Welkom in mei! Terugblik op april

Welkom in mei! Terugblik op april

20170430_114354Hoera, het is mei! Welkom in een nieuwe maand waarin hopelijk het zonnetje zich eindelijk vaker zal laten zien, de temperaturen omhoog zullen schieten (yes please!) en we mooie dagen tegemoet zullen gaan. Hebben jullie een mooie aprilmaand beleefd? Wij hebben de maand erg feestelijk afgesloten met dagjes uit en zijn klaar om volop te genieten van mei!

Afgelopen dagen genoten we van een Koningsdag waarop we gezellig hebben gedate. Sterker nog, het was echt een perfecte date! Zo gingen we eerst naar de Intratuin om mijn moestuin in de tuin te plaatsen. Het is echt een toffe ruimte geworden én we kochten een appelboom voor Lucas. Het is een soort familietraditie geworden om deze in de tuin te plaatsen en aangezien ik fan ben van plantjes, groen en verbouwen mocht deze appelboom niet ontbreken. Vervolgens lunchten we aan het strand van Scheveningen waar we ook een mooie wandeling maakten.  Daarna gingen we naar het Omniversum voor een indrukwekkende film over het ruimtestation en het heelal. De mooiste beelden van de aarde passeerden het te gekke scherm. Ben jij al een keer in Omniversum geweest? De dag sloten we af in onze favoriete sushirestaurant waar we lekker kletsten en heerlijk aten. Wat een mooie dag! Ook Lucas had een hele leuke dag, want oma paste gezellig op.

En alsof dat nog niet feestelijk genoeg was, gingen we afgelopen zaterdag met Lucas, Anne & Stephen naar Antwerpen om de dierentuin te bewonderen. Het was echt een prachtig park (heel mooi aangelegd en kleurrijk!) en de dieren waren allemaal erg actief, dat maakte het extra leuk. Lucas vond de vlindertuin geloof ik het leukst, ook de visjes blijven favoriet. Het blijft mij verbazen hoe makkelijk hij eigenlijk met ons meegaat, zo leuk om met z’n allen te gaan! En zondag sloot ik het weekend gezellig af met familie, want we gingen naar Hortus Botanicus in Leiden. Ik was nog niet eerder in Leiden geweest, maar de stad vond ik erg sfeervol. En Hortus Botanicus heeft mijn hart gestolen, daar ga ik met liefde vaker naartoe! En daarna aten we nog gezellig op het strand van Katwijk, daarmee sloten we april op een mooie manier af.

Ook heb ik de afgelopen weken lekker kunnen lezen, groeit Lucas als kool en genieten we volop van zijn ontwikkelingen en elkaar. Hij wordt begin mei natuurlijk al 5 maanden, te bizar én bijzonder! Deze maand gaan we ook geweldige herinneringen maken waar ik mij nu al ontzettend op verheug, maar daarover horen en lezen jullie gauw meer.

Geniet van deze nieuwe maand en maak er een onvergetelijke tijd van! Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand april?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 3 reacties.

 1. Lilian

  Wat een leuke maand! Ik ben vroeger met m’n moeder eens in Leiden geweest toen we zo’n tienertour oid deden. Vond het heel mooi! Ben al jaren van plan om ook eens met m’n man te gaan, is ook een musthave voor mensen zoals wij die de hele dag met geschiedenis bezig zijn, maar zet het weer wat hoger op m’n lijstje!
  Lilian onlangs geplaatst…Dit was aprilMy Profile

 2. Jannike

  Wat een leuke tripjes! Ik wil nog wel graag naar de Hortus in Leiden. Lijkt me erg mooi :)

 3. Romy

  Wat heerlijk dat jullie zoveel leuke dingen hebben gedaan in april! Antwerpen Zoo lijkt mij ook heel tof en Leiden is inderdaad een heerlijke stad. Zo mooi om dit soort momenten ook met Lucas te kunnen delen <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge