Blog

Wij zijn 4 jaar getrouwd en onze gezinsvakantie gaat door

Dagmar Jordy getrouwd

Hoera, we zijn vier jaar getrouwd! En we zijn twee prachtige boys rijker waardoor we volop genieten met z’n vieren. Door deze bizarre periode waarin Corona veel impact heeft op het dagelijkse, hebben we onze trouwdag anders gevierd dan anders.  Vaak zijn we in het buitenland te vinden rond deze tijd, maar dat was deze keer geen optie. We genoten van onze datenight met sushi en een leuke spelletjesavond thuis. We hebben er een gezellige draai aan gegeven en het was een geslaagde avond. Ook kregen we te horen dat onze gezinsvakantie toch door zal gaan, we gaan niet naar Winterberg maar naar…

We werden gebeld dat onze vakantie toch door kan gaan en dat hadden we eigenlijk niet verwacht. Omdat veel mensen hun vakantie hebben omgeboekt en kiezen voor een vakantie in eigen land, dachten we dat alles al vol zou zitten en we focusten ons op een periode waarin ons eigen huis de hoofdrol zou spelen. Hoe fantastisch ‘Tuinesië’ ook is, het vooruitzicht om er toch even tussenuit te gaan vonden we natuurlijk heerlijk. Onze eerste gezinsvakantie met Simon erbij, ja daar keken we hartstikke naar uit. We verheugden ons op een paar dagen Winterberg, maar door het Coronavirus besloten we deze vakantie te annuleren. We kregen onverwachts een geweldig alternatief aangeboden: een paar dagen genieten van Zeeland! We zijn niet eerder in Zeeland op vakantie geweest en we zijn erg blij dat we toch binnenkort onze eerste vakantie met z’n vieren kunnen vieren!

We gaan zandkastelen bouwen, vliegeren, genieten van het strand en lekker uitwaaien. We hebben het strand erg gemist en kunnen niet wachten om de zee te horen. Schelpjes zoeken, ijsjes eten, spelletjes spelen… We gaan er een feestje van maken! Het is echt een luxe dat we zelfs in deze tijd nog mogen genieten van een gezinsvakantie, onze eerste met z’n vieren. We gaan liefdevolle herinneringen creëren en genieten van Zeeland. Mocht je nog leuke Zeeland tips hebben dan ontvang ik deze erg graag.

Vier jaar geleden stapten we in het huwelijksbootje en wisten we niet wat de toekomst ons zou brengen. Dat we nu en in de toekomst mogen genieten van onze twee lieve jongens geeft elke dag een gouden randje!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.