Blog

Wat wil ik eigenlijk voor mijn 27e verjaardag?

Wist je dat ik altijd minstens een jaar achterloop wat mijn eigen verjaardagen betreft? Ben ik serieus net gewend aan het idee dat ik 26 jaar ben, komt er weer een jaartje bij. Dit jaar was de chaos compleet toen ik wel heel erg lang moest nadenken hoeveel kaarsjes ik mocht uitblazen. Dat gaat nog wat worden als ik vijftigplusser word… Ik ben 31 december jarig en sluit het jaar dus altijd extra feestelijk af. Maar wat zou ik graag voor mijn 27e verjaardag willen? Ook daarover moest ik dit jaar wat langer nadenken, want ik word al omringd door zoveel moois en we hebben het heel goed met elkaar. Als ik dan toch iets op mijn verlanglijstje mag zetten, dan zijn het deze cadeautjes…

Tekeningen van mijn kleintje

Een knutsel van Lucas! Als ik ergens heel blij van word, dan is het wel zo’n heerlijke knutsel waarbij je soms drie keer moet kijken wat het voor mag stellen en waar zoveel liefde en concentratie in zit. Geweldig toch om zoiets te mogen ontvangen van je kleintje? Ja, daar verheug ik mij nu al ontzettend op. Lucas is met de dag bewuster en nu laat hij al trots zijn tekeningen en kunstwerken aan ons zien. Dan vertelt hij wat hij heeft gemaakt en wijst hij naar zichzelf ‘Lucas tekenen’. Yes, trots op ons lieve kereltje!

Tijd voor schoenen!

Dit jaar staan er schoenen op mijn verlanglijstje. Misschien een typisch cadeau voor veel vrouwen, maar voor mij is het uniek. Ik ben namelijk vooral van praktische schoenen, maar kwam tot de ontdekking dat ik al jaren de bergen in ga op sneakers. Mocht je mij langer volgen, dan weet je dat we jaarlijks mooie vakanties mogen beleven en dat mijn liefde voor bergen heel groot is (tot aan het topje!). Daarom vraag ik dit jaar mooie bergschoenen, zodat ik daar de komende jaren veel plezier door mag beleven. En omdat ik juist van het comfortabele ben, wil ik graag eens wat anders. Daarom zou ik het heel gaaf vinden om pumps te dragen met een stijlvolle hak. De kleur cognac draag ik heel graag, maar zwarte damespumps lijken mij ook helemaal het einde. Je kunt pumps zo mooi combineren onder een jurkje of skinny jeans. Het lijkt mij fantastisch om deze te dragen. Het schoenenfeestje maak ik graag compleet met heerlijke pantoffels van het merk UGGS. Ja, ik weet dat ik járen achterloop maar nu ik vanuit huis werk lijkt het mij echt een verademing om deze pantoffels dagelijks te kunnen dragen. Dit jaar ga ik helemaal voor happy feet met mijn verjaardag!

Spellen en belevenissen

Ook ben ik altijd dol op spelletjes, waardoor ik toegankelijke bord- of kaartspellen altijd toejuich voor mijn verjaardag. Wat is er leuker dan met elkaar lachen en uitdagingen om te winnen aangaan? Een bezoekje aan de kapper om highlights te zetten, vind ik ook een leuke manier om mijn nieuwe levensjaar in te luiden. Daarnaast vind ik belevenissen altijd echt geweldig om te mogen ontvangen. Denk aan kanovaren (niet handig voor het seizoen waarin ik jarig ben, maar extra leuk om in de zomer terug te denken aan mijn verjaardag), lekker eten, een dagje uit of een bezoek aan de sauna.

Alle extra tips en ideeën om te vragen zijn welkom! Ik ben heel benieuwd, wat vraag jij graag cadeau voor je verjaardag?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.