Blog

Welkom in september! Deze uitdagingen ga ik deze maand aan…


Welkom in een nieuwe maand! Augustus ligt alweer achter ons en september staat te trappelen om van start te gaan. Heb jij leuke plannen voor de komende maand? Heb je voornemens om bepaalde uitdagingen en doelen aan te gaan of zou je nog heel graag bijvoorbeeld je vakantiegevoel net wat langer vast willen houden? Misschien ga je wel nog op vakantie of moet je juist hard aan de bak. Wat je plannen ook zijn, ik wens je een stralende maand toe vol hoogtepunten! Dit zijn mijn uitdagingen voor komende maand.

September wordt een drukke maand, dat wist ik stiekem al een tijdje en daarom zijn we eind augustus nog even op vakantie geweest om op te kunnen laden. In september komen er veel grote projecten op mijn pad voor werk, maar wordt natuurlijk ook mijn eerste boek ‘Liever met lef’ gelanceerd! En dat is een onwijs bijzonder hoogtepunt en een tikkeltje spannend. Ik heb er met de redactie intensief aan gewerkt om het te mogen realiseren en straks kan iedereen opeens dit boek gaan lezen! Het voelt nog zo onwerkelijk, ook om de lancering te mogen vieren in de prachtige boekhandel Broese te Utrecht. Ook al zo’n eer (inclusief een aankondiging van de presentatie middels een heuse poster aan de muur én in een stoepbord waarop mijn hoofd heel groot hangt, help!) waardoor ik mijzelf een beetje blauw begin te knijpen #smurf. Kortom: een spannende en intensieve tijd die vraagt om de nodige rustmomenten tussendoor. Ik ga namelijk in september ook officieel mijn derde trimester in!

Ik merk dat het lichamelijk allemaal nog steeds zoveel beter gaat dan verwacht, maar ik moet wel op de rem trappen en voldoende luisteren naar de signalen die mijn lichaam afgeeft. Juist als het zo lekker verloopt kan dat namelijk ook een valkuil zijn om maar door te blijven gaan. Ik wil graag een mogelijke terugval voorkomen en daarom zijn we er extra alert op. Ik schrijf bewust ‘we’, omdat ik zelf niet altijd een heldin ben in het gas terugnemen en Jord mij gelukkig goed helpt hierbij en mij ontlast waar mogelijk. Tussen alle drukte door gaan we nog gezellig met vrienden naar de Ardennen en daar verheug ik mij erg op. Ik wil wanneer mogelijk lekker blijven wandelen en fietsen, in beweging blijven zorgt er hopelijk voor dat ook het derde trimester voorspoedig zal verlopen. Spannend en bijzonder allemaal!

Ik heb een enorme drang om te lezen, de leesflow begint vreemde vormen aan te nemen die bijna niet bij te houden zijn. Ik kan dan ook niet wachten om er regelmatig lekker voor te gaan zitten en te genieten van een goed boek. Die tijd maak ik graag vrij en ik hoop dat in september veel fijne boeken op mijn pad komen om in te duiken. Nu al zin in! Verder focus ik mij in september vooral even op alle verplichtingen en probeer ik dus tussendoor lekker te ontspannen waar mogelijk. Gezellig met Jord, familie, vrienden of gewoon even alleen (al voelt dit laatste nooit alleen, want meneer schopt vrolijk mee); september wordt intensief, maar tegelijkertijd ook een maand om nooit te vergeten. Bring it on!

Welke plannen heb jij voor september?  

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.