Blog

Bikini bodies are made in winter


Het najaar vormt geen excuus om op de bank te blijven hangen en te stoppen met bewegen. Al is de motivatie misschien iets verder te zoeken, het is belangrijk om lekker in het ritme te blijven in plaats van je erbij neer te leggen. Bikini bodies are made in winter! En mooie items maken het sporten net een stukje leuker, dus ik ga alvast sparen. En sporten natuurlijk! 

Mijn doel?
Ik vind het heel erg lastig om te sporten zonder doel, naar de sportschool ging ik dus nu voornamelijk om HNTM te kijken haha. We hebben zo’n fancy sportschool waarbij alle apparaten een eigen beeldscherm hebben, daardoor kan je zowel tv kijken als filmpjes op YouTube bekijken en leuke challenges aangaan. Maar nu de finale van HNTM achter de rug is, kan ik natuurlijk niet in een zwart gat vallen wat sporten betreft. Dus bedacht ik een ander doel: aansterken en een betere conditie creëren. Waar ik eerst vol trots de 10 km rende, gaat het mij nu een stuk moeilijker af.  Wat gaat het toch snel achteruit als je het niet goed onderhoudt, dat was toch wel even confronterend! Challenges helpen mij om extra gestimuleerd te worden door ritme en zichtbaar verschil in wat je aan kunt. Bijvoorbeeld bij de squat challenge: het begint luchtig en toegankelijk, maar je bouwt in een relatief korte tijd veel op en het wordt snel zwaarder. Hoe cool dat dat dan ook lukt (mits je doorzet natuurlijk). Dat motiveert en stimuleert mij om deel te nemen, ook al is het pittig en komt het niet uit de lucht vallen. Ik ga ervoor! Ook in de sportschool onderhoud ik nu actief mijn conditie, vooral door te hardlopen, te fietsen en oefeningen voor m’n buik, billen en benen te doen. Thuis zou ik graag nog wat extra oefeningen willen doen. En nu moet de knop om van willen en denken naar doen! Just do it!

Sport eyecatchers om voor te sparen

Leuke sportkleding maakt het nog een stukje leuker om daadwerkelijk te gaan sporten. Als je lekker in je vel zit en je fit voelt, dan straal je ook veel meer. En als ik meer ga sporten, mag ik van mijzelf leuke sport eyecatchers kiezen. Maar welke dat gaan worden, daar ben ik nog niet helemaal over uit…

Nike Runningschoenen Air Max 2015 WMNS – Yes, dit vind ik echt prachtige hardloopschoenen (gespot bij OTTO) en daar investeer ik graag in, omdat het echt de basis vormt. Je hebt maar één lichaam en het is belangrijk om de juiste spullen te gebruiken om in te sporten. Op deze Nikes ben ik dan ook echt verliefd geworden, pretty perfect!

Nike tops – Kan je daar ooit genoeg van krijgen? Ik vind Nike tops heerlijk zitten, de stof vormt zo prettig om je lichaam en is zowel zacht als flexibel. Ook vind ik ze heel leuk staan, dat maakt het natuurlijk helemaal af.

Adidas sweater – Tsja, heeft deze sweater uitleg nodig eigenlijk? Ik ben fan van Adidas én Nike, waar ik Nike op nummer 1 zet in kwaliteit staat Adidas op de eerste plek wat betreft de stijl, looks en opvallende printjes. Deze sweater is goed te combineren en ik vind hem heel tof!

♧ Orange is the new black – Tops met lange mouwen zijn perfect voor dit najaar, maar vind ik lastig te vinden. Dan zitten ze niet lekker of kruipen ze omhoog… Deze oranje van Adidas vind ik niet alleen erg mooi, maar ook heel functioneel. Ik ben fan!

♧ Sjaalkraag – Als je buiten hard gaat lopen, kan dat in het najaar extra fris en koud aanvoelen. Koele lucht schiet je longen in en dat is alles behalve prettig! Zo’n handige sjaalkraag kan dan ook een perfecte accessoire zijn waardoor je het hardlopen langer vol kunt houden in de kou. Geen smoesjes meer!

♧ Stella McCartney sportbroek – Het was liefde op het eerste gezicht en toen is mijn hartje gezwicht. Klinkt dat niet erg romantisch voor deze sportbroek (klik hier voor meer sportkleding voor dames)? Ik vind hem héél erg gaaf, het is echt een eyecatcher waardoor het sporten tot een heus feestje wordt gebombardeerd. Het printje is stoer, vrouwelijk en stijlvol. Yes, kom maar door met die bikini body!

Wat is jouw doel om te blijven sporten?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

*

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.