Blog

Wat ik zou antwoorden op vragen uit een vriendinnenboekje

Outfit of the day ❤️ #love #new #day #ootd #enjoy #happy #fun
Ken je ze nog? Vriendinnenboekjes die je door kon geven met allemaal vragen die je over jezelf mag invullen? Het leek mij grappig om dit een keer op mijn blog met jou te delen. Natuurlijk ben ik ook heel nieuwsgierig geworden naar jouw antwoorden! Lees je mee?

Mijn naam: Dagmar Valerie Verhoeven

Geboortedatum: Ik ben geboren op 31 december 1991

Broertjes/zusjes: Ik heb een broertje, hij heet Damian

Lengte: 168 cm

Favoriete tv-show: Boer zoekt vrouw, HNTM en Heel Holland Bakt.

Lievelingsdier: Een (herders)hond en een koe

Lievelingskleur: Groen

Favoriete vak op school: De pauze (althans, dat zou ik vroeger antwoorden haha, cliché. Maar op de middelbare school was ik dol op talen, waaronder Spaans en Frans. Tijdens mijn studie was ik gek op schrijven & redigeren, maar ook marketing).

Mijn hobby’s: Schrijven, tekenen, tuinieren en lekker lezen.

Mijn droomreis: Een avontuurlijke vakantie met culturele hotspots, warm weer, palmbomen om te knuffelen, prachtige natuur, lekker eten en bewoners met een relaxte levensstijl. Mijn lijstje is zo lang dat mijn droomreis bestaat uit het maken van een wereldreis. Wie weet gaat dat op een dag lukken met mij twee lieve mannen! En mocht dit niet helemaal haalbaar zijn, dan zou het ontdekken van de wereld op verschillende momenten van ons leven heel hoog in het vaandel staan.

Dit drink ik graag: Fanta

Lievelingseten: chips, Thais en sushi

Zo kennen wij elkaar: via mijn blog! Dank je wel dat je gezellig meeleest!

Levensmotto: Don’t dream your life, live your dreams

Dit wens ik jou: Een gelukkig en liefdevol leven waar je trots op mag zijn. Dat je mooie herinneringen mag maken waar je later met heel veel plezier op terug kunt kijken. Ik hoop dat je dit jezelf gunt en de kansen pakt die op je pad komen. Be scared and do it anyway! 

Vul jij het (online) vriendinnenboekje ook gezellig in? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.