Terugblik op mijn ‘interessante’ Instagram verleden…

Terugblik op mijn ‘interessante’ Instagram verleden…

Screenshots39
Van vreemde duckfaces tot de eerste mijlpalen van mijn blog, gekke filters en niets toevoegende frames. Ik dook mijn ‘Instagram archief’ in toen ik niet kon slapen en vervolgens bleef ik nog lang wakker door de lachbuien. Echt een aanrader om het ook te doen! Kijk je mee naar mijn interessante Instagram verleden? Er was eens…

ByDagmarValerie Instagram blog
Een duckface, en wat voor één! 14 mei 2012 kwam mijn eerste én heftige duckface online op Instagram. Veel indruk maakte deze niet, ik zat immers net op Instagram en kreeg maar liefst één like! Haha en terecht, deze foto is niét voor herhaling vatbaar hashtag #doei

ByDagmarValerie Instagram blog
22 juni 2012 plaatste ik slagroom met chocolademelk op Instagram. Nou, eigenlijk is het chocolademelk met slagroom, maar aangezien die versie totaal niet zichtbaar is én ik de chocolademelk nog regelmatig op deze manier drink… Tsja, wat een prachtig frame trouwens er omheen. Maakt de foto helemaal af, net als die druppel links trouwens. Daardoor werd het extra levendig haha.

ByDagmarValerie Instagram blog
16 augustus 2012, een foto met geweldige herinneringen. Oh wat mis ik mijn studenten OV en moet je nagaan hoe goed mijn timing toentertijd al was hé, precies op dat moment de foto nemen…

ByDagmarValerie Instagram blog
7 november 2012 plaatste ik kunst. Ik kan er geen andere benaming voor vinden. Of naja liefdevolle kunst, dan dekt het de lading nog een beetje ;) En waarom in vredesnaam weer dat frame? Het is mij een raadsel!

ByDagmarValerie Instagram blog
15 augustus 2013 ontving ik mijn eerste pakketje voor m’n blog. En die heb ik vastgelegd! Superleuk om terug te zien. Een heel bijzonder stilleven…

ByDagmarValerie Instagram blog
Op 23 augustus 2013 slingerde ik wijsheid de Instagramwereld in dankzij Flow. Echt een mooie quote!

ByDagmarValerie Instagram blog
25 augustus 2013 – Poeh ik werd actiever vanaf augustus 2013 op Instagram! – plaatste ik mijn eerste outfit preview. En ik weet nog héél goed hoe ik die heb gemaakt. Ik zette een statief neer, plaatste de camera erop en had tussen de foto’s door vijf secondes tijd om van pose te wisselen. En tien minuten later en vele kliks verder kwam ik erachter dat hij niet goed had gefocust haha. Ja, oefening baart kunst!

ByDagmarValerie Instagram blog
23 september 2013 kwam er een sportieve foto online die mij er nu aan herinnert dat ik best vaker de sportschool mag bezoeken. Oeps! Lekker scherp ook haha. Maar wel goed aan het oefenen voor de Color Run in Amersfoort!

ByDagmarValerie Instagram blog
1 oktober 2013 was mijn domein een feit, de geboorte van www.bydagmarvalerie.nl <3 *pakt een zakdoekje*

ByDagmarValerie Instagram blog
27 oktober 2013 was het tijd voor een feestje! De 100e volger op Bloglovin, wat een mijlpaal. Oh ik weet nog goed dat het zo onwerkelijk voelde en het een mega kick gaf. Superleuk om deze foto weer terug te zien! Goede filter ook haha.

ByDagmarValerie Instagram blog
11 november 2013 spotte ik mijzelf in de Red, ik vind het nog steeds niet eerlijk dat het blad niet meer bestaat. Het behoorde tot mijn favorieten! Ik stond met mijn tweet in de december editie, hoe gaaf!

ByDagmarValerie Instagram blog
13 november 2013 plaats ik zomaar een foto van een zebra sweater! Bestond mijn liefde voor zebra printjes toen al? Zo leuk! *zoekt naar sweater…. YES gevonden!*

ByDagmarValerie Instagram blog
22 november 2013 deelde ik een foto van een prachtig P2 lakje dat ik van Anne kreeg, zo leuk om te zien! En goed idee om die weer op te doen!

ByDagmarValerie Instagram blog
Let’s get Lush! 27 november 2013 ging ik met Anne naar het Glossybox X Lush event, het was echt heel gezellig en wat is deze foto toch leuk om te zien!

ByDagmarValerie Instagram blog
15 december 2013 vierden we Sinterklaas? Herken jij deze lieve ladies? Vooruit ik zal het verklappen v.l.n.r. moi, Suus, Heleen & Lois!

ByDagmarValerie Instagram blog
En als afsluiter nog een leuke foto van Jord en mij gemaakt in Rome in het najaar van 2013. Smile!

Ik vond het zo grappig om die foto’s terug te kijken, geniaal om te zien! Sinds 2012 had ik een account op Instagram en deelde ik hier af en toe een random foto op. 2013 werd al iets actiever en in 2014 werd Instagram mijn favo kanaal. Mocht je mij willen volgen, dan kan je mij vinden onder de naam @ByDagmarValerie. En ik beloof plechtig dat ik de duckfaces achterwege zal laten, evenals de ‘bijzondere’ frames. See you there!

Heb jij ook zo’n bijzonder Instagram verleden? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 44 reacties.

 1. Wat leuk om zo’n terugblik te zien zeg! En dat je in een jaar ook zo gigantisch bent gegroeid met je blog. Ik heb laatst de 125 volgers gehaald en voor mij was dat ook al heel wat natuurlijk, voor een ander misschien niks. Ik doe echt te weinig met Instagram omdat ik mijzelf niet zo interessant vind hahaha. xxx Lucinda

 2. Petra

  Leuke foto’s hoor, helemaal niet beschamend. Ik heb Instagram pas dit jaar ontdekt. Ik moest even wennen maar het is nu mijn favoriete social media kanaal.
  Petra onlangs geplaatst…Ik sla mijn vleugels uitMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha aah zo leuk! Ik ben ook heel benieuwd <3

 3. Wat leuk om zo eens terug te blikken. Zeker als je al wat langer actief bent op Instagram, is het leuk om jezelf door de jaren heen te zien veranderen.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…My travel essentialsMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ja echt zo grappig om te zien! Allemaal herinneringen kwamen boven, maar moest ook om zoveel heel hard lachen <3 Heerlijk!

 4. Wat gezellig zo’n instagram-flashback! Toen je nog maar 100 Bloglovin’ followers had haha dat kun je je nu niet meer voorstellen.

 5. Frauke

  Wat heerlijk om te lezen en te zien ! Geweldig, die eerste foto’s. Die van mij zien er nu nog steeds een beetje zo uit haha :’) Leuke commentaar heb je ook gegeven, en mooie herinneringen! Instagram is toch handig hè :D! X
  Frauke onlangs geplaatst…Recept: homemade rode pesto + paniniMy Profile

 6. Nicole

  Haha nou ik maak nog steeds zulke foto’s hoor.. met frame enzo..
  Ik heb niet zo’n diep verleden geloof ik!
  Nicole onlangs geplaatst…DD: slaap zachtMy Profile

 7. Hesteranne

  Wat leuk om te zien! Zelf doe ik eigenlijk helemaal niets met Instagram. Ik vergeet het gewoon. Ik vind het wel leuk om bij anderen te kijken. Ik ben gewoon een beetje nieuwsgierig :P Wat is je blog trouwens snel gegroeid. Heel knap!
  Hesteranne onlangs geplaatst…Inspiratie en bloggenMy Profile

 8. Sophie

  Ah wat leuk om die foto’s te zien hihi :-) Leuk om e verandering te zien, maar ook om te zien wat en hoe je het bijvoorbeeld plaatst hihi :-)
  Sophie onlangs geplaatst…Random Happy ThoughtsMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha ja ik was aan het terugkijken en toen zag ik zoveel leuke foto’s! En ook nog je lieve comment… Het inspireerde mij voor dit artikel <3

 9. angelique

  super leuk om te zien. Ik heb laatst juist een nieuw instagram account aangemaakt omdat er teveel foto’s opstonden die mij aan een periode herinnerden waar ik liever niet aan terug denk. Nieuw leven, nieuwe instagram
  angelique onlangs geplaatst…Kerst | Waarom ik zo gek ben op kerst.My Profile

  1. Dagmar Valerie

   En juist de niet perfecte foto’s maken het ook tot een feestje, het zijn de echte herinneringen <3 Zo mooi om je comment te lezen!

 10. Suzanne

  Het is al weer een jaar geleden dat we bij Heleen waren.. Ik mis je lieve Dagmar! tot gauw!

  1. Dagmar Valerie

   Ah ik jou ook lief! Wat was het toen onwijs geslaagd en gezellig <3

 11. Karlijn

  Grappig om te zien he?! Ik was laatst ook al mijn foto’s aan het bekijken en vroeg me echt af waarom ik in godsnaam sommige foto’s heb geplaatst. Maar ik heb ook een paar keer keihard moeten lachen. X
  Karlijn onlangs geplaatst…InspiratieWonder #Zadok Ben-DavidMy Profile

 12. Anna

  hahaha, wat super leuk! Moest wel even lachen om die duckface, ach zo’n periode hebben we allemaal wel gehad hihi. Mijn foto’s van vroeger zijn ook zo anders, leuk om te zien ook hoe je stijl zich ontwikkeld heeft. En die jas van de outfit preview heb ik ook! Het is nog steeds mijn favoriete jas :)
  Anna onlangs geplaatst…MIJN KAMER IN UTRECHT (UPDATE #1)My Profile

 13. Anouk

  Haha super leuk! Moest wel even lachen om je duckface. En ondanks de slechte foto ziet die chocolademelk (of liever gezegd de slagroom) er nog steeds meer dan goddelijk uit.
  Anouk onlangs geplaatst…Vijf fav’sMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha ah zo leuk je comment! En het is echt een flinke berg haha

 14. Xaviera

  Wat leuk om dit allemaal te zien! Die duckface haha! Je blog is echt ontzettend snel gegroeid! Leuk dat je het eerste pakketje voor je blog hebt vastgelegd!
  Xaviera onlangs geplaatst…Gewonnen & GekochtMy Profile

 15. Céline

  Leuk om terug te zien! Ik herken zoveel van die foto’s terug. Ik realiseer me nu pas hoe lang ik je eigenlijk al volg. Vanaf het eerste begin dus eigenlijk al! :O
  Céline onlangs geplaatst…Over motivatie en doelen stellenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw echt waar? Dat is echt heel bijzonder, wat gaaf om te horen!

 16. Amber

  Heel erg leuk om terug te zien! Ik heb zelf echt lelijke foto’s al een poos van mijn instagram account verwijderd, hahaha.

Geef een antwoord

CommentLuv badge