Blog

Te warme thee om gelijk te drinken…

Antwerpen_DagmarValerieHola! Ik sluit het weekend gezellig af door dit artikeltje te schrijven. Heel leuk dat je het nu leest, zo kletsen we hopelijk even bij voordat de hectiek van het dagelijkse erin sluipt. Ik hoop dat je een mooie week tegemoet gaat, heb je er zin in? Heb je leuke activiteiten ingepland waar je energie van krijgt? Ik gun het je van harte en het zou zo gaaf zijn als je na deze week weer een stapje dichterbij je doelen mag komen, want goede voornemens zijn er om elke dag te creëren, toch? De beste versie van jezelf zijn begint… nu! Dat is in ieder geval mijn voornemen, want alles wat hebben is ‘nu’. En eigenlijk moet ik ‘nu’, naar bed want morgen gaat de wekker weer vroeg af. Maar de thee is nog te warm om te drinken, dus dat vond ik wel een mooi argument om dit artikel toch nog even te schrijven. 

Weet je welk boek ik zojuist aan het lezen was? Tiny Houses geschreven door Monique van Orden. Ik ben mij de laatste maanden aan het verdiepen in deze levensstijl en ik word elke dag meer verliefd op deze heerlijke huisjes. Je krijgt weliswaar minder huis, maar meer leven! Momenteel word ik geïnspireerd door de verhalen van Nederlandse bodem in het boek, maar ook over de gemaakte keuzes en oplossingen die zij hebben gevonden om deze stap te zetten om daadwerkelijk in een tiny house te gaan wonen. Echt stoer! En ik heb dit weekend ook een ander boek verslonden, namelijk Verraad geschreven door Erin Watt. Oh wat is De Royals toch een heerlijke serie. Zelden zó verslaafd geweest; waanzinnig goed! Pff en wat een cliffhanger, op naar deel 3! (Deel 1 nog niet gelezen? Ik kan je deze serie echt aanraden). Nog drie boeken te gaan en dan heb ik mijn reading challenge voor 2017 positief afgesloten door 52 boeken te lezen. Nooit gedacht – maar wel gehoopt – dat ik dat als kersverse moeder nog kon doen. Heerlijk! Al weet ik nog niet zo goed of ik volgend jaar weer zo’n aantal op mijn lijstje zet om te gaan lezen. Het voelt ook als een soort… verplichting om dan per se zoveel boeken te moeten lezen, terwijl ik die uitdaging zelf heb opgelegd. Herkenbaar? Niemand die mij ertoe dwingt natuurlijk. Ik zit daarom nog een beetje in dubio wat ik ga doen, al staat één ding echt vast: ik blijf lekker lezen!

Gezellig dat Sinterklaas weer in het land is, vier je het ook? Komende maand hebben we extra veel feestjes. Mijn vrie… man (!) is jarig, we vieren de eerste verjaardag van Lucas, Sinterklaas, Kerst én dan sluiten we dit jaar feestelijk af met mijn b-day. Ik ben dus alvast aan het puzzelen en inkopen met leuke cadeautjes, voordat het straks allemaal tegelijkertijd komt. En het internet struin ik ook af voor een gezonde traktatie die Lucas uit kan delen op de opvang, alle tips zijn erg welkom ;) De mooie taart, slingers en bordjes in het thema zijn al besteld voor zijn feestje dus dat gaat al de goede kant op. Wat een verwennerij de komende tijd, we gaan allemaal leuke momenten vieren met lieve mensen om ons heen. Gezellig vooruitzicht! Echt ook zo leuk om al die lampjes en kerstverlichting weer te zien op straat, de herfst en winter brengen een fijne sfeer met zich mee. En dan die mooie etalages; de stad komt op een hele andere manier tot leven. Ik weet nog goed – dit oude vrouwtje doet een throwback – dat ik een jaar geleden nog met een bolle buik rond waggelde. Wat keken we uit naar de komst van Luc! Ik kon echt niet wachten en genoot van mijn laatste dagen verlof, niet wetende wat er als moeder in spe op mij af zou komen. Echt bijzonder om erop terug te kijken! Dit brengt mij gelijk bij een reminder voor mijzelf: eindelijk het fotoboek afmaken van mijn zwangerschap. Haha straks wordt Lucas 1 jaar en dan is het nog niet af, schandalig toch?! Voor zijn eerste verjaardag moet het echt af zijn, yes dat is een fijn streven. Ik ga nu echt afsluiten, de thee is drinkbaar en daarmee is mijn excuus om toch nog even te bloggen tot een eind gekomen.

Nog even afsluiten met een fijne quote voor deze nieuwe week:

BE THE ENERGY YOU WANT TO ATTRACT 

Geniet van de nieuwe week en tot gauw!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.