Blog

Posiliever de dag afsluiten (positiever en liever voor jezelf)

posiliever kaarten slaap zacht Wonderzoet

Heb je een drukke dag achter de rug en veel indrukken te verwerken? Blijft jouw hoofd maar malen en vind je het moeilijk om rust te pakken? Sluit de dag voortaan ‘Posiliever’ (positiever en liever voor jezelf) af. Met veel trots en plezier willen Anne en ik graag de 40 Posiliever kaarten- Slaap lekker aan je laten zien die we hebben ontworpen voor onze Wonderzoet webshop. Met deze 40 kaarten gun je jezelf echt even een me-time moment waardoor je met meer trots, warmte en dankbaarheid op de dag terug kunt kijken en deze goed kunt afsluiten. Het is zo gaaf om zelf producten te bedenken, deze te illustreren en met elkaar te creëren. Het runnen van onze Wonderzoet webshop geeft veel energie en plezier. Vol trots presenteren we dan ook deze mooie kaarten voor jou!

Posiliever de dag afsluiten – Slaap lekker

Hoe fijn is het om even tot rust te komen voordat je je ogen sluit na een drukke dag? Even bewust luisteren naar jouw lichaam, genieten van het nu en dankbaar op de dag terugblikken. Ik doe het te weinig en ik liep met de wens rond om op een meer ontspannen manier de dag af te sluiten. Toen kwamen niet veel later de ideeën voor de posiliever kaartjes, waarmee je op een positieve en lievere manier even de tijd neemt om de dag goed te eindigen. De ideeënflow bleef maar stromen, vandaar dat we maar liefst 40 kaarten hebben bedacht, geïllustreerd en ontworpen.

Lach naar de maan

Ook hebben we een mooie kaart uitgewerkt tot poster die je kunt printen, inlijsten en ophangen: geniet van de poster Lach naar de maan. Of je kunt de poster als reminder op jouw nachtkastje neerleggen. Of als boekenlegger gebruiken. Of als ansichtkaarten printen en doorsturen naar een dierbare. Net als de 40 posiliever kaarten is dit een printable die je kunt downloaden zodat je er elke avond van kunt genieten. Val voortaan met een glimlach in slaap of geef de Posiliever kaarten – Slaap lekker en de poster cadeau!

Val met een glimlach in slaap

Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar Anne en ik vullen met ontzettend veel plezier onze Wonderzoet webshop met producten die je blij maken. Ook denken we graag mee als we nog niet op de website hebben staan wat jij zoekt. Een ontwerp op maat is daarom ook zeker mogelijk, stuur even een berichtje als we je erbij kunnen helpen. Dat mag via het mailadres op mijn contactpagina, dan sta ik voor je klaar om je te versterken waar mogelijk. In 2020 heb ik de wens om mijzelf verder te ontwikkelen als illustrator en ik verheug mij op alle kansen die op mijn pad komen. Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden waar ik over een jaar mag staan en ik kan niet wachten om de weg er naartoe met jou te blijven delen. Ik hoop dat de Posiliever kaarten je veel plezier zullen geven en dat je voortaan jouw dag op een positieve én lievere manier voor jezelf kunt afsluiten. Geniet van een fijne nachtrust en val met een glimlach in slaap. Enjoy!

Heb jij een fijne avondroutine?

Heel veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.