Blog

The Instagram Tag – een vragenlijst over mijn verslaving…

IMG_0075Er bestaat een vragenlijst over mijn verslaving! Grapje, Instagram vormt gelukkig geen échte verslaving van mij, maar ik vind het wel een ontzettend leuk socialmediakanaal die ik dan ook graag voorzie van foto’s. Volg jij mij (@ByDagmarValerie) al op Instagram? En natuurlijk wil ik graag deze Instagram tag (verzonnen door Danielle) invullen! Ik ontdekte de tag op de blog van Vera en ik vulde de vragen in. Kijk en lees je mee?

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Onderstaande foto is mijn laatst geplaatste, maar de kans is groot dat er weer veel meer foto’s online zijn gekomen in de tussentijd. Ik werk voor mijn blog graag iets vooruit just in case (wie is Kees?) en hier plaatste ik de foto van mijn make-up of the day! En ik ben helemaal weg van mijn nieuwe palette van Inglot en nieuwe producten van Kiko, pure liefde!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
*scrolt zich een pijnlijke vinger* Ik ben meer dan 1100 foto’s teruggegaan in de tijd en wat tref ik aan? Een schitterende duckfase met één like! Haha dit is echt prachtig, ik kom niet meer bij! En kijk eens naar het geweldige frame, dat maakt het plaatje toch compleet?

Vastleggen in volledig scherm 17-12-2014 012050.bmp

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat? 
Ik vind veel foto’s waar ik nog lang haar heb mooier op de een of andere manier, omdat ik het ook erg vrouwelijk vond staan. Maar met onderstaande foto vind ik de lichtinval ook heel geslaagd en het is ook mijn meest recente selfie. Yay, inclusief kort haar! De verwarming was stuk, het was koud en ik pakte mijn warme cozy sweater erbij en ik leefde nog lang en gelukkig, the end!

Van welke Instagram foto krijg je ter plekke heimwee?
Dan kies ik een foto van de zomer uit waar mijn vriend en ik genoten van een weekje Zakynthos in Griekenland. Wat was dat heerlijk! We hadden een jaar doorgewerkt vanwege mijn afstuderen en kans op een baan (yay, gelukt!) en het was puur ontspanning om op dit mooie eiland te mogen zijn. Ook zal ik mijn eerste snorkelervaring nooit vergeten, wat is de onderwaterwereld toch prachtig.

September9

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gedeeld?
Ik deel zelden foto’s van gerechten op Instagram, dan moet er wel iets heel speciaals mee zijn gebeurd. Of het eten is heel fotogeniek, bijvoorbeeld sushi. Sushi is always a good idea! En met deze lasagne was iets speciaals aan de hand, omdat ik hier voor het eerst lasagne zelf maakte (zonder dat de brandblusser in beweging kwam). En dat werd natuurlijk vastgelegd!

10358380_1499030146975131_1335077611_n

Welke foto kreeg de meeste likes?
De foto met mijn toentertijd nieuwe winteraccessoires van Primark werd het meest geliked. Deze is ergens op een populaire pagina gementioned waardoor ik nog steeds soms likes ontvang op de foto. Maar natuurlijk zijn dit ook echte cuties!

primark muts

Wat is de leukste foto die je maakte van een (huis) dier?
Onderstaande foto vind ik supergrappig, omdat het net lijkt alsof Poes juicht. Echt een schatje is het ook, hoor je het haar zeggen: ‘Yaaaaaay ik sta op Instagram’ 

poes 3

Welke fotobewerkingsapp (Instagram filter) gebruik je het meest?
Ik vind Picfx echt een gouden uitvinding en de filters van Instagram vind ik ook erg fijn. Maar het wisselt wel heel vaak welke ik gebruik, het hangt echt van de foto af of het nog iets ‘extra’s’ nodig heeft of dat het zo geplaatst kan worden. Meestal speel ik nog wel een beetje met extra licht of maak ik de foto net iets rechter. Ik vind het leuk als de foto klopt, maar Instagram mag ook juist lekker spontaan blijven.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Haha dat is denk ik geen verrassing, de meest gebruikte door mij is namelijk #happy! En #enjoy zet ik trouwens ook massaal in… Zou het ter compensatie zijn van de chagrijnige en sombere foto’s die ik deel? Grapje!

Ik tag Anne, Milou, Marloes en Femke omdat ze een waanzinnig mooie Instagramfeed hebben die écht de moeite waard is om te bewonderen. Voor de nieuwste updates en foto’s over mij kan je mij natuurlijk dus ook volgen via Instagram (@ByDagmarValerie) en ik zou het leuk vinden om je daar te zien!

Maak jij graag foto’s? En wat deel je vooral op Instagram?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.