase dat ik mij dit programma zou kunnen permitteren. Dan maar wat extra groente en fruit halen bij de supermarkt en vaker naar de sportschool voor dat geld, maar ik vond het heel leuk om deze ervaring met Uzuma te beleven en leuk om op deze manier te werken aan een betere gezondheid.

Welke groentesapjes vind jij lekker om te drinken?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.