Blog

FIT! – Nieuwe doelen en nieuwe sport items

FullSizeRender (11)
Fit het nieuwe jaar in, een mooie doelstelling, al duurt het jaar niet lang meer. Zo wennen we wel weer aan de gezonde levensstijl die we maar al te graag in het nieuwe jaar herintroduceren. Maar niets is leuker dan te sporten in combinatie met een fijne outfit, daarom vertel ik je graag meer over de nieuwe items die ik speciaal voor het sporten scoorde. Kijk je mee?

FullSizeRender (12)
De Nikes had ik al, deze zijn ontzettend licht en ik sport er graag in. Ook vind ik de kleur combinatie heel mooi, zowel vrouwelijk als stoer. Ik vond dit Björn Borg vest op de site van Vimodos en was meteen verkocht, de kleuren komen namelijk goed overeen met de schoenen, de perfecte match. ‘Vroeger’, het klinkt lekker ouderwets en zo bedoel ik het natuurlijk niet, sportte ik regelmatig in kleding van Björn Borg. Wist je dat ik ook aan tennis deed? Dit vest vind ik dan ook extra leuk én hij zit onwijs lekker. Op de site heb je ook leuke winterjassen, truien en jurkjes, maar die liet ik voor deze keer hangen. De kleuren van dit Björn Borg vest maken het helemaal af, ik ga er graag mee naar de sportschool of train er buiten in als het niet regent of te koud is.
FullSizeRender (13)
Waar ik sinds kort ook helemaal weg van ben zijn de accessoires van Zenner. Sinds ik deze mocht testen voor mijn blog kan ik niet meer zonder sporten! De fijne haarbanden blijven ein-de-lijk goed zitten, voorheen zat ik altijd te stoeien met mijn haar terwijl ik probeerde het zicht goed te houden. Zo’n haarband zit dan als gegoten. In de sportschool ga ik sneller voor zwart en als ik buiten hardloop dan kies ik liever voor de bandjes waarin de reflecterende kleuren zijn verwerkt, het wordt immers snel donker en zo blijf je goed zichtbaar. Want hoe graag je ook wilt sporten, veiligheid staat voorop. Ik ben er echt heel blij mee, omdat mijn haar nu goed op de plek blijft en niet in de weg zit. Mijn favoriet? De gevlochten, die vind ik echt heel mooi en leuk! De Stay in Hair elastiekjes lijken mij minstens zo prettig, wat een geweldige collectie is het toch geworden. Het vergroot oprecht het sportplezier! 
FullSizeRender (14)
Yes, hoe kan het ook anders. Als er een zebra sport top is dan zou ik nog bijna een sportfanaat worden ook zo fanatiek! Dit laatste valt stiekem nog best mee, maar deze top was liefde op het eerste gezicht. Grijs met zwart combineert heel goed en makkelijk, daarnaast sluit het model van de top goed aan. Ook was deze ook nog eens heel goedkoop van de H&M, dan kan je het toch niet laten hangen als zebraliefhebber? Hmm… begint mijn zebraprint collectie in mijn kledingkast niet al een beetje vreemde vormen aan te nemen? I love it!
FullSizeRender (10)

Hoe ziet jouw favoriete sportoutfit eruit? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.