Contact

Hartelijk dank voor je interesse in mij! Feedback en suggesties zijn altijd welkom,  ook sta ik altijd open voor persoonlijke vragen en samenwerkingen. Je kunt een mail sturen naar bydagmarvalerie@gmail.com en ik probeer jouw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook kun je mij volgen via social media, bijvoorbeeld via Facebook, Instagram en TwitterSee you there!

Samenwerking ByDagmarValerie.nl 
Ik denk graag met je mee om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen via mijn blog en sociale media. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en kan ik meer voor je betekenen? Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken (bijvoorbeeld een recensie of advertorial). Je kunt mailen naar bydagmarvalerie@gmail.com en ik mail je zo snel mogelijk terug. Heb je een vraag of voorstel? Ook dan kijk ik uit naar het ontvangen van jouw mail. Alvast hartelijk dank voor jouw vertrouwen, moeite, tijd en interesse!

Marketeer, tekstschrijver en coach
Ik ben beschikbaar als freelance tekstschrijver, marketeer en coach. Ik ga een uitdaging nooit uit de weg, daarom help ik je graag bij het realiseren van jouw doel(en). Ik krijg energie van het ondersteunen op het gebied van content creatie, marketing, PR,  persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap. Ook help ik je graag bij de vliegende start van jouw bedrijf en/of om slimmer te werken. Nieuwsgierig geworden naar een samenwerking? Stuur een mail naar bydagmarvalerie@gmail.com zodat we elkaar kunnen versterken!

Sinds januari 2018 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 70512892.

nieuwe lay-out by dagmar valerie