Bikini bodies are made in winter

Bikini bodies are made in winter


Het najaar vormt geen excuus om op de bank te blijven hangen en te stoppen met bewegen. Al is de motivatie misschien iets verder te zoeken, het is belangrijk om lekker in het ritme te blijven in plaats van je erbij neer te leggen. Bikini bodies are made in winter! En mooie items maken het sporten net een stukje leuker, dus ik ga alvast sparen. En sporten natuurlijk! 

Mijn doel?
Ik vind het heel erg lastig om te sporten zonder doel, naar de sportschool ging ik dus nu voornamelijk om HNTM te kijken haha. We hebben zo’n fancy sportschool waarbij alle apparaten een eigen beeldscherm hebben, daardoor kan je zowel tv kijken als filmpjes op YouTube bekijken en leuke challenges aangaan. Maar nu de finale van HNTM achter de rug is, kan ik natuurlijk niet in een zwart gat vallen wat sporten betreft. Dus bedacht ik een ander doel: aansterken en een betere conditie creëren. Waar ik eerst vol trots de 10 km rende, gaat het mij nu een stuk moeilijker af.  Wat gaat het toch snel achteruit als je het niet goed onderhoudt, dat was toch wel even confronterend! Challenges helpen mij om extra gestimuleerd te worden door ritme en zichtbaar verschil in wat je aan kunt. Bijvoorbeeld bij de squat challenge: het begint luchtig en toegankelijk, maar je bouwt in een relatief korte tijd veel op en het wordt snel zwaarder. Hoe cool dat dat dan ook lukt (mits je doorzet natuurlijk). Dat motiveert en stimuleert mij om deel te nemen, ook al is het pittig en komt het niet uit de lucht vallen. Ik ga ervoor! Ook in de sportschool onderhoud ik nu actief mijn conditie, vooral door te hardlopen, te fietsen en oefeningen voor m’n buik, billen en benen te doen. Thuis zou ik graag nog wat extra oefeningen willen doen. En nu moet de knop om van willen en denken naar doen! Just do it!

Sport eyecatchers om voor te sparen

Leuke sportkleding maakt het nog een stukje leuker om daadwerkelijk te gaan sporten. Als je lekker in je vel zit en je fit voelt, dan straal je ook veel meer. En als ik meer ga sporten, mag ik van mijzelf leuke sport eyecatchers kiezen. Maar welke dat gaan worden, daar ben ik nog niet helemaal over uit…

Nike Runningschoenen Air Max 2015 WMNS – Yes, dit vind ik echt prachtige hardloopschoenen (gespot bij OTTO) en daar investeer ik graag in, omdat het echt de basis vormt. Je hebt maar één lichaam en het is belangrijk om de juiste spullen te gebruiken om in te sporten. Op deze Nikes ben ik dan ook echt verliefd geworden, pretty perfect!

Nike tops – Kan je daar ooit genoeg van krijgen? Ik vind Nike tops heerlijk zitten, de stof vormt zo prettig om je lichaam en is zowel zacht als flexibel. Ook vind ik ze heel leuk staan, dat maakt het natuurlijk helemaal af.

Adidas sweater – Tsja, heeft deze sweater uitleg nodig eigenlijk? Ik ben fan van Adidas én Nike, waar ik Nike op nummer 1 zet in kwaliteit staat Adidas op de eerste plek wat betreft de stijl, looks en opvallende printjes. Deze sweater is goed te combineren en ik vind hem heel tof!

♧ Orange is the new black – Tops met lange mouwen zijn perfect voor dit najaar, maar vind ik lastig te vinden. Dan zitten ze niet lekker of kruipen ze omhoog… Deze oranje van Adidas vind ik niet alleen erg mooi, maar ook heel functioneel. Ik ben fan!

♧ Sjaalkraag – Als je buiten hard gaat lopen, kan dat in het najaar extra fris en koud aanvoelen. Koele lucht schiet je longen in en dat is alles behalve prettig! Zo’n handige sjaalkraag kan dan ook een perfecte accessoire zijn waardoor je het hardlopen langer vol kunt houden in de kou. Geen smoesjes meer!

♧ Stella McCartney sportbroek – Het was liefde op het eerste gezicht en toen is mijn hartje gezwicht. Klinkt dat niet erg romantisch voor deze sportbroek (klik hier voor meer sportkleding voor dames)? Ik vind hem héél erg gaaf, het is echt een eyecatcher waardoor het sporten tot een heus feestje wordt gebombardeerd. Het printje is stoer, vrouwelijk en stijlvol. Yes, kom maar door met die bikini body!

Wat is jouw doel om te blijven sporten?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

*

Dit bericht heeft 9 reacties.

 1. Sophie

  Superknap dat je zo gemotiveerd bent! Bij mij is het nu op een heel laag pitje, vooral nu het zo snel donker is. Oeps!
  Sophie onlangs geplaatst…Verrassing!My Profile

 2. Laura

  Goed dat je een nieuw doel hebt. Ik heb hem ook maar vind het toch moeilijk om mijn motivatie te houden en gewoon door te zetten in de winter. Mijn grootste motivatie is een vakantie in februari waar ik niet zo naar toe wil!

 3. Frauke

  Wat fijn dat je weer wat meer gemotiveerd bent om te lezen! Ik keek ook altijd tv in de sportschool op mijn toestel, haha. Mooie items laat je ook zien! Ik vind het alleen een beetje jammer dat dit waarschijnlijk een gesponsorde post is maar nergens staat vermeld (denk ik) … dat is toch verplicht? X
  Frauke onlangs geplaatst…Een herfstig gedroogd boeketMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Dankjewel voor het melden! Ik zag inderdaad dat het linkje van het euro-teken naar meer informatie hierover niet werkte, nu staat het gelukkig weer goed, fijn dat je het doorgeeft! Ja begin dit jaar was ik zo gemotiveerd om 10 kilometer vol te kunnen houden en na de verhuizing ben ik helemaal verslapt haha. Althans, niet van het dozen sjouwen, maar je gebruikt je lichaam op zo’n andere manier en het is ook een intensieve tijd, maar toch anders ;) Geniet van de stralende dag en nogmaals bedankt!

 4. Renske

  Knap hoor dat je zo gemotiveerd blijft! Je laat toffe items zien! Misschien moet ik maar eens een keertje een nieuwe sportoutfit kopen om weer enigszins gemotiveerd te raken. ;)
  Renske onlangs geplaatst…TAG – Get to know your readersMy Profile

 5. Esther

  Serieus ik wil ook zo’n sportschool waarbij ik tv en youtube kan kijken, wat een luxe! Bij ons hangt 1 tv en die staat in de avond vaak op sport en overdag mag je meestal zelf kiezen. Heeel veel succes de komende tijd, you can do it :) X
  Esther onlangs geplaatst…21st birthday presents!My Profile

 6. Sabine

  Mijn doel is om gezond en op gewicht te blijven. Die sportkleding helpt echt inderdaad. Hier dragen ze de meest uiteenlopende kleuren en is kleding in de sportschool heel belangrijk. Eerst vond ik het maar niks, maar sinds ik de Nike Outlet in ben gelopen ga ik ook in kleur en print naar de sportschool :D
  Sabine onlangs geplaatst…The versatile blogger award: wat je nog niet over mij wist…My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge