Blog

FIT! – Sportieve voornemens in 2015 + nieuwe outfit

FullSizeRender (37)Just do it! Ik heb heel veel zin om sportief aan de slag te gaan en eindelijk de cirkel te doorbreken, zodat mijn lichaam weer sterker kan worden. Doe je mee? En ja, ik kan ein-de-lijk mijn te gekke sportoutfits aan. Het afgelopen half jaar ben ik veel beauties tegen gekomen en héél toevallig hangen ze allemaal in mijn kast, oeps! En dan heb ik het nog niet eens over mijn nieuwe Nikes gehad….De sportieve knop ging bij mij om en ja heel typisch deze timing, iets met voornemens enzo. Lees je mee? 

FullSizeRender (40)Mijn sportieve voorbeelden en inspiratiebronnen
Als ik niet kan sporten of veel pijn ervaar tijdens het bewegen (voor de nieuwe volgers: ik heb CVS en Fibromyalgie), dan voel ik mij aardig in de knoop. Ik wil namelijk heel graag, maar als mijn lichaam niet meewerkt… Ik blijf tegen mijzelf zeggen dat elk stapje voorwaarts telt, hoe groot of klein deze ook is. En mocht ik even een motivatiedipje hebben, dan klik ik maar al te graag door naar de blogs van sportieve inspiratiebronnen Suus, Annemerel, Kelly, Zélia, Josianne en Francien. Voor een extra boost neem ik ook graag een kijkje op Fitgirlcode, waardoor ik niets anders wil dan een sterker lichaam. Ik besef door hen weer dat het niet telt hoe ver je daadwerkelijk in afstand vooruitkomt, als je maar geeft wat je in huis hebt op dat moment. En ik weet zeker dat ik nog regelmatig naar hun blogs zal gaan voor het extra duwtje in de juiste richting (daarnaast ben ik stiekem ook gewoon een méga blog-groupie en kijk ik dagelijks voor de prachtige artikelen die worden gedeeld), maar het hoeft ook niet gelijk in één keer vlekkeloos te gaan toch? Elke stap telt!

✩ Sportpas afstoffen – Die sportschool… Zou ik nog weten hoe het eruit ziet van binnen? Ik heb een heel fijn abonnement, maar de afgelopen periode kon ik het niet inzetten door de hoeveelheid pijn. Ik zou niets liever willen dan 2 keer per week lekker trainen om aan te sterken en mijn lichaam krachtiger te maken. Bikiniproof is een fijne motivatie, maar in het algemeen sterker worden vormt mijn voornaamste drijfveer. Ik ga ervoor!

✩ Squat challenge – Ik heb in 2014 enkele pogingen gedaan om de squat challenge te voltooien, maar ik kwam steeds tot de helft. Maar juist het afmaken vond ik lastig, omdat ik simpelweg niet genoeg kracht had om die aantallen te maken. Het laatste stukje is pittig, maar niet onmogelijk. Dat heb ik nu besloten, want ik heb twaalf prachtige maanden om het eindelijk écht te halen! Just do it, ik ga ervoor! 2015 gaat de boeken in dat ik die squat challenge ga rocken, doe je mee? Ik heb het schema alvast uitgeprint en kan niet wachten om de dagen te markeren.

FullSizeRender (41)

✩ Meer bewegen – Ik heb op mijn verjaardag de Garmin Vivofit ontvangen, blijer kan je mij niet maken. Ik ben er oprecht héél gelukkig mee, omdat ik de laatste maanden zo weinig kon bewegen… Dat frustreerde mij heel erg, maar nu ik heel bewust aan de slag ga om aan te sterken vind ik het extra leuk om gemotiveerd worden door een prachtige gadget. Ik vertel je gauw meer over deze sportieve topper, maar ik wil dagelijks meer bewegen dan ik deed en daar gaat deze Garmin Vivofit mij goed bij helpen. Hij telt namelijk o.a. mijn stappen en het balkje wordt rood (HIJ WORDT BOOS!) als ik te lang zit. Dus om hem weer blijer te maken loop ik vrolijk rond en probeer ik de dagelijkse doelen aan aantal stappen te behalen, voor mij een ideale combi om mij te motiveren meer te bewegen. En nu ik deze post schrijf zie ik dat mijn doel vandaag gehaald is, party!

FullSizeRender (39)

✩ Hardloopwedstrijd – In 2014 liep ik mijn eerste hardloopwedstrijd, ik deed mee aan Run for Kika. Dit was zo’n onvergetelijke ervaring, echt een fijn gevoel om voor een goed doel te rennen. Ik had zelfs kippenvel bij de finish, het gaf zo’n kick. Dit jaar pak ik het meer gestructureerd aan en wil ik concreter naar de wedstrijd toewerken in het juiste tempo. ‘Evy’ gaat mij daarbij helpen, ik vind het hardlopen met haar tips en ritme zo fijn en handig! De 5 kilometer gaat lukken en misschien zelfs in de tweede helft van het jaar de 10? Maar ik ga niet te hard van stapel ‘lopen’, ik ben al zo dankbaar als ik bij de 5 kilometer over de finish mag komen. De ultieme bekroning van het harde werken, want ik ga ervoor! Er staat niet voor niets boven mijn kont Just do it! Deze nieuwe hardlooplegging (klik hier voor het product) zorgt voor die extra motivatieboost als ik niet meer kan: nog even door!

FullSizeRender (35)

Nike Air Max Black White
Ik zat héél erg lang te twijfelen, want ik wou graag nieuwe Nikes. En dan ook in het zwart met wit zodat ik deze goed kon combineren. De Free Run 3.0 stond erg lang op mijn wishlist, maar was toen ik ervoor wou gaan nergens meer te bekennen. Toen ik de Nike Air Max paste was ik verkocht, al had ik nóóit verwacht deze schoenen daadwerkelijk aan mijn schoenencollectie te mogen voegen. En die fuchsia roze top van Nike? Die kon dan natuurlijk ook niet ontbreken… Deze producten heb ik besteld via Defshop en had ik snel in huis. Wordt 2015 het jaar van Nike? Voor mij wel! Ik ben er ongelooflijk blij mee en zou voor geen goud andere schoenen willen. Deze zitten zo stabiel, zijn goed te combineren en ook nog eens heel comfortabel. Ik hoop er nog heel erg veel plezier aan te mogen beleven, die kilometers lopen op deze beauties wordt nu echt een feestje!

Ik ga voor een sportief en krachtig 2015, jij ook?  Bigger, better, stronger, power!

Heb jij sportieve voornemens voor 2015?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.