Blog

Wij hebben ons eerste huis gekocht!

IMG_0020Home is where the heart is! Afgelopen weken waren de nachten kort doordat onze hersenen overuren maakten. We struikelden nog net niet over onze wallen en probeerden onze dagelijkse activiteiten zo goed mogelijk te volbrengen. Maar ondertussen zaten we met de brandende vraag: Gaan we er samen voor? We staan niet 100%, maar 1000% achter ons besluit…

Huisje, (palm)boompje, beestje (Poes)
We hebben ons eerste huis gekocht! Pff… Nu is het hoge woord eruit! Wat was het lastig om dit nieuws voor ons te houden, juist omdat we er dagelijks zoveel mee bezig zijn momenteel. Van afspraken om huizen te bezichtigen tot uren Funda afstruinen (die statistieken van hen waren vast en zeker torenhoog door mijn clickgedrag) en gesprekken met de bank en makelaars… En dan het biedingsproces, dat waren echt de spannendste en meest zenuwslopende uren van onze relatie.

De verhuizing
Zoals het er nu naar uit ziet zijn wij eind mei officieel de eigenaren van ons eerste huis. We waren al flink een tijd zoekende, maar hebben niet eerder zo’n klik ervaren als met deze woning. We hebben het al omgedoopt tot ‘ ’t Liefdesnest’ en we gaan eind juni verhuizen als alles loopt zoals gepland. Momenteel is de bank druk bezig om de puntjes op de i te zetten rondom de financiering en we horen voor eind april meer. We hebben ontzettend veel zin om van het huis een thuis te maken, maar de spanning van de afgelopen tijd heeft ons ook behoorlijk wat wallen onder de ogen opgeleverd. Nu lekker bijkomen en ons verdiepen in verf, interieur en natuurlijk een matchende sleutelhanger (yes, first things first haha).

Het huis
We houden jullie up to date, maar we moeten nog erg wennen aan het idee. Het is altijd een droom van ons geweest om een eigen huis te hebben met een tuin op het zuiden. Straks hebben we er zelfs eentje met een bad, wat erg bevorderend werkt voor mijn gezondheid. Ook hebben we ruime slaapkamers, een mooie badkamer en een stralende keuken waardoor het voorbereiden van gerechten een feestje zal worden. En extra bonuspunt: eindelijk een vaatwasser hoera!

Goed geraden!
Wij genieten nu al van het idee om van het huis een thuis te maken tussen al het geregel door. Bij een verhuizing komt veel kijken, daarom proberen we alle rustmomentjes te pakken zodat we straks energiek en fit aan de slag kunnen. Ah nu is het hoge woord eruit en kan het genieten beginnen. En aan enkele reacties onder vorige artikelen te lezen, zaten sommigen helemaal goed! Jullie kennen me te goed ;)

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.