Blog

Terugblik op mijn ‘interessante’ Instagram verleden…

Screenshots39
Van vreemde duckfaces tot de eerste mijlpalen van mijn blog, gekke filters en niets toevoegende frames. Ik dook mijn ‘Instagram archief’ in toen ik niet kon slapen en vervolgens bleef ik nog lang wakker door de lachbuien. Echt een aanrader om het ook te doen! Kijk je mee naar mijn interessante Instagram verleden? Er was eens…

ByDagmarValerie Instagram blog
Een duckface, en wat voor één! 14 mei 2012 kwam mijn eerste én heftige duckface online op Instagram. Veel indruk maakte deze niet, ik zat immers net op Instagram en kreeg maar liefst één like! Haha en terecht, deze foto is niét voor herhaling vatbaar hashtag #doei

ByDagmarValerie Instagram blog
22 juni 2012 plaatste ik slagroom met chocolademelk op Instagram. Nou, eigenlijk is het chocolademelk met slagroom, maar aangezien die versie totaal niet zichtbaar is én ik de chocolademelk nog regelmatig op deze manier drink… Tsja, wat een prachtig frame trouwens er omheen. Maakt de foto helemaal af, net als die druppel links trouwens. Daardoor werd het extra levendig haha.

ByDagmarValerie Instagram blog
16 augustus 2012, een foto met geweldige herinneringen. Oh wat mis ik mijn studenten OV en moet je nagaan hoe goed mijn timing toentertijd al was hé, precies op dat moment de foto nemen…

ByDagmarValerie Instagram blog
7 november 2012 plaatste ik kunst. Ik kan er geen andere benaming voor vinden. Of naja liefdevolle kunst, dan dekt het de lading nog een beetje ;) En waarom in vredesnaam weer dat frame? Het is mij een raadsel!

ByDagmarValerie Instagram blog
15 augustus 2013 ontving ik mijn eerste pakketje voor m’n blog. En die heb ik vastgelegd! Superleuk om terug te zien. Een heel bijzonder stilleven…

ByDagmarValerie Instagram blog
Op 23 augustus 2013 slingerde ik wijsheid de Instagramwereld in dankzij Flow. Echt een mooie quote!

ByDagmarValerie Instagram blog
25 augustus 2013 – Poeh ik werd actiever vanaf augustus 2013 op Instagram! – plaatste ik mijn eerste outfit preview. En ik weet nog héél goed hoe ik die heb gemaakt. Ik zette een statief neer, plaatste de camera erop en had tussen de foto’s door vijf secondes tijd om van pose te wisselen. En tien minuten later en vele kliks verder kwam ik erachter dat hij niet goed had gefocust haha. Ja, oefening baart kunst!

ByDagmarValerie Instagram blog
23 september 2013 kwam er een sportieve foto online die mij er nu aan herinnert dat ik best vaker de sportschool mag bezoeken. Oeps! Lekker scherp ook haha. Maar wel goed aan het oefenen voor de Color Run in Amersfoort!

ByDagmarValerie Instagram blog
1 oktober 2013 was mijn domein een feit, de geboorte van www.bydagmarvalerie.nl <3 *pakt een zakdoekje*

ByDagmarValerie Instagram blog
27 oktober 2013 was het tijd voor een feestje! De 100e volger op Bloglovin, wat een mijlpaal. Oh ik weet nog goed dat het zo onwerkelijk voelde en het een mega kick gaf. Superleuk om deze foto weer terug te zien! Goede filter ook haha.

ByDagmarValerie Instagram blog
11 november 2013 spotte ik mijzelf in de Red, ik vind het nog steeds niet eerlijk dat het blad niet meer bestaat. Het behoorde tot mijn favorieten! Ik stond met mijn tweet in de december editie, hoe gaaf!

ByDagmarValerie Instagram blog
13 november 2013 plaats ik zomaar een foto van een zebra sweater! Bestond mijn liefde voor zebra printjes toen al? Zo leuk! *zoekt naar sweater…. YES gevonden!*

ByDagmarValerie Instagram blog
22 november 2013 deelde ik een foto van een prachtig P2 lakje dat ik van Anne kreeg, zo leuk om te zien! En goed idee om die weer op te doen!

ByDagmarValerie Instagram blog
Let’s get Lush! 27 november 2013 ging ik met Anne naar het Glossybox X Lush event, het was echt heel gezellig en wat is deze foto toch leuk om te zien!

ByDagmarValerie Instagram blog
15 december 2013 vierden we Sinterklaas? Herken jij deze lieve ladies? Vooruit ik zal het verklappen v.l.n.r. moi, Suus, Heleen & Lois!

ByDagmarValerie Instagram blog
En als afsluiter nog een leuke foto van Jord en mij gemaakt in Rome in het najaar van 2013. Smile!

Ik vond het zo grappig om die foto’s terug te kijken, geniaal om te zien! Sinds 2012 had ik een account op Instagram en deelde ik hier af en toe een random foto op. 2013 werd al iets actiever en in 2014 werd Instagram mijn favo kanaal. Mocht je mij willen volgen, dan kan je mij vinden onder de naam @ByDagmarValerie. En ik beloof plechtig dat ik de duckfaces achterwege zal laten, evenals de ‘bijzondere’ frames. See you there!

Heb jij ook zo’n bijzonder Instagram verleden? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.